S24 Ultra S25 Ultra Pixel 10 Pro XL

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kaid
    kaid's avatar
    Erkek

abiler ablalar İphone pasaport kayıt denen mevzudan dilim yandı. Ama akıllandım mı tabiki hayır. Seçeneklerim başlıkta yazan cihazlar lakin şöyle ki s24 ultra tr s25 ultra ve pixel yurtdışı olacak pixel imei atılıyor diye biliyorum s25 ultra server kaydı yok diye biliyorum. Hepsini göz ardı ederek şunları söylemek istiyorum s24 ultra kullandım ve nedense ekran bana aşırı canlı gelmedi bir türlü iphone 16 pro max ekranı daha canlıydı renkler daha canlı parlaklık daha iyiydi sanki. Pixel telefonun ekranıyla alakalı sıkıntım yok. Telefonda aman aman işler yapmıyorum, wp giriyorum netflix kullanıyorum harici hiçbir şey yapmıyorum ama telefonun ekranı benim için oldukça önemli ve tabiki bu kayıtlı olma mevzusunuda ekran mevzusunuda göz önünde bulundurarak bana lütfen akıl verin. genç bir üniversiteli kardeşiniz olarak akla ihtiyacım var.  (Yazım yanlışları dolu biliyorum Türkçe dil bilgim neredeyse yok denecek kadar az af ola)

Uzaylılar tarafından kaçırıldım. Evet 'tarafından'
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Bir iphone kullanıcısı olarak ekranını Samsung'a göre daha parlak ve canlı bulman garibime gitti çünkü bende tam tersi Samsung telefonlar her ne kadar renkleri abartsada canlı ekranı seviyorum. iphone ekranları bence LCD'ye daha çok benziyor. Ekranda ne varsa onu gösteriyor. 

Ben sana daha farklı bir bakış açısı kazandırayım. Hepsini siktir et 40.000'e resmi kayıtlı faturalı iphone 16e al. 10 sene güncelleme alacak şahane bir telefon. Eskisi gibi 5-10 bine Xiaomi Redmi alsak eyvallah imei çaktırmakla uğraşında pahalı telefonda 31 olsa çekilmez bu çile. Yarın öbür gün şak diye kapatırlar hiç belli olmaz. 

mkyb tarafından 05/Oca/26 01:53 tarihinde düzenlenmiştir

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kaid
    kaid's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Bir iphone kullanıcısı olarak ekranını Samsung'a göre daha parlak ve canlı bulman garibime gitti çünkü bende tam tersi Samsung telefonlar her ne kadar renkleri abartsada canlı ekranı seviyorum. iphone ekranları bence LCD'ye daha çok benziyor. Ekranda ne varsa onu gösteriyor. 

Ben sana daha farklı bir bakış açısı kazandırayım. Hepsini siktir et 40.000'e resmi kayıtlı faturalı iphone 16e al. 10 sene güncelleme alacak şahane bir telefon. Eskisi gibi 5-10 bine Xiaomi Redmi alsak eyvallah imei çaktırmakla uğraşında pahalı telefonda 31 olsa çekilmez bu çile. Yarın öbür gün şak diye kapatırlar hiç belli olmaz. 

İphone kullanmayı gerçekten istemiyorum bana çok farklı geliyor iphone kaç aydır 16 pro max kullanıyorum ve yemin ederim bir defa ayarlarına orasına burasına girip bakmadım bir defa uygulama yeri değiştirmedim duvar kağıdı bile değiştirmedim androidler bana daha yakın geliyor sanki hani halk adamı gibi geliyor. 16e boyutu küçük. Küçük telefon kullanamıyorum maalesef ne kadar büyük o kadar iyi benim için. Ama verdiğiniz akıl için çoooooookkkkk teşekkür ediyorum sizi diğer konularda da takip ediyorum ve emin olun şuan hayatımda fikirlerine tartışmasız saygı duyduğum ve fikirlerini tartışmasız önemsediğim kişisiniz iyi ki varsınız <3

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek

ip 17 pro s25 ultra pixel 10 pro cihazlara sahibim pixel 10 pro en sevdigim cihazim sarj sorunum yok google cok optimize calisiyor tavsiye ederim

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    VEXTA
    VEXTA's avatar
    Erkek

İphone ekranı niye sarımtırak geliyor bana.  Sanki telefonu meksikada kullanıyorum amk. İphoneda kullanmıyorum bu arada ama gördüğüm tüm iphonelar sarımtrak :D   true tone diyor ama asıl true tone, true tonu kapatınca ortaya çıkıyor addafasfg

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kaid
    kaid's avatar
    Erkek
    VEXTA bunu yazdı

İphone ekranı niye sarımtırak geliyor bana.  Sanki telefonu meksikada kullanıyorum amk. İphoneda kullanmıyorum bu arada ama gördüğüm tüm iphonelar sarımtrak :D   true tone diyor ama asıl true tone, true tonu kapatınca ortaya çıkıyor addafasfg

