S.A
-
toplam 8 login we sen geliosun burda hadi hack yapalım diosun :D komik :d
bencede satılıo bu üyelikler ab bileti gelcek gibi
-
rufwe bunu yazdı:
-----------------------------
eskiden savsak ta takılıyorduk.ama baya zamn geçti.hayat değişti herşey değişti bu siteye index basıcam yardımcı olurmusunuz .biri uraya tıkla dmeişte tıklıyorum tahribat açılıyor yanlışlık var yardım pls.!
-----------------------------sitenin adresini versene hocu bi de biz bakalım haaa? Taşak oğlan seni :D
-
rufwe bunu yazdı:
eskiden savsak ta takılıyorduk.ama baya zamn geçti.hayat değişti herşey değişti bu siteye index basıcam yardımcı olurmusunuz .biri uraya tıkla dmeişte tıklıyorum tahribat açılıyor yanlışlık var yardım pls.!
-----------------------------kıyamam la :|
-
rufwe bunu yazdı:
-----------------------------tıkladım deme bana o linke yaa :| ayrıcaa ftp programları hala aynı değişen bişeysi yok. sen açık açık bilgim yok hiç bi bok bilmiyorum desene
-
Konunun başlığa hitaben yazıyorum... Aleykum selam...
-
arkadaşlar msn adresimi veriyorum biligiolan eklesin haledeyim bu akşam pls.
-
Heima bunu yazdı:
hep diyorum.. Bu 2006 2005 yılları userlar bi yerde satılıyor..
Ciddiyim.
-----------------------------bu yorumlardan sonra geri iade edecektir :D ;)
-
bunu. bunu. bunu alın burdan
-
filezilla diye bi program var onu indir server yazan yere ftp.siteadi.com yaz kullanıcı adı ve şifreyi yaz ftpsine bağlancaksın public_html diye bi klasör olcak oraya gir index.htmlni ekle
-
rufwe bunu yazdı:
-----------------------------Enteresan :) bilgin baya çok ama Link'e tıklıyorsun ve tıklarken orada yazan url yi görmüyorsun :) Grafiker'sin Professional'ım diyorsun ESKİ HACKER'im diyorsun ama nedense Bir FTP yi bile Kıramıyorsun ve index hazırlarım basit diyorsun.
Neyse Çözüm Yolunu söyleyim sana Ama ilk önce Köşediki X İşaretine Basmakla Başla Sonrada Devam ederiz