S3 Vs Note2
-
Hocamlarım suan yunanistandayim ve burdan gelirken bir tane telefon alarak gelmeyi planliyordum.
Note2 almayi dusunerek geldim ama civarda Note2 sadece siparis uzerine geliyormus. S3 alsam SPEN ozelligi olmadigi icin kararsiz kaldim. sPEN'i toplantilarda not almalik kullanmayi planliyordum. Onun disinda kullanicilar dan S3 ve Note 2 hakkinda yorum almak istedim.
-
valla biz geçen aldık note ile s3 arasında kaldık note aldık düşün note 2 bile değil:)
ama belki s3 daha iyidir.bize kullanım yerine göre note daha uygun geldi sanada hangsi uygun geldiyse onu al aga özelliktir işlemcidir ramdır carttır curttur bakma hepsi aynı bok aq
iQsuz tarafından 26/Eki/12 11:34 tarihinde düzenlenmiştir -
fiyat bilgilerinide yazayim burasi icin :
Samsung N7100 Galaxy Note II 16GB White 587,25 €
Samsung Galaxy S III i9300 16GB Pebble Blue 469,90 €
ikisi icinde +3 € Kargo ucreti aliyorlar.
-
abi bence bu paraya sen baska telefon modellerine bak.Bizim odadaki elemanda var S3 hiç oynamadığı halde günde bir şarj ediyor.Benim e72 nin bile şarjı 4 gün gidiyor.
Eğer fikrini değiştirirsen Nokia Lumiaya bak derim.
-
u235 bunu yazdı
abi bence bu paraya sen baska telefon modellerine bak.Bizim odadaki elemanda var S3 hiç oynamadığı halde günde bir şarj ediyor.Benim e72 nin bile şarjı 4 gün gidiyor.
Eğer fikrini değiştirirsen Nokia Lumiaya bak derim.
internete bağlı cihaz şarjı sömürür. %99 3g üzerinden internet aktiftir. Zaten mobil veri aktif değilse ne yapayım ben o telefonu =)
Ben gayet memnunum. Tabiki daha iyisi olabilirdi. Onu sanırım s4 te yapacaklar. 5 inch ekran büyüklüğü olacak. vs.. mart ayını bekleyin. o zamana kadar galaxy s3 en iisi
-
Sarj suresini dert etmiyorum; Nerden derseniz sirtimda notebook ileyim zaten 7*24; yururken yolda metrobus otobus dinlemeden sarj edebiliyorum :p (Sirt cantamda notebooku uyku moduna alip usb'den bagliyorum telefonu ve ben bunu taaa 2002'den beri bir aliskanlik haline getirdim.
Windows destekli Holyone'n kullandigi bir tel vardi aslinda memnunmu onerirmi onu sormak lazim. NFC varmi birde onu bilmem lazim gerci. cunku benim icin NFC olmazsa olmaz bir teknoloji sirf onun icin suanda cantamda Turkcell T20 tasiyorum.
-
note2 s3'ü çok fena döver, ekranı daha iyi, teknik özellikleri daha iyi, yerleşik uygulamaları daha çok(airview, spen) , şarjı da 3100 mH her türlü daha iyi s note 2 al.
-
note2 ile dolaşacagıma 19 inç laptopumla dolasırım daha iyi aynı boyuttalar zaten ikiside cebe girmiyor ikisinlede konusurken elim yoruluyor ve dışarıdan sürekli gülüyolar
-
note2 forever.
s3 te ram 1 gb olduğu için anlık takılmalar çok fazla.
ama note2 de 2 gb ooh miss.multiview filan...mis yani anlayacağın.
-
XpertVision bunu yazdı
note2 s3'ü çok fena döver, ekranı daha iyi, teknik özellikleri daha iyi, yerleşik uygulamaları daha çok(airview, spen) , şarjı da 3100 mH her türlü daha iyi s note 2 al.
note 2 nin ekran daha mı iyi :D bende note 2 için s3 mü satmıştım daha yeni yeni piyasaya girerken ama note 2 yi elime alınca pişman oldum sattığıma.
note 2 nin ekranda çözünürlük düşmesi ve bulanıklık var. note 1 ve s3 ün ekranı note 2 ye göre daha keskin, parlak ve daha net görüntü veriyor..
3 cihazıda ekranlarını yanyana test ettik (hepside parlaklık en sonda ve ekran moduda dinamikte) gerek ana menüde, duvar kağıtlarında, videolarda ve ikonlarda note 2 nin ekranı note 1 ve s3 e göre bulanık ve mat bir görüntü veriyor.
ekranında s3 ve note 1 e göre biraz daha mat olması şarjın daha uzun süre dayanması için yapıldığını düşünüyorum..
note 2 nin ekranı bende hayal kırıklığı yarattı sırf bu yüzden tekrar s3 alıcam ama 29 ekimdeki lg nexus 4 ün tanıtımınıda beklemek istiyorum..
blackace tarafından 26/Eki/12 13:47 tarihinde düzenlenmiştir -
abü safi o kalem deneyimi için yine tercih edilir.. çıkarıp notunu tutucaksın defter gibi filan :D cihaz donanım özelliklerine hiç girmiyorum.
son derecede hassas zaten kalemi ve kullanımı geçen müridlerle buluşmuştuk sezeruludag 2dakkada bunu çizdi :D