S4 Almak Üzereyim
-
htc one da pahalı açıkcası arada 400 milyon oynuyo nerden baksan.
modem sorunu varmış evet buda eklendi özellikleri arasına :) ama guncellemeler ile düzeliyor.
Şimdi bu ürün hepsiburada.com'da 1800 TL
gittigidiyorda 1550 TL
ikiside paralel ithalat dedikleri. GG'ye mesaj attım cevap bekliyorum olası bir sorun halinde delta garanti ne kadar ilgili tamir edemeyince para iadesi gibi işleri kim yapar şeklinde.
hepsiburada.com'da güvenilir şuan sonucda karşında bir muhattap var.
İkisi arasında da 250 TL oynuyor.
-
Çoğu mürid Htc One demiş bende Htc one taraftarıyım ama hoca Sony Ericsson Xperia Z serisine de bak o da bir dehşet.
-
Çoğu mürid Htc One demiş bende Htc one taraftarıyım ama hoca Sony Ericsson Xperia Z serisine de bak o da bir dehşet.
-
cemnet bunu yazdı
htc one da pahalı açıkcası arada 400 milyon oynuyo nerden baksan.
modem sorunu varmış evet buda eklendi özellikleri arasına :) ama guncellemeler ile düzeliyor.
Şimdi bu ürün hepsiburada.com'da 1800 TL
gittigidiyorda 1550 TL
ikiside paralel ithalat dedikleri. GG'ye mesaj attım cevap bekliyorum olası bir sorun halinde delta garanti ne kadar ilgili tamir edemeyince para iadesi gibi işleri kim yapar şeklinde.
hepsiburada.com'da güvenilir şuan sonucda karşında bir muhattap var.
İkisi arasında da 250 TL oynuyor.
hocam delta iyidir hakkında genlede iyi yorumlar var
gg de word puan ve doğum günü indirim çekiyle birlikte 1350 ye geliyor. hb ile arada 450 lira fark var
-
hata yapmak üzeresin
-
kendime son dakka golu atarak nokia lumia 920 aldım çokda memnunum şuan biraz ısınma gözüme çarptı o kadar. Yorum yazan arkadaşlara teşekkürler bu teli almama vesile oldular:)
-
cemnet bunu yazdı
kendime son dakka golu atarak nokia lumia 920 aldım çokda memnunum şuan biraz ısınma gözüme çarptı o kadar. Yorum yazan arkadaşlara teşekkürler bu teli almama vesile oldular:)
hocam allaşkına logout ol ve bi daha gelme buraya :D s4 almaya gidip nasıl nokia 920 alırsın ya :(
-
Iyi yapmışsın hocam. 925 dünya çapında pazarlama hemen alırım. Alette xenon flaş var :D
deja-vu tarafından 17/Haz/13 13:23 tarihinde düzenlenmiştir -
KaRaKuLe bunu yazdıcemnet bunu yazdı
hocam allaşkına logout ol ve bi daha gelme buraya :D s4 almaya gidip nasıl nokia 920 alırsın ya :(
android kullanmak istemediğime karar verdim son dakka.
-Zaten S3 kullanıyodum S4 alıcamda en fazla 2-3 yeni özellik görecektim, ama windows 8'li telefon aldım resmen yeni bir dünya geldi karşıma :))
Tabi androidde aramadığım özellikler yok hani
Bide işin uygulama geliştirme süreci var bakalım onda nasıl yol izleyeceğiz..
Performans falan canavar ama bilginize!
-
HTC one m7 al arkana önüne bakma ilerle derim hocam