folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Rüyada Geleceği Görmek ???

Rüyada Geleceği Görmek ???

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mmT
    mmT's avatar
    Erkek

İlk sizle paylaşayım dedim.

Olay şöyle gerçekleşti. Dün gece daha doğrusu bu sabah rüyamda annemin dayısının kızını ve ailesini gördüm. bi masada oturuyolardı. ben de yanlarından

geçiyodum tesadüfen. görünce yanlarına gidip konuşuyodum nasılsınız falan biraz muhabbet edip ayrılıyoduk ve konuşurken ben onlara sizin büyük kızınızın adı

neydi diyodum. rüya sadece bu kadar. deişik bişey yok. sabah uyandım lan ne alaka bunları gördüm ben dedim kadını enson geçen bayramda gördüm diye

düşündüm kendi kendime vekafamı yormadım daha fazla kapandı konu benim için .ta ki  yarım saat önce annem arayana kadar. hawadan sudan konuştuk

biraz telefonla ( ben şehir dışında okuyorum ) sonra annem akşam esin teyze gilin( annemin dayısı kızı ) nişanı war dedi ve ben yaklaşık 10 sn konuşamadım.

büyük kızı nişanlanıyomuş. dondum kaldım öyle. anne dedim ben rüyamda böyle böyle gördüm falan hiç sallamadı :) ben de sizle bi paylaşayım dedim. daha

önce de böyle şeyler olmuştu şimdi hatırlayamadım ama daha önce de durduk yerde alakasız bi rüya görüp sonraki gün gerçekleştiği olmuştu. nedir bu durum ?

bi açıklama yapabilecek olan war mı ? size de olur mu ? yoksa ben neyim :)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ömer Kerem
    MuTReFT
    MuTReFT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

peygamber olabilirmisin? başka işaretler varmı?

(:

Mecburi not: Cahilliğin verdiği CESARET ile ettiği lafın nereye gideceğini hesap edemeyen, düşünemeyen, fikir yoksunu mahlukatlara CEVAP vermiyorum. Adalet Ve Kalkınma Partisi - İstanbul Beyoğlu Teşkilatı 2024/1 dönem aktif üyesi.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    canerator
    canerator's avatar
    Erkek

Bana ad bu tür şeyler sürekli olmaya başladı anlatayım

1-Bir gün rüyamda yurtta arama olduğunu gördüm(içki falan).Sabah kalktım içimden bi his bunun olcağını söledi ve arkadaşlara arama olcak dikkat edin dedim miklemediler:D o gün akşamı Arama oldu :| 

2-Bir gün okey oynarken içime bi his geldi ve ortadaki çekçeğim taşa baktım ve dedim bu taşta bişi var sonra arkadaş taş attı işime yarıodu nese dedim aldım ve bendn sonraki arkadaş çekti ve okey çıktı.

Ve daha böyle gidio...... 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mmT
    mmT's avatar
    Erkek
    Bi keresinde de rüyamda Allah la telefonda konuşmuştum hatta onu da buraya konu olarak açmıştım ama sanmıyorum peygamber olsam heralde bi akrabanın nişanını görmem daha önemli şeyler görürüm :))
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dunyahali
    dunyahali's avatar
    Erkek
    banda çok oluo böle olaylar geçen gün neredeyse hiç sınıfta yan yana gelmeyen 4 arkadaş toplnadık kantinden gelioz rüya işte dedim geçtim geçende benim samimi olmadğığ iki arkadaşım gelmemişti 2.tenefüste bi  baqtım tam rüyamda gördüğüm yerlerdeyiz we 4 ümüz beraber sınıfa doğru gidiyoruz farkedince şok oldum. Ama rüyalarda geleceği yada geçmişi şöyle bi kaç saniyeliğine görme şansımız warmış çünkü rüyalarda beynin büyük bi yüzdesi çalıştığı için böyle olaylar olabilirmiş.

