Sabah 10- Akşam 19 İnternet Yokkk !!!
-
müritler lütfen yardımmm . İnternetimi aşşağıdaki internet kafeden alıyorum 30 metre kablo var arada başlarda problem yoktu fakat bir dönem sabah 10 akşam 19 arası ağ kablosu takılı olmasına rağmen bir tane bile gelen veri yok sadece giden ama ne hikmetse bu saatlerden sonra geliyor.Bilgisayar virüslüydü format attım tarama yaptırdım virüs yok.Neyse bizimkisi bi süre sonra düzeldi fakat son 15 gündür gene aynı problem başladı otomatik ıp de kullanmıyorum acaba sorun nedir kafayı yemek üzereyim lütfen yardım !!!!!!!!!
-
otamatik ip almayı denedin mi?
edit:bende türk telekom kesinti yapacak sandım konu başlığından küfür etmeye gelmiştim :D
-
Kablo uzunluğunun etkıleyeceğini sanmıyorum. Ben 60 metreden çekmıştım. ama cafe değildi arkadastan çekmıştık. cafe yoğun olduğu için olabılır
-
evet olabilir de 4 mb kullanıyor kafe ayrııca ben sabah akşam sövüyorum ama çıldırmamak elde değil :( otomatik ıp i de denedim aynı :(
-
o sıra sen interneti sömürme die mac filtresi açmasın sana kardeş ? başka bişe gelmio aklıma :|
-
nickneyime kardeş o ne ? nasıl anlarım öyle bişiş olduğunu ?
-
ee. internet kafeden net almak adamı sıkar.
adam filtreyi basıyordur sen yoksun diye veya seni kazıklamak için.
bi yolla adsl şifresini eline geçirip ne yapıyorlarsa öğren.
-
aga bende 3 kişiye net veriyorum adamlar allah ne verdiyse abanıyo amk:) cs kasıyorum ping ucuyo 10000 lere deliriyorum cıkarıyorum kabloları olup bitiyo sende fazla sömürüyosan benim gibi yapardır:)
-
Glaxoks bunu yazdı:
-----------------------------edit:bende türk telekom kesinti yapacak sandım konu başlığından küfür etmeye gelmiştim :D
-----------------------------asdasd :D:D aynen bende :D
-
yani şimdi ben engel atıp atmadığını öğrenemezmiyim ?
-
Pc-ErrOr bunu yazdı:
-----------------------------
Glaxoks bunu yazdı:
-----------------------------edit:bende türk telekom kesinti yapacak sandım konu başlığından küfür etmeye gelmiştim :D
-----------------------------asdasd :D:D aynen bende :D
-----------------------------lan tamda hazırlıklı gelmiştim :)