folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Saç Dökülmesi ?

Saç Dökülmesi ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

KarasuZanu bunu yazdı:
    -----------------------------

ben kendim kazıyorum artık elim alıştı. kimsenin baktığı yok saça başa kızlar bakmaz diyosan. çek altına araba bas kornasına ben bile bakarım. (ama dayakmı yersin dövermisin bilmem :D)

Hocam kellikte her kafa yapısına gitmiyor.Senin resmini ada resimlerinden gördüm sana yakışmış fakat dediğim gibi kafa yapısıyla alakalı.

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KarasuZanu
    KarasuZanu's avatar
    Erkek

doğru söylüyorsun :( düşünmedim. ama dert etmesin diye söylediydim .

neyse takma kafana taktıkça daha çok dökülür. dökülsün ama moralin bozulmasın asıl o insanı mahveder saç değil.

bak benim vucut kıllı saç yok kel alaka :D

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    apokontek
    apokontek's avatar
    Erkek

:) Ya sıkıntıyla cok alakalı bu ısler.Sıkıntı,stress yapma  yoksa bı bakarsın kafada tek tuy kalmamıs.

Rahat ol kendınle barısık olmayı dene.Ama olamam dıyosan gıt bı doktora gorun veya dogal formullerı dene,olmadı bioxcin felan filan bır suru seyler var onlardan al dene.Herhalde bı tanesı ısını gorucek onca kımyasallardan...

Allah büyüktür vesselam...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sanalcaptan
    Sanalcaptan's avatar
    Erkek

Hocam

1 Adet avakado

2 Adet Bıldırcın yumurtası

4 Adet Sarımsak

1 er yemek  kaşığı saça yararlı yağlar ( Badem yagı , Çam terebentin yagı , Defne yağı , Isırgan otu yagı , Zeytin yağı)

Mixer ile çek bunları kafana sür 2 saat bone ile bekle sonra bioxin şampuanla yıka haftada 1 yap . 1 ay sonra saçlarının dökülmedigini yavaş yavaş gürleştigini fark edeceksin . Tarafımca denendi sakın gülme :D

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    insidae
    insidae's avatar
    Erkek

hoca bi doktora görün ona göre hareket fakat eskiden benimde başıma gelmişti berber tanıdıklarla konuştum zetion ' u önerdiler 2-3 ay kullandıktan sonra azalma oldu bir denemeni öneririm eczanelerden satın alabilirsin 4-5 lira gibi bişeydi.

Bir güldün yar sen, hep elime batan.Seni dalından kopardım, kandoldu avuçlarım..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Allura
    Allura's avatar
    Erkek

"
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PoLLBuLL
    PoLLBuLL's avatar
    Erkek

yok kafana bilmem ne otu sür,yok kafana kedi boku sür ,yağ falan vs falan hiç deneme hocam. Direkt Doktor derim ben.

not:arkadaşların paylaştıkları karışımlar besleyici olabilir ama tam çözüm olamaz

You are a man of many colours. but i, motherfucker, am the rainbow
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PoLLBuLL
    PoLLBuLL's avatar
    Erkek

Allura bunu yazdı:

ashdhashdashadshash hocam naptın sen ya 

You are a man of many colours. but i, motherfucker, am the rainbow
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eray
    eray's avatar
    Erkek
    Allura bunu yazdı:

normal su sikiyormusum gibi demek istemis adam :F turkce karakter sorunu :F mobilden giriyorum :F belki o da oyledir :F ya da suyla arasinda bi musebbet olabilir.. Edit : musebbet ne ya kim yazdi onu :D munasebet anladiniz..

Nihayet kendimle başbaşa kalabileceğim günler geldi..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bychaos
    bychaos's avatar
    Erkek

Ben söylerm art niyet sende : )

İyi bir kalça sahibi olmanın, iyi bir kafa sahibi olmaktan daha fazla prim yaptığı bir ülkede, hiçbir şey daha ileriye gitmez. . Can Dündar.
Toplam Hit: 3173 Toplam Mesaj: 28