DiBe VuRmAyA bİrAz DaHa Az KaLdI..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZoRKaYa
    ZoRKaYa's avatar
    Erkek
    mmT bunu yazdı:
    -----------------------------
    Bi keresinde de rüyamda Allah la telefonda konuşmuştum hatta onu da buraya konu olarak açmıştım ama sanmıyorum peygamber olsam heralde bi akrabanın nişanını görmem daha önemli şeyler görürüm :))
    psikopat psikopat konuşmayın be ne peygamberi :| Muhammed aleyhisselamdan sonra peygamber gelmeyecek manyak manyak konuşmayın çarpılacaksınız

echo "imzanız özel karakter içermemelidir";
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mmT
    mmT's avatar
    Erkek

ZoRKaYa bunu yazdı:
    mmT bunu yazdı:
    psikopat psikopat konuşmayın be ne peygamberi :| Muhammed aleyhisselamdan sonra peygamber gelmeyecek manyak manyak konuşmayın çarpılacaksınız

Tamam biz de hayır dedik zaten :) haklısın muhabbetini bile yapmamak lazım ama o başattı :) 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    canerator
    canerator's avatar
    Erkek
    Etrafımda gördüğüm bazı insanlarda bu tür olayları gözlemler oldum Ne iş acep?Evrimmi geçirioz lan :D
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    suKo
    suKo's avatar
    Erkek

Evrim derken Heroesdeki Isaac Mendez gıbım ama o portresını yapıodu (:.Çevremdeki çoğu kişiye oluo  bu olay hatta arada banada oluo dejavu dıyoruz ya bnce o hatırlamadıgımız rüyalarımızı anlık kareler olarak hatırlama dıye açıklıyorum.Beynimizin ve bilinç altımızın oyunları :P

Kafam oldu galiba:|
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mmT
    mmT's avatar
    Erkek
    suKo bunu yazdı:

Evrim derken Heroesdeki Isaac Mendez gıbım ama o portresını yapıodu (:.Çevremdeki çoğu kişiye oluo  bu olay hatta arada banada oluo dejavu dıyoruz ya bnce o hatırlamadıgımız rüyalarımızı anlık kareler olarak hatırlama dıye açıklıyorum.Beynimizin ve bilinç altımızın oyunları :P

Yani diyosun ki biz bunu hep görüyoruz  ama sadece bazılarını hatırlıyoruz ki o haturladıklarımızı da dejavu sanıyoruz öyle mi ? bence böyle deil. bi de dejavu da tam olarak aynı şeyi görüyosun ama bu aynı deil sadece alakalı bişey

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    grey-cells
    grey-cells's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Dişi

deja vu dennce aklıma geldi

deja vu"yla ilişkili ilk kuram sol ve sağ gözden beyne giden sinirsel iletimdeki milisaniyelik farklara gönderme yapıyor.
    dış dünyadan yansıyan ışık -görüntü- kornea ve lensten geçip retinaya düşüyor. her iki gözümüz arasındaki mesafeyi düşünecek olursak,
    sağ gözümüze düşen görüntüyle sol gözümüze düşen görüntü az da olsa birbirinden farklılık gödteriyor.
    her iki gözümüzn farklı kayıt yapıyor oluşu, derinlik algımızn en önemli ipuçlarından birini oluşturuyor.
    aynı sahneye dair retinamıza düşen bu iki girdi eş zamanlı olarak beyne iletilip orada birleştirilerek üç boyutlu algı yaratılıyor.
    şöyle ki, odaklandığımz noktanın beyinde tek görüntüsü oluşuyorken, diğer noktaların tümünn beyindeki görüntüleri çift oluyor.
    bu çiftlerin birb irlerine göre beyin temsillerindeki uzaklık hesaplarındansa, aralarındaki üç boyutlu mesafe bilgisi çıkarsanıyor.
    işte, bu süreçte aynı ana dair sağ gözün görüntüsüyle sol gözinki her zamn beyne aynı anda gönderilemeyebiliyor.
    aynı sahnenn farklı gözlerden iletilen görüntüleri milisaniyelik aralıklarla beyne ulaşabiliyor.
    kimi kuramlarca bu durumda görülen bir sahne, tekrardan görülmüş gibi algılanıyor.
    milisaniyelik bu fizyolojik gecikmenn, kişide psikolojk olarak deja vu hissine yol açıyor olabiliceğine inanılıyor.
    ancak gözlerinden birini kaybetmiş hastalrın da deja vu görüyor olması bu kurama gölge düşürüyor.

aralık 2007 bilm ve teknik

Toplam Hit: 4479 Toplam Mesaj: 26