folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Saç Dökülmesi

Saç Dökülmesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Saç dökülmesi problemi bende de vardı.Son 2 yıldır haftada bir saçımı kazıtıyorum.Kazıttığımda da, berberin saçın çıktığı yönün aksi yönüne doğru ustura kullanmasını rica ediyorum.Bu dönemde saçlarım hem çok kuvvetlendi hemde sıklaştı.Şampuanlar ne kadar işe yarar bilemem ama benim bildiğim en etkili çözüm bu...

Saygılar

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    essan
    essan's avatar
    Erkek

jöle falan kullanıyorsan bırak jöleyi saçlarını hep kısa tut hocam yazın uzatırsın az.. bioxcin falan salla onları ben denedim ampul ile birlikte şampuanını da aldım kullanma talimatındakileri aynen uyguladım hiç biri işe yaramadı.. saçları kısa tuttum azda olsa dökülme azaldı.. birde üzerinde stres falan varsa uzak dur bişeyleri kafaya dolama.. şampuanların bir işe yarayacağını sanmıyorum..

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    999Epineprin
    999Epineprin's avatar
    Erkek

hocam saçın dönemleri varmış galiba ben birinden duymuştum ama, saç güçlendiği dönemlerde zayıf olanlar dökülürmüş saç güçlendikten sonra uzarmış. bi süre sonra tekrar güçlenme dönemine girer ve zayıf olanlar tekrar dökülürmüş. bu böyle gidiyormuş. şampuan olarak kaliteli kullan *hedelşoldırs* veya avon kullan joleden fönden uzak dur. kullanıyosanda her gün iyice yıka saçlarını.

Karpuzu kabuğuyla,avradı donuyla..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek

kullanmadıgım ılac kafama surmedım sey kalmadı ama nafile 17 yasındayım ama yasıma gore cok az sacım var :S ilerde ektrcz artık napalaım . ektirme hakkında bılgısı olan varmı baska bıyerden kılmı alıolar yoksa cıkarıolarmı yada baska bıyerden mı aktarıolar nasıl oluor bu ıs ?

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    814578
    haydarcura
    haydarcura's avatar
    Erkek

Biomen

Düşme Peşime.. Düş Peşindeyim..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    essan
    essan's avatar
    Erkek

Bosluk bunu yazdı:
    -----------------------------

kullanmadıgım ılac kafama surmedım sey kalmadı ama nafile 17 yasındayım ama yasıma gore cok az sacım var :S ilerde ektrcz artık napalaım . ektirme hakkında bılgısı olan varmı baska bıyerden kılmı alıolar yoksa cıkarıolarmı yada baska bıyerden mı aktarıolar nasıl oluor bu ıs ?

ense tarafındaki saçları alıp ekiyorlar başının arkasında saç yoksa yanlardanda alabilirler fiyat olarak 1 saç teli 1 euro.. 2000 tel ektirirsen 2000 euro fiyatı.. ama saçına bakacaklar yada fotoğraf çek mail olarak bilgi alabilirsin adresleri istiyorsan göndereyim..

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bychaos
    bychaos's avatar
    Erkek

Bioxin falan hikaye ben araştirdim saç dökülmesinin %75 i irsi yani geriye kalan %25 ini ise ancak kendin durdurabiliyosun saç dökülmesi varsa ailende ancak saçın dökülmesinin yavaşlatabilirsin saç dökülmesini engelliyemezsin.Evde abilerim tam 20 kutu bioxin kullandilar ama fayda etmedi ilaciyla beraber :) Bnm de saçim dökülüyor benlemi giricek mezara mantigiyla gidersen en azindan stresden kurtulursun :)

İyi bir kalça sahibi olmanın, iyi bir kafa sahibi olmaktan daha fazla prim yaptığı bir ülkede, hiçbir şey daha ileriye gitmez. . Can Dündar.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    acikistihbarat
    acikistihbarat's avatar
    Erkek

bychaos bunu yazdı:

Bioxin falan hikaye ben araştirdim saç dökülmesinin %75 i irsi yani geriye kalan %25 ini ise ancak kendin durdurabiliyosun saç dökülmesi varsa ailende ancak saçın dökülmesinin yavaşlatabilirsin saç dökülmesini engelliyemezsin.Evde abilerim tam 20 kutu bioxin kullandilar ama fayda etmedi ilaciyla beraber :) Bnm de saçim dökülüyor benlemi giricek mezara mantigiyla gidersen en azindan stresden kurtulursun :)

kaderden kaçılmaz :)

hoca ya ben saçıma sakalıma ak düşmeden ölmek istemiyorum.şöyle nur yüzlü bi zat olayım da gidiyim bari.saçım olmazsa sade sakal işe yaramaz :D

en iyisi stresi en aza indirmek.tecrübe ile sabit.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolySeclorum
    HolySeclorum's avatar
    Erkek

Hocam bence buradaki önerilerle vakit kaybedeceğine Ahmet Maranki'ye ulaş..Onun ürünleriyle panik bozukluğum geçti lan boru mu bu :D yeniden doğmuş gibiyim... Zaten kendiside bahsediyodu saç dökülmesi genetik değilse kanın kirli olup saçları yeterince beslememesinden kaynaklanan bir durum diye..Denemekte fayda var..

Her Hakkım Saklıdır
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaxDreameR
    MaxDreameR's avatar
    Erkek

Benimde  1-2 senedir dökülüyordu çok fazla 4 ay önce çok  aşırı dökülmeye başlayınca bioxn vs denedim hiç bi faydası olmadı bende şu formülü tavsiye üzerine

deenedim ve 1-2 ay sonra dökülme nerdeyse tamemen bitti. tabi bunları yaparken saç kestirirsende çok aşırı faydası oluyormuş ki ben kestirmedim gayette uzun saçlarım =)

Ama kesinlikle tavsiyemdir çok memnun kaldım...zordu birz ama işe yaradı..

• 5 Gram sarımsak yağı
    • 5 Gram ısırgan yağı
    • 5 Gram çam yağı
    • 5 Gram biberiye yağı
    • 5 Gram badem yağı
    • 5 Gram zeytinyağı

(Aktarcılarda Bulabilirsin)
    yağların hepsini bi kap gibi bir şeyin içnde karıştırıyosun.

1. hafta: her gece
    2. hafta: 2 gecede 1
    3. hafta: 3 gecede 1

saçlarının  diplerine yedirerek sürüyosun...( Bunu başka birisi sana uygularsa daha etkili ve düzgün olucaktır ) 1 saat kafanda o duruyo.. sonra zeytinyağlı

sabunla yıkıyosun saçlarını diplerini iyice. bundan sonra normalde sirkeli suyla durulanması öneriliyor ben biraz denedim iğrenç koktuğu için bıraktım yarısında

=) (2-3 litre suyun içine 1 bardak üzüm sirkesi)

şampuanla yıkamamak gerekiyomuş bunlarla birlikte...

sonuç olarak çok etkili bir formül oldu benim için... kolay gelsin =)

" ' "
Toplam Hit: 5782 Toplam Mesaj: 46