Rüyamda Tahribat I Gördüm :)
-
şimdi tutdum google a site:www.tahribat.com yazdım tüm tbt ı indexledim sonra bir yere girdim yönetim paneli gibi sol tarafda yöneticiler var orda şey yazıyordu yöneticilerin yanındaki numara izlenme sayıları felan sonra reneye söyledim rene tam madalya takıyodu uyandım a.q :))
-
tüm tahribat ı indexledimden bazıları yanlış anlar google ın listelediğiklerini gördüm anlamında dedim :)
-
kıçın açık yatmışsındır...rüya işte...
-
KaptaN bunu yazdı:
-----------------------------kıçın açık yatmışsındır...rüya işte...
-----------------------------
olum çok sıcak oluyo sıkıyosa sen açık bırakma :) -
DJ_Alper bunu yazdı:
KaptaN bunu yazdı:
-----------------------------kıçın açık yatmışsındır...rüya işte...
olum çok sıcak oluyo sıkıyosa sen açık bırakma :)
abü ben yazın bile yorgan örtünüyom sıcakta yatmayı seviyorum :):) -
Çöp kutusunun aranan adamı Dj_Alperrrrrrr [ ! ]
-
Eve sayın Dj_Alperr bize gönderip yorumunu istemiş olduğunuz rüyamda tahribat gördüm konusunu ben size açıklayım
Rüyada tahribat.com u gormek cok başarılı işler yapacağınıza, uzun yolculuklara çıkacağınıza Büyük bir devlet büyüğü ile tanışacağınıza, düşmanlarınıza işaret etmekle beraber Sakarlığa, hastalığa, moral bozukluğuna, altınızı ıslatacağınıza, askeriyeden çağrılacağınıza işarettir.
rüyaişleri.aş.ltd.lmt.asd.ösys.ösym Saygılar...!!!
-
Hoca sen bana dediydin tbt yi anca rüyanda gorursun dıye al işte gördün mü tersten ... :) Bide madalaya alıyomus :) harbi rüya görmüşssün sen
-
auahuahuah :D lan bnde gordum gecen gün .D banlanmıştım :D hatta reneyle under abü banlamıştı amk ortak banımız diolardı auahu :D sabah kndı kndıme gulmustum ya ..ban sebebımde küfürdü:D
-
way be...rüyasında tahribatı görmüş..çok büyük bi olay yaşamışsın..paylastıgın icin saol :/
-
cok oluo ben de arada goruorum :D
Toplam Hit: 1647 Toplam Mesaj: 12