Sağlam Bot Önerileri
-
Emekli bi piyade albaydan aldığım tavsiye: Eğer botun su geçirmesini istemiyorsan domuz yağı sür.
-
bütçen çok değilse (diğerlerine göre) YDS tipleri klasik genelde.
tipi de iyi olsun diyorsan ve eşşek gibi bütçen varsa (bana göre) salomon (ydsye göre daha hafiftir)
-
dediklerinziin hepsini denicem beyler tavsiyeleriniz için sağolun
-
tacir bunu yazdı
"Terletmiyor. "
İşte bu çok önemli. Saçma sapan bi ayakkabı aldım güzel sıcak tutuyor , su geçirmiyor ama terletiyor. Haliyle bi süre sonra koku yapıyor. Buna çözüm arıyorum. Bazen o kadar uzun süre kullanıyorum ki , ayakkabıyı giymediğim sürede içindeki ıslaklık bile gitmiyor. İğrenç bir durum. Yeni ayakkabı almak dışında bu soruna bi çözüm var mı ?
-Ayakkabının içini nasıl kısa sürede kuruturuz ?
-Ayakkabının içinin ve haliyle ayaklarımızın kokmaması için ne yapabiliriz ?
-Terletmemesi için ne yaparız dicemde bu ayakkabının kendisinden kaynaklı buna ayakkabıyı değiştirmek dışında bi çözüm bulamıyorum. -
-
-
hocam kesinlikle gore tex al terletmez ve sicak tutar senin icin bicilmis kaftan
-
italyan bunu yazdıtacir bunu yazdı
"Terletmiyor. "
İşte bu çok önemli. Saçma sapan bi ayakkabı aldım güzel sıcak tutuyor , su geçirmiyor ama terletiyor. Haliyle bi süre sonra koku yapıyor. Buna çözüm arıyorum. Bazen o kadar uzun süre kullanıyorum ki , ayakkabıyı giymediğim sürede içindeki ıslaklık bile gitmiyor. İğrenç bir durum. Yeni ayakkabı almak dışında bu soruna bi çözüm var mı ?
-Ayakkabının içini nasıl kısa sürede kuruturuz ?
-Ayakkabının içinin ve haliyle ayaklarımızın kokmaması için ne yapabiliriz ?
-Terletmemesi için ne yaparız dicemde bu ayakkabının kendisinden kaynaklı buna ayakkabıyı değiştirmek dışında bi çözüm bulamıyorum.Hocam marka bi bot almıştım. Botu giydim markete gittim geldim. toplasan 4 5dk. çorabı da yeni giymiştim.
aga eve geldim benim ayak bir kokuyor anlatamam sana. sanki ayakkabının içinde kedi ölmüş. yıkadım kuruttum. ayağı da yıkadım yeni çorap giydim ayak deodorantı falan sıktım.
giydim tekrar. 2 3 saat çarşıya gittim geldim. Neredeyse kokudan bayılcam o derece. iade etmeye giydim hepi topu 4 5 saat giydiğim şeyi. almadılar hakem heyeti filan derken iade ettim.
sonradan araştırdım ki üretilirken kullanılan bir maddeye alerjim varmış o yüzden köpek ölüsü gibi kokuyormuş ayak.
sonradan baya araştırma yaptım ve %100 iç dış deri olan ürünlere alerji çok nadir oluyormuş. ben de öylesini aldım şimdi bi çorabı denemek için 7 gün giydim gene koku yapmıyor.
Lakin soğuğa alerjim varmış nasıl bir işse. kışları yazdan daha çok terliyorum. elimin dışı soğuktan morarsa bile avuç içim leş gibi terliyor.
kısaca senin de alerjin olabilir normalden çok terliyorsa.
koku için 3 4 günde bir geceleri ayakkabının içine torba içinde karbonat koyabilirsin kokusunu alır bakterileri öldürür.
terlememesi içinse çorap önemli. ben mesela naylon katkılı çorap giyemem %100 pamuk olmak zorunda.
sen de böyle bişey deneyebilirsin.
-
MsXLaBs bunu yazdı
Hocam Lumberjack Motorex giyiyorum 3. kışımdayım hem kaliteli hem de şık (bana göre). Yağmurda karda kışta (Rize'de) giydim gayet sıcak tutuyordu ama eksi 20-30 larda nasıl bir performans verir bilmiyorum.
Lumberjackler iyi mi hocam son zamlardan sonra ucan ayyakabi fiyatlarindan dolayi lumberjack alicam bundan sonra
-