Saatlerinizi İleriye Almayı Unutmayın
-
Arakdaşlar bu gece saat 03:00'da ileri saat uygulamasına geçiliyor. Ha bilen biliyordur da unutanlar vardır anaaa o gün bu günmüydü diyenler vardır. Evet saatlerimizi bu gece 1 saat ileriye alıyoruz :)
birde bu akşam 6 milyar dünyalıyla, 100’den fazla ülke küresel ısınmayla mücadele için bugün bir araya geliyor. 20:30-21:30 saatleri arasında ışıklarını kapatarak siz de kampanyaya destek verebilirsiniz. yani birden ışıklar sönerse şaşırmayın bu bir eylem :)) destek verip vermemek size kalmış.
-
inş her sene oldugu gibi unutmayız :))
-
bende unutmuşum hatta yoğunluktan böle bişeyden haberin bile yoktu. az boş vakit buldum şöyle bi haber sitelerini kolaçan edim kim kime sıkmış kim kime sokmuş bakayım falan diyordum haberi gördüm. lan evet o gün bu gündü dedim :) e buradada hatırlamayanlar unutanlar olur vs paylaşayım dedim...
-
bir saat erkenmi kalkcaz yani ?
-
7-19 bunu yazdı:
-----------------------------
bir saat erkenmi kalkcaz yani ?
-----------------------------aynen öyle hocam .)
1 saat gec kararacak hava..
resmen yaz geldi lan..
icim bi hos oldu..
ehueh..
-
6 milyar dünyalıyla, 100’den fazla ülke küresel ısınmayla mücadele için bugün bir araya geliyor. 20:30-21:30 saatleri arasında ışıklarını kapatarak siz de kampanyaya destek verebilirsiniz.
------------------------
Işıklarımızı Açıp Kapatınca Küresel Isınma Azalıyormu Saçmalığın Daniskası.
-
tamam
-
eyw:)
bende biliyodum yakın bi zamanda ileri alınacağını ama o gün bugün mü bilmiyordum:D
-
IronEagle bunu yazdı:
6 milyar dünyalıyla, 100’den fazla ülke küresel ısınmayla mücadele için bugün bir araya geliyor. 20:30-21:30 saatleri arasında ışıklarını kapatarak siz de kampanyaya destek verebilirsiniz.
------------------------
açıp kapatmicaz, 1 saat kapalı tutucaz :) -
Free_Mans bunu yazdı:
IronEagle bunu yazdı:
------------------------
açıp kapatmicaz, 1 saat kapalı tutucaz :)
-----------------------------Amaaan Koy Götüne Raven Gitsin :|
-
IronEagle bunu yazdı:
Free_Mans bunu yazdı:
IronEagle bunu yazdı:
------------------------
açıp kapatmicaz, 1 saat kapalı tutucaz :)
-----------------------------Amaaan Koy Götüne Raven Gitsin :|
azıcık duyarlı ol hocam ya :)) 6 milyar insan 1 saat kapatsa ışığını ortaya akıl almaz bi enerji fazlalığı çıkar. bu taraftan bak birde olaya :)) barajlar az çalışır, hidroelektrik falan az çalışır işçiler tatil yapar :PPP biraz saçma oldu ama neyse :) hocam şaka bir yana ilgimi çeker böyle şeyler :)))