Katılıyprum lakin s24 ultra renkler sanki fırçalanmış gibi görünüyor. İphone ile zifiri karanlıkta bakıldığında renklerin fırçalanmış olduğunu görebiliriz.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kaid
    kaid's avatar
    Erkek
    Martech bunu yazdı

ip 17 pro s25 ultra pixel 10 pro cihazlara sahibim pixel 10 pro en sevdigim cihazim sarj sorunum yok google cok optimize calisiyor tavsiye ederim

Kayıt işini nasıl halletiğinizi sorabilir miyim ? Ve aynı zamanda bazı forumlarda şebeke sorunları yaşadıklarınj yazmışlar öyle bir sorun yaşadınız mı hiç ?

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KotomineKirei
    KotomineKirei's avatar
    Erkek
    VEXTA bunu yazdı

iphone kullanyorum, bunu çevremdekilere anlatamıyorum. herkes düzgün görüyor da bi benim gözüm bozuk da sarılığı bi ben farkediyorum gibi sanki. öyle muamele görüyorum

They were crying when their sons left. God is wearing black. He's gone so far to find no hope, He's never coming back. They were crying when their sons left. All young men must go. He's come so far to find the truth, He's never going home.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kaid
    kaid's avatar
    Erkek
    KotomineKirei bunu yazdı
    VEXTA bunu yazdı

iphone kullanyorum, bunu çevremdekilere anlatamıyorum. herkes düzgün görüyor da bi benim gözüm bozuk da sarılığı bi ben farkediyorum gibi sanki. öyle muamele görüyorum

Çok haklısınız gerçekten sarımtırak çalışıyor true tone bunu s23 ultranın yanına koyduğumda maksimum parlaklıkta gayet net kanıtlayabiliyorum. Ama s24 ultra işe ip yanyana koyunca ip sarımtırak s24u ise renkler cansız ve fırçalanmış gibi duruyor 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    kaid bunu yazdı
    mkyb bunu yazdı

İphone kullanmayı gerçekten istemiyorum bana çok farklı geliyor iphone kaç aydır 16 pro max kullanıyorum ve yemin ederim bir defa ayarlarına orasına burasına girip bakmadım bir defa uygulama yeri değiştirmedim duvar kağıdı bile değiştirmedim androidler bana daha yakın geliyor sanki hani halk adamı gibi geliyor. 16e boyutu küçük. Küçük telefon kullanamıyorum maalesef ne kadar büyük o kadar iyi benim için. Ama verdiğiniz akıl için çoooooookkkkk teşekkür ediyorum sizi diğer konularda da takip ediyorum ve emin olun şuan hayatımda fikirlerine tartışmasız saygı duyduğum ve fikirlerini tartışmasız önemsediğim kişisiniz iyi ki varsınız <3

Eyvallah gözüm. Büyük ekran ve Android istiyorsan o zaman Honor 400 Pro öneririm. Huawei üretiyor. 

iphoneların ekranları sarımtrak muhabbeti olmuş onunla ilgili konu açmıştım : https://www.tahribat.com/forum/iphoneda-kullanilan-ekran-paneli-bilgisini-ogrenm-260769

LG üretimi iphone ekranları sarımtrak duruyor. Fakat erişebilirlik kısmında mavi tonunu biraz açarsanız bu durum büyük oranda düzeliyor. S24 Ultra'nın ekranında yansıma önleyici ek bir katman var. Bu durum yüzünden görüntü kalitesi sanki kumluymuş gibi duruyor. Bu sorunu S25 Ultra'da çözdüler. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kaid
    kaid's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı
    kaid bunu yazdı
    mkyb bunu yazdı

Eyvallah gözüm. Büyük ekran ve Android istiyorsan o zaman Honor 400 Pro öneririm. Huawei üretiyor. 

iphoneların ekranları sarımtrak muhabbeti olmuş onunla ilgili konu açmıştım : https://www.tahribat.com/forum/iphoneda-kullanilan-ekran-paneli-bilgisini-ogrenm-260769

LG üretimi iphone ekranları sarımtrak duruyor. Fakat erişebilirlik kısmında mavi tonunu biraz açarsanız bu durum büyük oranda düzeliyor. S24 Ultra'nın ekranında yansıma önleyici ek bir katman var. Bu durum yüzünden görüntü kalitesi sanki kumluymuş gibi duruyor. Bu sorunu S25 Ultra'da çözdüler. 

400 proya baktım ama batarya konusunda biraz kötü yorumlara denk geldim. Harici fiyatına göre gerçekten güzel bir cihaz gidip bir mağazada bakacağım bugün. Teşekkür ediyorum tekrardan 400 pro kesinlikle seçeneklerim arasına girdi. 

Toplam Hit: 2977 Toplam Mesaj: 36
android iphone samsung iphone imei server kayıt telefon android