Sabaha Kdr İcenlerr
-
Her zamanki gibi yanlız girdim.
saat akşam 7 gibi yattım sabah 4 gibi kalktım. Biraz proje çizdim sonra tekrar yattım.
Ömrümde hiç içmedim. İyi tarafı rahatım kötü tarafı ortama giremiyom. Kızlar sarhoş veya çakır olmadan pek vermiyor. Gerçi apartmanda 2 bekar var eve kız arkadaş çağırdılar, 80 ytl de içki masraf ettiler ama kızlar içip içip gece 2 de gitmişler. Bırak vermeyi göstermemişler bile. Adamların umut dip yaptı durumları kötü.
Hatunlar lokanta muamelesi yapmışlar :D
-
1 şişe jack daniels
1 şişe bilmedigim bi marka viski adını hatırlamıyom :D:D
2 paket parlıament
sabaha karsı 1 ekmek arası kusbası:D:D:D
-
bi şişe smirnoff devirdik yarın şişede rakı üstüne saçma sapan bi karışım yaptık sonra 2 30 gibi gittik işkembe içtik dürüm yedik sonrada koduk kafayı :)
+
çay sarmak eğlenceli bi oaly kekik te tavsiye ederim :D
-
Ustat ne mıde whar yha caydan kekıkten bahsedıosnz oldu olacak pul bıberlede ıcelımde acı oldn amk:D
-
biz 3 kişi
2 büyük rakı
1 absolut
3 vodka
1 ufak wiski
9 tanede bira içtik :) -
EFE yesil etiket en karizma TURK ickisi sabaha kadar cok kalabalik gurup sise adedi vermiyeyim moral bozucu ben hava aydinlaninca karda yurumece sonrasini hatirlamiyorum.... tabii ince isler sonraya kaldi ag bu kadar icmemeliyim.
-
coLin bunu yazdı:
-----------------------------
en büyük salaklığı yapan ben redbullun uyarı talimatına bakmadan bir yandan votka bir yandan redbulu içince 1 saat sonra nerdeyse hastenelik oluyordum : )
-----------------------------yok lan nolacak redbuldan votka redbulda çok güzel bişey şişe bitene kadar içsen de bişey olmaz sölüyim
-
ReaL_KurD bunu yazdı:
3 paket winston içtim, bitince gazete kağıdı kullanmak suretiyle epey kalın bir çay sardım onu da içtim. sonra da baş dönmesi ve mide bulantısı hisleriyle birlikte kabuslar göre göre uyumaya çalıştım.
-----------------------------Walla Allah kolaylık versin hocam ne diyim. Zorda kalsan tezek de sararsın sen :D
-
BRK35 bunu yazdı:
-----------------------------ReaL_KurD bunu yazdı:
3 paket winston içtim, bitince gazete kağıdı kullanmak suretiyle epey kalın bir çay sardım onu da içtim. sonra da baş dönmesi ve mide bulantısı hisleriyle birlikte kabuslar göre göre uyumaya çalıştım.
-----------------------------Walla Allah kolaylık versin hocam ne diyim. Zorda kalsan tezek de sararsın sen :D
Ehuehu:D -
elimde bi şişe malibu ankara sokaklarında geziodum gayet güzeldi