Saadet Partisi Secim Muzigi
-
sie amk. milli görüş müş. pehhh. siz buna milli hırsız deyin dyay doğru bence. kayıp trilyoncular değğilmiydi bunlar. la biizm mardinde bi adaya var. la adam o biçim sakal bırakmış afişler boy boy. koptum adamı görünce. beaa :D
-
az önce bizim burdandad geçtiler :D Player a attım baba günde 10 kere falan dinlioz saadetvakti.mp3 ü :D İntroda göbek atasım gelio :D
-
Excalibur001 bunu yazdı:
-----------------------------
az önce bizim burdandad geçtiler :D Player a attım baba günde 10 kere falan dinlioz saadetvakti.mp3 ü :D İntroda göbek atasım gelio :D
kardeşimle dinlerken attık :+ benki hiç bir müzkte oynamam ama bu oynattı :D -
bi nezdeke koysaydılarya ikide dansöz atsınlar.gelsin oylarr ..
-
onların a.q. hele o şarkının geceleri rüyama giriyo kafayı sıyıracam gündüz her 3 dk bi tikanın önünden geçiyo şerefsizler
-
Ya nakarat çok güzel insana tekrar tekrar söyleme hissi uyandırıyor bende seviyom abi kim neye benzetmeye çalışırsa çalışsın.(Batı müziği çağdaş müzikya bilmiyorum onu çağdaş yapan ney sonuçta müzik arabistan kokuyor muş.Arebeskte arabistan kokuyor.Ondan sonra rapte haçlı kokuyor neyse yavv anlayan anladı)
-
Leyla bunu yazdı:
FaTHeR bunu yazdı:
-----------------------------ben begendim sen herhalde hareketli müzikler bekliyorsun bide müziğe bakıp bir patiye şeriatçı gib bakmakçok yanlış....
sadece sarkiya degil neresine baksam seriat goruyorum :D mayrip* muzigi http://saadetpartisi.wordpress.com/secim-muzikleri/ adresinden aldim-----------------------------
Amacım kavga çıkarmak mevzuyu uztmak değil rene abi aman bide boş yere ban yemiyelim..
Leyla ablamı diim ne diim yaşını bilmiorum sewgili insan:
Şeriat din demektir..Neresine baksan şeriat görüyorum derken bu manada kullanmamışsın bilgilendiriyim dedim bizim milletin
yüzde 90ı şeriatı siyasi ve ideolojik bir düşünce sanıyor..din hukuku ve kurallrına göre yönetim tarikatçılık vs sanıyor bu yüzden kahrolsun şeriat diye bağıran yüzbinlerce
müslüman yokmu zaten?Şeriat dinle eş anlamlıdır.Din şeriattır,Şeriatta dindir.
Şeriatın içinde sadece imanla ilgili kurallar olmayıp ahlak ibadet günlük hayatla ilgili kurallarda vardır.
Bir kere şeriatı koyan Allahtır.Allah ŞAri-i hakiki dir.Yani gerçek şeriat koruyucusudur.
Son olarak sözlük anlamınıda yazıyorum..Şeriat:Yol mezhep metot,adet,insanı bir ırmağa su içilecek bir kaynağa ulaştıran yol demektir..
Saygılar
-
Hey hey ahbap bi sn ye sen neler sacmaladin burasi Turkiye tamammi dostum lanet olsun menemen kafali zihniyet hortlatmayalim burasi son orta asya uzantisi dunya turklerinin gozbebegi son kurtarilmis toprak parcasi.beni en cok gaza getiren sey nedir turkiye de olup bu havayi soluyup bu nimetlerden faydalanip burayi kafasini kuma sokmus kici acikta kalmis arap bedevilerinin col sahralariyla ayni kefeye koymaya calisan insan topluluklari gibi yapma amaciniz. bunu kafaniza sokun bunu asla beceremiyeceksiniz.sizin yasamaya calistiginiz sey saf halini kaybetmis bozulmus incil konsullari gibi yozlasmis bir yortu dostum.eger bir din varsa ilk islamiyeti kabul etmis turk un bozkir da yasayarak hukum surdugu seklindeki dindir.once irk sonra iman.kafanizi tozutmayin.Benim isim babam 1912 de Yemen e gidiyo ama bi daha geri gelmiyor.neden biliyormusun sizin o kiclarini yalamaktan zevk aldiginiz arap bedevileri bizi arkadan vurdugu icin.kendilerine rahat hayati sunan atalarimiz onlari bir kere olsun becermemiste.o yuzden once irkini bil ondan sonra dinini anlat.ve sunu kesinlikle ekliyorum hayatta sevmedigim millet varsa ilk basta butun araplar cunku hepsinin sempatisi bellidir.2. yahudiler.onlarda lanetlenmis degismis degisim gecirmis benzer hayatlardan gelmis yahudiler.eger bu ulkede hala arap milliyetciligi yapiliyorsa yaziklar olsun din arap semitizmiyle anlatiliyor.hala hayatimizdan sokup atamadigimiz tonla pislikleri var bu arap kulturunun.
-
bence gayet gusel oolmus bir secim icin en idelam muziklerden biri ///
-
FaTHeR bunu yazdı:
-----------------------------ben begendim sen herhalde hareketli müzikler bekliyorsun bide müziğe bakıp bir patiye şeriatçı gib bakmakçok yanlış....
Sen şeriatın ne olduğunu biliyormusunki şeriatçı tabirini kullanıyorsun şeriatçı olunmaz şeriat kuralları uygulanır o kurallarda Kitabımız kurana hadislere bakarak Muhammed Mustafa (s.a.v) hukukunu yerine getiren sistemdir. İsviçreden alınan beşeri kanun değildir cenabı hakkın biçmiş olduğu düzeni yerine getiren şeriattır.