Saat Uygulaması
-
Yapay zeka ile özellikle tam ekran kullanabilmek için yaptığım saat uygulamasını sizinle paylaşmak istediğim müritler, buyrunuz.
https://github.com/LynXMaSTeR/LSaat
not: macOS uygulamasını da yakın zamanda paylaşabilirim.
LynXMaSTeR tarafından 25/Mar/26 11:56 tarihinde düzenlenmiştir -
Eline sağlık hocam.
Githubda paylaşırken nacizane 1-2 tavsiyem olabilir. en üste kullandığın teknolojilerin badgelerini koyarsan daha şık duruyor. bunun dışında onların altına projeden bir resim yada kapak fotoğrafı koyarsan ilk girişte çok dikkat çekiyor. Son olarak önce ingilizce ile başlayıp sonrasında türkçe ile devam edersen çok daha iyi. (Readme leri en tr diye ayıranlarda var o şekildede yapabilirsin istersen.)
Örn:
 -
devir çatır çatır app yapma devri.
-
furkiak bunu yazdı
Eline sağlık hocam.
Githubda paylaşırken nacizane 1-2 tavsiyem olabilir. en üste kullandığın teknolojilerin badgelerini koyarsan daha şık duruyor. bunun dışında onların altına projeden bir resim yada kapak fotoğrafı koyarsan ilk girişte çok dikkat çekiyor. Son olarak önce ingilizce ile başlayıp sonrasında türkçe ile devam edersen çok daha iyi. (Readme leri en tr diye ayıranlarda var o şekildede yapabilirsin istersen.)
Örn:
tavsiyeler için teşekkürler hocam. dediğin güncellemeleri bir ara yapmayı düşünüyorum. ancak dil konusunda özellikle ilk başta Türkçe'yi yazmak istedim. bundan sonra da yapacağım tüm projelerde öncelikle Türkçe sonra İngilizce açıklama koyacağım. bunu özellikle yapıyorum yani, bu uygulamayı bir Türk'ün yaptığı belli olsun istiyorum (:
ilk başta ayrı readme leri yapmıştım, ancak 1 tane html dosyasından oluşan proje için 2 tane readme gereksiz kalabalık yapar diye vazgeçtim. belki macOS uygulamasında bu şekilde yapabilirim.
kapak fotoğrafı derken, açıklamadaki görselleri en başa mı çekeyim diyorsun?
-
Ben begendim tam ihtiyacim olan
-
rakamların arkaplanlarını bi tık daha koyu hale getirdim.

-
Mobil uygulamasını yaptım, bi konuda fikir almak istiyorum. Yatayda çok güzel duruyor da dikey ekranda saati nasıl konumlandırayım sizce, tek satır halinde mi, alt alta mı?

LynXMaSTeR tarafından 25/Mar/26 10:17 tarihinde düzenlenmiştir -
Eline sağlık kardeş,m
-
hakanylmaz bunu yazdı
Eline sağlık kardeş,m
teşekkürler
-
win11 için bir şey yapsan böyle, ekranda kendimiz kaydırsak sağa sola, saat orada dursa falan hoş olur, RainMaker mı ne vardı zamanında orada var birşeyler ya da WallpaperEngine'de var ama beğenemedim pek :D
En olmadı kendim yaparım ama ellerine sağlık hocam güzel olmuş, tebrikler^^
-
GodKlaus bunu yazdı
win11 için bir şey yapsan böyle, ekranda kendimiz kaydırsak sağa sola, saat orada dursa falan hoş olur, RainMaker mı ne vardı zamanında orada var birşeyler ya da WallpaperEngine'de var ama beğenemedim pek :D
En olmadı kendim yaparım ama ellerine sağlık hocam güzel olmuş, tebrikler^^
hocam alıp geliştirebilirsin. sağa sola kaydırmalı derken tam olarak nası bişi istiyosun anlamadım? bu zaten tarayıcıda açılıyor, onu küçültüp sağa sola kaydırabilirsin.