Sabiha Gökçen Hava Alanına Nasıl Giderim
-
merhaba arkadaslar.13 eylül pazar gecesi saat 23:00 te ucagım kalkıcak.ben tekirdağdan esenler otogarına gelicem.ucagım antalyaya eşimle beraber tatile gidiyor olucam.elimde valiz çanta vs. olucagı için en kestirme yolu arıyorum.metrobusle uzunçayırda inicem sanırım anadolu yakasında.bahçelievlerden uzunçayıra ortalama ne kadar sürede giderim metrobusle.
uzuncayırda indikten sonra hava alanına ulasım kolaymı.iett otobusleri kaç dk arayla geliyo ve o guzergahta trafik sorunu varmı.yani bahçelievlerden havaalanına ortalam kaç saatte gidebilirim.
-
uzunçayırdan direk havalimanına giden 3 ayrı otobüs hattı var. sorunsuz ulaşırsın. numaraları ve saatlerini iett nin sitesinden öğrenebilirsin. (16S, E10, E11)
-
Uzunçayır da metrobüs durağıyla otobüs durağı arası yürüyüş mesafesindemi
-
Evet hocam. Uzuncayir metrobusten iniyorsun alti iett duragi. Uzuncayirda oturuyorum soracagim bir sey olursa pm atabilirsin.
-
heza bunu yazdı
Evet hocam. Uzuncayir metrobusten iniyorsun alti iett duragi. Uzuncayirda oturuyorum soracagim bir sey olursa pm atabilirsin.
Eyvallah dostum tam olarak aradığım arkadaş sensin.aklıma bisey takılırsa haberlesiriz
-
Hocam aynı uçakta olabiliriz :) Sana tavsiyem 16S'e binme çok dolaştırıyor ve uzun sürüyor. E10 ya da E11 ama E11'i tavsiye ederim daha az dolaşıyor. 16S hemen metrobüs çıkışında durakta bekliyor, E10 ve E11 ise hemen sağ taraftaki yoldan geçiyor zaten orada elektronik liste var ne zaman geleceği yazıyor. Valiz çoksa eğer biraz eziyet olabiliyor otobüs söyleyeyim.
Not: Benim Edirnekapı durağından Sabiha Gökçene ulaşmam 2 saate yakın sürüyor oradan hesaplayabilirsin.
-
Bilmeyenler icin vesselam a attigim pm i konuya kopyaliyorum
E-10 e5 ten gider ama cift akbil basar.
www.iett.gov.tr/tr/main/hatArama/hatgecissaatleri/E-10_SABİHA-GÖKÇEN-HAVALİMANI---KURTKÖY---KADIKÖY-hattın-durak-geçiş-saatleri/D/&durak=A0688B
E-11 kozayatagindan tem e baglanir cift akbil basar.
www.iett.gov.tr/tr/main/hatArama/hatgecissaatleri/E-11_SABİHA-GÖKÇEN-HAVALİMANI---KADIKÖY-hattın-durak-geçiş-saatleri/D/&durak=A0688B
16S metrobus duraginin yanindan kalkar e5 ten gider ama kartal tarafindan yakacik a cikar yolu biraz uzatir. Normal akbil basar
www.iett.gov.tr/tr/main/hatArama/hatgecissaatleri/16S_SABİHA-GÖKÇEN-HAVALİMANI---UZUNÇAYIR-METROBÜS-hattın-durak-geçiş-saatleri/D/&durak=A0688C
Birde sg-1 hatti var e11 ile ayni guzergahi kullaniyor. Ne kadar akbil basiyor veya kac tl bilmiyorum.
www.iett.gov.tr/tr/main/hatArama/hatgecissaatleri/SG-1_KADIKÖY---SABİHA-GÖKÇEN-HAVALİMANI-hattın-durak-geçiş-saatleri/D/&durak=A0688B
Linklerdeki saatler metrobus duragindan gecis saatleri. 5 dk once veya 5 dk sonra oynama olabiliyor. -
Arkadaslar nasıl gidileceğini anlatmış, benim merak ettiğim şey. Esenler otogardan metroya binip direk atatürke gitmek varken neden sabiha seçip kendine bu kadat eziyet ettin hocam :) atatürkten antalyaya giden hergün kaç uçak kalkıyor ve bunlar aynı firma sabihadakiylen gerçekten merak ettim
-
Hocam otogar metrodan bin yenikapıda hacıosman metroya aktarma yapıp taksimde inip divan otelin oradan sol aşağı inince havataş taksim den sabiha gökçen otobüsü var bin direk havalimanı kapısında inersin.. esenler otogardan direk taksi ile taksimdeki durağa da geçebilirsin
-
maserati bunu yazdı
Arkadaslar nasıl gidileceğini anlatmış, benim merak ettiğim şey. Esenler otogardan metroya binip direk atatürke gitmek varken neden sabiha seçip kendine bu kadat eziyet ettin hocam :) atatürkten antalyaya giden hergün kaç uçak kalkıyor ve bunlar aynı firma sabihadakiylen gerçekten merak ettim
tamamen duygusal :)
aradaki fark 300tl cik
-
Taksimkden direk otobus var sabiha gokcene.