Safariyi Kullandınız Mı Nasıl Buldunuz?
-
Macbooklar için olan safari şimdi windowsta da çalışıyor ordan yazıyorum bu mesajıda bence mükemmel olmuş ie den ve firefoxtan çok daha hızlı hele bir görünümü var ki bitersiniz yepyeni bir deneyim olmuş bence.
birde link verelim.DOWNLOAD
-
ne rapid linki veriyon :D alın size orjinali http://appldnld.apple.com.edgesuite.net/content.info.apple.com/Safari3/061-4515.20080318.Fkef/SafariSetup.exe
:)
-
JordanoR bunu yazdı:
-----------------------------ne rapid linki veriyon :D alın size orjinali http://appldnld.apple.com.edgesuite.net/content.info.apple.com/Safari3/061-4515.20080318.Fkef/SafariSetup.exe
:)
-----------------------------he daha iyi oldu saol ben başka siteden bu linkten indirdim farklılık olmasın diye bunu verdim appleın sitesinde download linkini bulamamıştım saol.
-
safari türkçe mi?
-
dün Ipod güncellemesi yaparken indirmiştim deneme fırsatım olmadı ama şu an safari yi açıp yazdım gerçekten hoş olmuş :) hızını test etmedim ama gayet güzel geldi görünüm olarak falan. Türkçe'si olsa daha güzel olur.
-
Ben aslında aylardır kullanıyordum, 10 kat 20 kat diye duyunca hemen kurmuştum. Sonra bi baktim bu bu kadar dandik bi tarayıcı olur mu? Kenarda duruyodu uzun zamandır, bakalım bu versiyonunu deniyelim bir de. C# ile kendi yaptığım tarayıcı bile daha hızlı çalışıyordu bundan hatta Winamp'ın tarayıcısı bile (Gerçi bunların tabanı ie olması lazım ama olsun) :D
Bu arada DaniFilth rullz :D
-
StigmatA bunu yazdı:
-----------------------------Ben aslında aylardır kullanıyordum, 10 kat 20 kat diye duyunca hemen kurmuştum. Sonra bi baktim bu bu kadar dandik bi tarayıcı olur mu? Kenarda duruyodu uzun zamandır, bakalım bu versiyonunu deniyelim bir de. C# ile kendi yaptığım tarayıcı bile daha hızlı çalışıyordu bundan hatta Winamp'ın tarayıcısı bile (Gerçi bunların tabanı ie olması lazım ama olsun) :D
Bu arada DaniFilth rullz :D
-----------------------------tüm buglar giderilmiş hoca bi kaç şey arıza veriyor ama onlarda önemli değil anti-aliasign olayı mükemmel çok güzel görüntü veriyor. tablar felan var yine ama ekran daha büyük ve daha kullanışlı tabi.firefoxa alternatif.
bu arada rullz :)
-
Şuanda sistem kaynağını en az kullanan ve şuan hiç açığı olmayan bir browser aslında güzelde ne bilim ben ısınamadım :)
-
Cradle-Of-Filth bunu yazdı:
-----------------------------Macbooklar için olan safari şimdi windowsta da çalışıyor ordan yazıyorum bu mesajıda bence mükemmel olmuş ie den ve firefoxtan çok daha hızlı hele bir görünümü var ki bitersiniz yepyeni bir deneyim olmuş bence.
birde link verelim.DOWNLOAD
-----------------------------IE ve Firefoxdan üstün bir tarayacı olmus. Ama operadan değil :) Her zaman derim yeniler eskileri devirir'' zaman gostercek herşeyi bu yarısa safarinin browseride katıldı.
-
Bu arada firefoxtan geçtim buna vazgeçemiyorum herşey çok hızlı flash oyunlar felan bile hızlandı :D çünkü farklı pencerede çalıştırabiliyor.rullz safari rullz apple apple dan başka adam tanımam bu alemde :D
-
ben nedense çok sedim beğendim yani..AÇık falan durumu varmı? NEdir yani başımıza iş alır mıyız güvenilir mi?