folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder Safariyi Kullandınız Mı Nasıl Buldunuz?

Safariyi Kullandınız Mı Nasıl Buldunuz?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cradle-Of-Filth
    Cradle-Of-Filth's avatar
    Erkek

Macbooklar için olan safari şimdi windowsta da çalışıyor ordan yazıyorum bu mesajıda bence mükemmel olmuş ie den ve firefoxtan çok daha hızlı hele bir görünümü var ki bitersiniz yepyeni bir deneyim olmuş bence.

birde link verelim.DOWNLOAD 

WELCOME TO THE INTERNET! -The men are men. -The women are usually men. -15 year old girls are FBI agents.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek

ne rapid linki veriyon :D alın size orjinali http://appldnld.apple.com.edgesuite.net/content.info.apple.com/Safari3/061-4515.20080318.Fkef/SafariSetup.exe

:) 

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cradle-Of-Filth
    Cradle-Of-Filth's avatar
    Erkek
    JordanoR bunu yazdı:
    -----------------------------

ne rapid linki veriyon :D alın size orjinali http://appldnld.apple.com.edgesuite.net/content.info.apple.com/Safari3/061-4515.20080318.Fkef/SafariSetup.exe

:) 

he daha iyi oldu saol ben başka siteden bu linkten indirdim farklılık olmasın diye bunu verdim appleın sitesinde download linkini bulamamıştım saol. 

WELCOME TO THE INTERNET! -The men are men. -The women are usually men. -15 year old girls are FBI agents.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek
    safari türkçe mi?

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek
    dün Ipod güncellemesi yaparken indirmiştim deneme fırsatım olmadı ama şu an safari yi açıp yazdım gerçekten hoş olmuş :) hızını test etmedim ama gayet güzel geldi görünüm olarak falan. Türkçe'si olsa daha güzel olur.

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JPriest
    JPriest's avatar
    Erkek

Ben aslında aylardır kullanıyordum, 10 kat 20 kat diye duyunca hemen kurmuştum. Sonra bi baktim bu bu kadar dandik bi tarayıcı olur mu? Kenarda duruyodu uzun zamandır, bakalım bu versiyonunu deniyelim bir de. C# ile kendi yaptığım tarayıcı bile daha hızlı çalışıyordu bundan hatta Winamp'ın tarayıcısı bile (Gerçi bunların tabanı ie olması lazım ama olsun)  :D

Bu arada DaniFilth rullz :D

Sen hiç kaval çaldın mı?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cradle-Of-Filth
    Cradle-Of-Filth's avatar
    Erkek
    StigmatA bunu yazdı:

Ben aslında aylardır kullanıyordum, 10 kat 20 kat diye duyunca hemen kurmuştum. Sonra bi baktim bu bu kadar dandik bi tarayıcı olur mu? Kenarda duruyodu uzun zamandır, bakalım bu versiyonunu deniyelim bir de. C# ile kendi yaptığım tarayıcı bile daha hızlı çalışıyordu bundan hatta Winamp'ın tarayıcısı bile (Gerçi bunların tabanı ie olması lazım ama olsun)  :D

Bu arada DaniFilth rullz :D

tüm buglar giderilmiş hoca bi kaç şey arıza veriyor ama onlarda önemli değil anti-aliasign olayı mükemmel çok güzel görüntü veriyor. tablar felan var yine ama ekran daha büyük ve daha kullanışlı tabi.firefoxa alternatif.

bu arada rullz :) 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek
    Şuanda sistem kaynağını en az kullanan ve şuan hiç açığı olmayan bir browser aslında güzelde ne bilim ben ısınamadım :)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZaYGo
    ZaYGo's avatar
    Erkek
    Cradle-Of-Filth bunu yazdı:

Macbooklar için olan safari şimdi windowsta da çalışıyor ordan yazıyorum bu mesajıda bence mükemmel olmuş ie den ve firefoxtan çok daha hızlı hele bir görünümü var ki bitersiniz yepyeni bir deneyim olmuş bence.

birde link verelim.DOWNLOAD 

IE ve Firefoxdan üstün bir tarayacı olmus. Ama operadan değil :) Her zaman derim yeniler eskileri devirir''  zaman gostercek herşeyi bu yarısa safarinin browseride katıldı. 

Long Live Turkey..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cradle-Of-Filth
    Cradle-Of-Filth's avatar
    Erkek
    Bu arada firefoxtan geçtim buna vazgeçemiyorum herşey çok hızlı flash oyunlar felan bile hızlandı :D çünkü farklı pencerede çalıştırabiliyor.rullz safari rullz apple apple dan başka adam tanımam bu alemde :D

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    ben nedense çok sedim beğendim yani..AÇık falan durumu varmı? NEdir yani başımıza iş alır mıyız güvenilir mi?
Toplam Hit: 3264 Toplam Mesaj: 28