Rusya Vücutsuz Köpek Deneyi (Eski Kayit)
-
-
seadog bunu yazdı:
-----------------------------
İnsan üstünde bu deneyi çok denediler. Zamanında fransada giyotinle idam edilen mahkumların kafalarını yaşatmak için çok çalıştılar.
Fakat hiç bir zaman başarılı olamadılar.
Çünkü beyin çok kısa bir sürede fonsiyonlarını kaybediyor.
-----------------------------kopmuş kafayı kızgın saca bastırıp kan dolaşımını bi süre daha devam ettirerek idam mahkumunun kendi bedenini görüp dehşete kapılmasını da sağlamışlardır :)
-
XpertVision bunu yazdı:
köpeğe çok acıdım ya garibim melül melül bakıyo
-----------------------------aynen + sırf bu deney için bide hayvanı kesmişlerdir kesin :S
-
abicim gerek var mı böyle bişeye bence herşey yerli yerinde olsun istemeyiz vücutsuz köpek falan kuyruğu olmadan tüyü olmadan köpek mi olur yazık hayvanlara
-
hocam sınır bılımı dıye bırsey var frınge dizisinden biliyorum :S
bole bısey olanaklı fakat bu sekılde değıl yaptıkları şeyle beynı canlı tutamazlar.
beyın parcaları oksijen ıster+ besin ister+ bunlar da yetmez gıbı sureklı uyartı ıster
bence fake vidyo
-
asa42 bunu yazdı:
-----------------------------hocam sınır bılımı dıye bırsey var frınge dizisinden biliyorum :S
bole bısey olanaklı fakat bu sekılde değıl yaptıkları şeyle beynı canlı tutamazlar.
beyın parcaları oksijen ıster+ besin ister+ bunlar da yetmez gıbı sureklı uyartı ıster
bence fake vidyo
dedik lerin hepsi olabilcek seyler -
asa42 bunu yazdı:
hocam sınır bılımı dıye bırsey var frınge dizisinden biliyorum :S
bence fake vidyo
-----------------------------oksijen ve besin zaten kan ile aktarılıyor..
bazı arkadaşlar bu deneyleri frankeştayn deneyleri olarak düşünüyor olabilirler ama bide
şunu düşünün
bilim bi şekilde bunun çözümünü bulursa bir akrabanızın yada tanıdığınızın trafik kazalarında vicudunun yarısını yada bir kısmını kaybettiğini
.
zaman neler gösterir bilinmez ama bir şekilde yaşam formları değişime uğrayacaktır.
-
dostum kanında sureklı temızlenmesı yenılenmesi gerekır. vs vs.
sonucta yaptıkları destek unıtesı kopeğın geri kalanından kat kat buyuk olur ...
-
Saçmalık... kesilen kafadan hiçmi kan akmıyor...
-
Hocam beyni bu şkilde yaşatabilen adam olunu bulur,
genellikle küçük damarları dağlayarak hallediyorlar kan akmamasını...
yapılabilecek birşey gibi duruyo, zamanında bununla ilgili cok fazla deney var,
kafasız tavuk var mesela,
kafaları birbirlerine transfer edilen köpekler var vs vs
Teknoloji ve bilim böyle gelişiyor...