Saç Dökülme Problemi
-
Benim gibi yap hiç sürme sadece fön çek kardeş en azından bundan sonra dökülmesin.
-
dermanabla bunu yazdı:
-----------------------------
Ketoral die bi aşmpuan var onu kullanabilirsin yada çam terebenti yağı alıp şampuanına karıştırırsan saçlarının dökülmesi engellenir.
-----------------------------Şampuandan Vazgeçip YeşiL Sabunu DeneyebiLirsin. Yok Şampuansız oLmaz Diyorsan DermanabLa'nın Da Dediği Gibi Şampuanının İçine aLacagın Çam Terebentinin Dörtte 1 ini KarıştırabiLirsin. ayrıca Terebentini Banyo Yapmadan 15 Dk. Önce Saç DipLerine Sürüp sonra Banyo Yaparsan Daha EtkiLi oLur. Ayrıca Stresten Uzak Dur :)
-
eşek bokunuda sürsen genetıkse dökülür.
-
hocam genler kellik varsa ,misal ben kaçış yok.Ama dökülmeyi yavaşlatmak için otacının kükürtlü çam katranlı sabunundan kullan jöleyi ve şampuanı bırak.
-
bende hayatta jöle kullanmam da benimkilerde dökülüyor :|
ince ve kırılgan saçlar benimkiler halbu ki hep blendaxla yıkıyom :| -
18 yaşındayım saçım acayip dökülüyo
hatta her kuaföre gittiğimde abim senin saçın geçenkine göre göre iyice azalmış diyor :S
umrumda değil takma :D dökülürse dökülsün
-
Arkadaşlar Jöle Saç dökmez Sadece yıpratır.
-
sperm sür :Dşaka 2 yana
kanteron yağı diye bişi var 2 gün önce aldım yüz cilt lekeelerime sürüyorum
saç dökülmesine hemoroide cilt lekelerine yanıklara ağız içi yaralara mantarlara kısacası herbok.org'a iyi geliyo :D
edit :
1 kutu 50-100 cl falan heralde
bi laptop mousesinden 3-4 cm yüksek
2-3 parmak genişliğinde
diğer uzunluğu da 3-4 parmak
böyle bi kutuda 4 ytl
adam şey dedi önce kutu bitene kadar bu yağı kullan saç diplerine yedir yarım saatle bi saat arasında emer sonra rahatsız olursan yıkarsın ama yıkama
dedi
sonra müşteri sordu saç dökülmesi durunca çıkmasını sağlıyormu diye
adamda önce bitene kadar bunu kullan günaşırı.15 günde falan biter.ondan sonra yılan yağı süreceksin o çıkarır saç dedi
babaannemden yılan yağını duymuş dalga geçiyorduk
saçlar uzamaya başladı :D
-
tıp ogrencisi konusuyor.....arkadasım cinsel faaliyetlerini düşür....erkeklik hormonu ile ilgili....genetik ama hormonun cok etkisi var....bende de aynı sorun var ama napıyım litvanyadayımm...elden ne gelir...
-
NoName bunu yazdı:
-----------------------------sperm sür :Dşaka 2 yana
kanteron yağı diye bişi var 2 gün önce aldım yüz cilt lekeelerime sürüyorum
saç dökülmesine hemoroide cilt lekelerine yanıklara ağız içi yaralara mantarlara kısacası herbok.org'a iyi geliyo :D
edit :
1 kutu 50-100 cl falan heralde
bi laptop mousesinden 3-4 cm yüksek
2-3 parmak genişliğinde
diğer uzunluğu da 3-4 parmak
böyle bi kutuda 4 ytl
adam şey dedi önce kutu bitene kadar bu yağı kullan saç diplerine yedir yarım saatle bi saat arasında emer sonra rahatsız olursan yıkarsın ama yıkama
dedi
sonra müşteri sordu saç dökülmesi durunca çıkmasını sağlıyormu diye
adamda önce bitene kadar bunu kullan günaşırı.15 günde falan biter.ondan sonra yılan yağı süreceksin o çıkarır saç dedi
babaannemden yılan yağını duymuş dalga geçiyorduk
saçlar uzamaya başladı :D
-----------------------------kardeş bu yağ yüzdeki kırmızılara da ii geliomu bi de nerden alcaz acep lokmanda varmıdır ?