Saddam Gercekten İdam Edildimi !?
-
evet yorumlarininiz bekliyorum bana inandirici geldi linkteki bilgiler
http://www.kerkukfeneri.com/index.php?option=com_content&task=view&id=22&Itemid=6
-
Benim Görüşüm : Hayır Saddam İdam Edilmedi...
-
ne bilelim biz cevabı olmayan soruları sormaktaki amacı cozebilmis degilim zaten bugune kadar (:
-
saddam ölmemişse kesin okyanusun ortasındaki güzel bi adada keyif yapıyodur ve tvden ıraktakilerin birbirlerini öldürmesini keyifle izliyodur.ama benim görüşüm saddam daha önceden ölmüş olabilir...
-
koko mazot 1 YTL olcak degişim bu :*)
-
elvis efsanesi gibi bu da yillarca surer gider artik...
-
niCo bunu yazdı:
-----------------------------koko mazot 1 YTL olcak degişim bu :*)
-----------------------------
mauhauh pek bi komik -
Edilmediyse eve mi götürcen ?
Sanane öldü işte son halini gösterdiler..
Adamı resmen ailesi alıp gömdü öyle birşey olsa ailesi mal değil ya çıkar bu saddam değil der herhalde :)
Tabutunu açtılar zaten..
-
bende öldüğünü sanmıyorum...
-
okudum dökümanı,özellikle,yüzdeki ben,çene gamzesi ve kulak yapısıyla ilgili somut deliller insanı şüpheye düşürüyor..Amerika bunu yapar mı?Bence yapar,tıpkı şu bi türlü açıklanamayan Ay'a ilk çıkma muhabbeti gibi..Bu Saddam olayı da düzmece olabilir...Peki Amerikanın yıllarca sürdürdüğü bu bol dublörlü filmden çıkarları neydi?Irak'ın sürekli ezilen bir halkı olduğuna tüm dünyayı inandırıp,Özgürlük bahanesiyle,perde arkasındaki kara altına hücum mu?
-
Saddam Husain idam edilmedi ben bunu yakalandığında söylemiştim koskoca diktatör çukurdamı yakalanacak a.k