Saç Uzatmak Hakkında.
-
Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------Bisses bunu yazdı:
-----------------------------hocam bence takviye kullanma dogal büyüt büyütmekte kararlıysan.
uzun saçlılara yenı nesıl kızlar daha bi verme iç güdüsüyle yaklaşıyormuş diye duydum :D
-----------------------------ve işte gençlerin %95inin saç uzatma amacını ifşa etmiş oldun
-----------------------------aynen:) ahh gençliğimde haberim olaydı uzataydım :) geçti bizden ..
artık olgun bayanlar kel erkeklerden hoşlanır akımını savunuyorum :D
-
hipokondriyak bunu yazdı:
-----------------------------delikanlı adam saç uzatmaz ne diye kadınlara özeniyorsunuz anlamıyorum
-----------------------------Şakirtin anlamını bilmeyen kalmasın arkadaşlar
-
kaygusuz bunu yazdı:
-----------------------------lütfen biraz mantıklı düşünerek yaşa hayatı...
-----------------------------
haklı. boş iş bunlar. benimde saçım dökülüyor. ne yapam yani :D -
hipokondriyak bunu yazdı:
-----------------------------delikanlı adam saç uzatmaz ne diye kadınlara özeniyorsunuz anlamıyorum
-----------------------------
-
3 senedir birer yıl arayla kestirerek uzattm. tarık akan stayla gibi oldu. bnm sac biraz sorunluydu ama. her tarafı düz ense kııvrılıyddu :) facebook.com/brutalalien bakabilirsn istrsen :) ama bakımı zor oluyor. bazn üşenp yıkamadğımda 2. gün yağlanıyor.
-
ohooh çok zor be hocam saçların kalın telliyse hiç uğraşma uzasa bile çok kötü olur kıvrılır kepeklenir yağlanır saç uzatma ieysi ince telli saçları olana iyi gider kolay olur kalın telliler hiç bulaşmsın her gün yıkamak lazım kendine özel bi şampuanın olması lazım bizim arkadaş günlük 2 sefer yıkıyo çok uuğraşıyo bende uğraştıydımda hiç gerek yok ya kestir rahatla :)
-
üniversite dönemi, hayatın geri kalanında yapamayacağımız bir çok şeyi yapabileceğimiz yer ama sadece bu demek değil. eğer uzun saç sana yakışmayacaksa, tipine gitmeyecekse yüzüne uymayacaksa saçların buna uygun değilse ya da tarzına gitmeyecekse, sadece anı olsun diye bunu yapma zira gerçekten çok sıkıcı dönemleri olacak. hele sabırlı biri değilsen hiç başlama bile, en gıcık dönemlerini çektikten sonra kestireceksin, boşa gidecek çektiklerin :D
-
hacı saçı yıkama.. haftada 1 falan yağlı saç daha çabuk uzar. saç cefadan tırnak sefadan uzar demişler..
-
saç tokası çekilişi yapacam size :P
-
saç uzatmanın delikanlılıkla ne alası var. saçmalamayın lütfen. hocam daha önce çevrenden olumlu tepkiler aldıysan uzat. şahsen 1 sene öncesine kadar, saçlarımı kestirmemin, hayatımda yapabileceğim en büyük hatalardan biri olacağını söylerlerdi.ve ben o hataya düştüm. buradan sesleniyorum, manyak saçları var lan bunun, uzun saç yakışıyo ya bu adama gibi tepkiler alanlarınız varsa. kuaföre gitmeden önce bir kez daha düşünsünler.