Sabit Telefon Kaynaklı İnternet Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rebellisch
    rebellisch's avatar
    Erkek

YaSevYaTerkEt bunu yazdı:
    -----------------------------

rebellisch bunu yazdı:

ulan dün donanimhabere sorun um var dedim ttnet sayfasına neyse bugün aradılar anlattım modem de internet kesiliyor. Spliitter dedi tmm yenisini alırım dediim, amam splittersiz da kesiliyor dedim. Arıza kaydı oluşturdu . Bi baktım hızı 4 mb e sabitlemişler. Kesilme de iki kat arttı. Ben şimdi ne  yapayım :S

Müdür hayrına benim konuyu birde orda açarmısın c/p ?

hocam donanimhaber/ttnet bu adresten konunu açabilrisin çünkü isim ve tel no istiyorlar.

memento mori.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

pm hocam..

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rebellisch
    rebellisch's avatar
    Erkek

hayaletkurt bunu yazdı:

rebellisch bunu yazdı:

ulan dün donanimhabere sorun um var dedim ttnet sayfasına neyse bugün aradılar anlattım modem de internet kesiliyor. Spliitter dedi tmm yenisini alırım dediim, amam splittersiz da kesiliyor dedim. Arıza kaydı oluşturdu . Bi baktım hızı 4 mb e sabitlemişler. Kesilme de iki kat arttı. Ben şimdi ne  yapayım :S

izmirde olsan hallederdim senin sorunu da çok uzaktasın be hacı :)

hocam arkadaşla sorunlarımız benzer sence sorun ne , bilelim de ona göre konuşalım ttnet i arayınca, salak yerine koyuyorlar. Ben iki senedir sorunsuz kullandım 8 mbit hızım da düşmedi. Şimdi 5 dk da bir kesilme... Hat kaldırmıo desem ulaşılabilir hız bazen 20 bazen 15 genelde 17 fln güzüküyor...

memento mori.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

rebellisch bunu yazdı:

hayaletkurt bunu yazdı:

rebellisch bunu yazdı:

izmirde olsan hallederdim senin sorunu da çok uzaktasın be hacı :)

hocam arkadaşla sorunlarımız benzer sence sorun ne , bilelim de ona göre konuşalım ttnet i arayınca, salak yerine koyuyorlar. Ben iki senedir sorunsuz kullandım 8 mbit hızım da düşmedi. Şimdi 5 dk da bir kesilme... Hat kaldırmıo desem ulaşılabilir hız bazen 20 bazen 15 genelde 17 fln güzüküyor...

sorununu tam yaz hocam. yardımcı olmaya çlışayım.

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaSevYaTerkEt
    YaSevYaTerkEt's avatar
    Erkek

Şimdi evi aradım, tlf çaldı valide hanım açtı, konuşabildik fakat,

Ahizeden çevir sesi geliyordu, biraz konuşunca da meşgul sesi gelmeye başladı

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

çift çevir sesi var hacı. iki hat birbirine karışmış. ara çift çevir sesi var de. faturamda bi fark olursa mahkemeye vercem de. ciddi sorundur :)

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaSevYaTerkEt
    YaSevYaTerkEt's avatar
    Erkek

hayaletkurt bunu yazdı:

çift çevir sesi var hacı. iki hat birbirine karışmış. ara çift çevir sesi var de. faturamda bi fark olursa mahkemeye vercem de. ciddi sorundur :)

Aradım adamları, konuşma başlamadan önce konuşmamız kayıt altındamı dedim, evet deyince " Tlf. hattımda çift çevir sesi var, faturada sorun olursa mahkemeye vericem " dedim.

Halim sorun olmaz korkmayın dedi, bende vatandaş öyle diyor dedim, kim o vatandaş dedi

TBT'den hayaletkurt desemiydim :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rebellisch
    rebellisch's avatar
    Erkek

sorununu tam yaz hocam. yardımcı olmaya çlışayım.

Sorun şu. normal olarak splitter ile hem modem hem telefon sorunsuz kullandım 2 yıl boyunca. Hızım da da hiç düşüs olmadı. Aynı düzende son bir haftadır nette kesilmeler oluyordu. Modemde adsl sinyali sönüyor sonra yeniden bağlanıyor, sonra yine gidiyor. Neyse böyle idare ettim. arada bi düzeliyor 4 5 saat sonra yine başlıyor. Telefonu açınca netin kesildiğini anladım. Telefonda da parazit var çok belli eskiden o da yoktu. Neyse dün donanimhaber/ttnet sayfasına bıraktım sorunu. Akşam da splitterdan ayırdım modemi, bende biri den aldığım bi modem vardı, kuramıyordum neyse bi ark burdan yardımcı oldum kurdum. Splitter takmadan dün gece sorunsuz girdim. Sabah beni aradılar. işte splitter çıkarttıktan sonra dün gece modemi değiştirip kesilmeden girdiğimi ama daha önceki modemde splittersız da kesilmeler ılduğunu söyledim. Bana splitteri değiştir dediler arıza kaydı da aldılar. Sonra modeme splittersız internete bağlanırken yine kopmalar başladı. ( bu arada telefondaki parazit cep telefonunda rüzgarda konuşurken çıkan sese benziyor) . Modemin arayüzüne girdim hızımı 4 mbit e sabitlemişler . neyse kop kop yine devam etti baya. Az önce evin girişindeki telefon kutusunu söktüm kabloların ucunu yeniledim. Artık bundan dolayı mı bilmiyorum ama telefonu açınca net kesilmedi. Bi dk telefona bakıp geliyorum... Geldim , sanşa bak parazit kesilmiş nasıl olduysa kafayı yemek üzereyimm... bakalım bida kesilcekmi....... eminim kesileceğine de bana oyun yapıyorlar gibime geliyor :S ( bu arada kutudaki kabloların ucunu yeniledikten sonra bir kere kesildi ama telefonu açmadan kendinden kesildi)

memento mori.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

hayaletkurt bunu yazdı:

Aradım adamları, konuşma başlamadan önce konuşmamız kayıt altındamı dedim, evet deyince " Tlf. hattımda çift çevir sesi var, faturada sorun olursa mahkemeye vericem " dedim.

Halim sorun olmaz korkmayın dedi, bende vatandaş öyle diyor dedim, kim o vatandaş dedi

TBT'den hayaletkurt desemiydim :)

merak etme öyle derler. ama çift çevir hakketen iyi bişey değildir. hatta ver benim numaramı arasın bakayım beni bi :) ozaman görür gününü amcaoğlu :) aslında bağlı olduğun santrale gidip ordaki şebekecilerle ahbap olsan herzaman senin faydana :) burdakiler benim ahbbım. bi telefonla her işimi hallediyolar sağolsun :)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaSevYaTerkEt
    YaSevYaTerkEt's avatar
    Erkek

Tarihi, saati, dakkayı adamın adını not aldım,

Bişey olursa analarını ağlatırım :)

Toplam Hit: 3258 Toplam Mesaj: 22