Saçta Yağlanma , Kepek Ve Sivilce ( Yara ) Olması.
-
Kreyzi bunu yazdımRBerkay bunu yazdıSUPERBICO bunu yazdıTwitter bunu yazdıKreyzi bunu yazdı
ketoral şampuan al eczaneden. 1 hafta kullan bakalım hocam durum ne olacak.
kabuk atma olayı olursa bi tane de elecon losyon al.
yok eğer kaşıntı var ise dermovate losyon al.
tavsiyem bunlardır.
maşallah hocam doktor gibisin :D
eczacı olmanın faydaları :)
hocam o ketoral i 2 ay kullandım faydası olmadı saçımın diplerinde sarı sarı şeyler var sanırım yağ
hocam sarı benek tarzı şeyler var ise doktor görün bi. cilt hastalığıdır o.
yok hocam elimle kazıyınca hep elime geliyor benek değil
-
Önerileriniz için teşekkür ederim arkadaşlar. Deneyip gözlemleyeceğim sonucu paylaşırım artık .
-
Bende de benzer bir durum vardı. Head and Shoulder intensive treatment şampuanını kullanıyorum, eskiye nazaran saç derim şuanda daha iyi. Kepek, yara vb. oluşmunu geciktiriyor. şampuanı eczanelerden alabilirsin. Şunu da belirteyim kalıcı bir çözüm yolu değil fakat oldukça iyi.
Aşağıdaki internet sitesinde kalıcı çözüm yöntemi var ama ben henüz denemiş değilim(Denemeyi düşünüyorum). Yorumlarında deneyip tamamen kurtulan kişiler tedavi hakkında bilgi vermişler.
http://webseyyahi.blogspot.com/2012/06/seboreik-dermatit-tedavisinde-cozum.html
geçmiş olsun
spiderman tarafından 12/Tem/13 15:05 tarihinde düzenlenmiştir -
Robinson_Crusoe bunu yazdı
Pislikten olur, yıkan geçmezse doktora git,
Dermatologların demesi şu;
çok yıkanan saçlar kuruyor ve deri kabuk oluşturuyor.Soğuk suyla yıkayın iyi gelecektir.
-
aynı sorun bende de var ve benim burnumun kenarlarında ve kaşlarımda da kepeklenme oluyor. her hafta banyo yapmadan 2 saat önce Momecon losyon(doktor tavsiyesidir) sürüyorum. biraz yanma ve kaşıntı oluyor. sonrasında bütün hafta rahatım.
tavsiye ederim.
-
bende kepek vardı bi ara, sadece bir defa zeytin yağı döküp yıkandım bir daha olmadı.
saçta sivilcelenme de en son ergenlikte olmuştu, sanırım çok kaynar suyla yıkadığımda oluyor. vücudu yıkadığınız sıcaklıktan daha soğuk bir sıcaklıkta yıkayın kafayı.yağlanma da nasıl oluyor peki? benim ki 24 saat olmadan yağlanıyor ama uzun olduğu için mesela. sizin de uzun ise normal. sık sık yıkamak gerekiyor. bazıları çok sık yıkanırsa, çok sık yağlanıyor diyor. 2 günde bir yıkamaya alıştırın saçınızı diyorlar ancak benim saçım alışmadı, günde en az 1 defa duş almam gerekiyor yine.
-
THT2005 bunu yazdıFOXXLY bunu yazdı
aynısımı bilmiyorum ama bende kepek yara kabuğu gibi oluyor tırnağımla filan kazıyorum baya yara kabuğıu gibi bişey çıkıyor.
nefret ettim valla. sabah yıkıyorum akşama yağlanıyor saçım. 4 aydır bioxin kullanıyorum bi işe yaradığını görmedim yine dökülüyor yine yağlanıyor.
varsa çözümü konuya bende ortak olayım.
sorma hocam kafa derisinde sivilce ve yara oluyor. Yağlanma ve kepeği zaten geçtim artık. Bakalım bir çözüm bulabilecekmiyiz.
Hocam kafandaki tum saclari kestir. Yani sifir yaptir. Bir muddet kafan hava alsin. Ve hergun iyi bir sampuanla yika.
dhmm tarafından 12/Tem/13 15:34 tarihinde düzenlenmiştir -
eğer mantar türü bir şeyse tedaviyi yarıda kesmeyin evrim geçirip daha da kuvvetlenir.
-
hakiki bıttım yada kadolin şampuan kadolin saçlarının dökülmesini önler kaşıntıyı keser saç dibi yaralarına iyi gelmez geçirir
2 yıldır kadolin ve sadolin kullanıyorum çok memnunum doktor vermişti
-
Fatih bunu yazdı
eğer mantar türü bir şeyse tedaviyi yarıda kesmeyin evrim geçirip daha da kuvvetlenir.
aynen hocam bencede saçları sıfıra vurup kafanın hava almasını sağla , kaliteli bir şampuan ile bir süre dene.