folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Saç Dökülmesine Çözüm Arıyorum. Kimyasal Yada Bitkisel.

Saç Dökülmesine Çözüm Arıyorum. Kimyasal Yada Bitkisel.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek

Hocalar olmaz 24 ama çok hızlı bir şekilde saçlarım dökülüyor. Genetik değil ama gittiğim her doktor genetiktir deyip postaları beni. İnsan bi öksür derin nefes al filan der yada ne bilim tansiyonuma bakar en azından :) 

Usturaya vurdurdum bi dönem durdu daha hızlandı. Bitkisel yağ karışımları kullandım yılan badem sarımsak yağı vs. Minoxil kullandım daha da artar gibi oldu. 2 yıl boyunca 5 numara kestirdim yinede devam etti. Son dönemde çok aşırı arttı. Elimi attığımda her seferinde 10-15 tel birden geliyor 2 güne bir yıkamazsaM çok daha fazla dökülüyor. 

Kullandığınız yöntemler yada gittiğiniz doktorlar varda önerilerinizi bekliyorum. 

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

tamamen döküp ektiriyorsun.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek

stresten uzak dur günde 10-20 tel normal takma kafana düzelir

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek

Hoca nereye uzak duruyorsun stresteN :) nasıl yapcam o işi..

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

benim  18 de dökülmeye başladı

bende korkup doktora gittim sana dedikleri gibi ırsi dediler :D

yapcak bişey yok bırak dökülsünler

Minimalist Değilim Tembelim
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Underground
    Underground's avatar
    Erkek

yeşil sabun hocam

Herkesin işine yaradığın kadar iyisindir Bu Hayatta!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek

Orijinalini nerden bulacam sabunun ? ırsi diyorlar deliriyorum ya

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nolanded
    nolanded's avatar
    Erkek

buradan araştır, yararlı bilgiler bulursun...

www.cilthekimi.com/sorusor/

msne beklerim: nolanded[at]tahribat.com
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BrighStar
    BrighStar's avatar
    Erkek

oyle birini bul kı okuyup uflesın yumurtalı bişiler onermıstı bana yanımda cocuga cocugu 6 ay sonra gordum benden fazla sacı vardı cocuguğu ılk gordugumde saç yoktu kafada hurmete değer biri vardı o okuyup ufledı bişiler onerdı sacları sımdı brat pitt gibi.

şimdi dalga gecen olacaktır ınanın valla.. bende inanmam kı baskası yazsa bunu tassak gecerdım ama doğru. doğrularıda yazmak görevdir bi neticede :)

. Ben Kimseyi Kaybetmedim Herkez Beni KAYBETTİ... .
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek

Şimdi kuzenim söyledi bi krem çıkmış görüme sürüyormuşsun kafanda saç çıkartıyormuş :) hocalar ciddiyim ben kel kalacam şurada 1 sene sonra kız istemeye gitcm kayınpeder vermeyecek o olacak 

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    suleyman07
    suleyman07's avatar
    Erkek

minoxil diye bir sprey var. ilk kullanımında saçları döküp daha güçlü teller çıkartıyor. ilerleyen zamanda gürleşme oluyor. Spreyi sürekli kullanman gerekiyor aksi halde bırakınca eski haline geri dönüyor saçlar zamanla. Maliyete bakınca saç ektirmek daha uygun duruyor. Kesin bir alternatifi olsaydı ekran karşına çıkan ünlü bozuntuları bu kadar sık saç ektirmezdi herhalde.

Ruhunda sükunete kavuşmak ve mutlu olmak isteyen insanlar inanmalı ve iman etmelidir, ama hakikatin peşindeki insanlar iç huzurundan vazgeçip yaşamlarını bu sorgulamaya adamak zorundadır.
Toplam Hit: 4143 Toplam Mesaj: 46