Sağlam Bot Önerileri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Caliber
    Caliber's avatar
    Erkek

Emekli bi piyade albaydan aldığım tavsiye: Eğer botun su geçirmesini istemiyorsan domuz yağı sür.

Tedbirsiz abdest bozmaya oturan, domala domala ta_ arar.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

bütçen çok değilse (diğerlerine göre) YDS tipleri klasik genelde.

tipi de iyi olsun diyorsan ve eşşek gibi bütçen varsa (bana göre)  salomon (ydsye göre daha hafiftir)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cindoan
    cindoan's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

dediklerinziin hepsini denicem beyler tavsiyeleriniz için sağolun

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    italyan
    italyan's avatar
    Erkek
    tacir bunu yazdı

"Terletmiyor. "

İşte bu çok önemli. Saçma sapan bi ayakkabı aldım güzel sıcak tutuyor , su geçirmiyor ama terletiyor. Haliyle bi süre sonra koku yapıyor. Buna çözüm arıyorum. Bazen o kadar uzun süre kullanıyorum ki , ayakkabıyı giymediğim sürede içindeki ıslaklık bile gitmiyor. İğrenç bir durum. Yeni ayakkabı almak dışında bu soruna bi çözüm var mı ? 
    -Ayakkabının içini nasıl kısa sürede kuruturuz ? 
    -Ayakkabının içinin ve haliyle ayaklarımızın kokmaması için ne yapabiliriz ?
    -Terletmemesi için ne yaparız dicemde bu ayakkabının kendisinden kaynaklı buna ayakkabıyı değiştirmek dışında bi çözüm bulamıyorum.

Gerçek yoktur.Herşey yorumdur. - KKK - Düşünürseniz, acı çekersiniz. Şüphe ederseniz, delirirsiniz. Hissederseniz, yalnız kalırsınız. O yüzden koy goethe
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sürpriz komutan
    qoqo
    qoqo's avatar
    Erkek

Yds, Salomon, The Northface falan hikaye ayağını -20 -30 da korumaz. Gerçekten sağlam bot istiyorum ve param var diyorsan alacağın bot ya Lowa yada Arcteryx olmalı. Bunları da TR de bulmak zor tabi.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek
    qoqo bunu yazdı

Yds, Salomon, The Northface falan hikaye ayağını -20 -30 da korumaz. Gerçekten sağlam bot istiyorum ve param var diyorsan alacağın bot ya Lowa yada Arcteryx olmalı. Bunları da TR de bulmak zor tabi.

Arcteryx zaten Salomon şirketi

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek

hocam kesinlikle gore tex al terletmez ve sicak tutar senin icin bicilmis kaftan

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek
    italyan bunu yazdı
    tacir bunu yazdı

"Terletmiyor. "

İşte bu çok önemli. Saçma sapan bi ayakkabı aldım güzel sıcak tutuyor , su geçirmiyor ama terletiyor. Haliyle bi süre sonra koku yapıyor. Buna çözüm arıyorum. Bazen o kadar uzun süre kullanıyorum ki , ayakkabıyı giymediğim sürede içindeki ıslaklık bile gitmiyor. İğrenç bir durum. Yeni ayakkabı almak dışında bu soruna bi çözüm var mı ? 
    -Ayakkabının içini nasıl kısa sürede kuruturuz ? 
    -Ayakkabının içinin ve haliyle ayaklarımızın kokmaması için ne yapabiliriz ?
    -Terletmemesi için ne yaparız dicemde bu ayakkabının kendisinden kaynaklı buna ayakkabıyı değiştirmek dışında bi çözüm bulamıyorum.

Hocam marka bi bot almıştım. Botu giydim markete gittim geldim. toplasan 4 5dk. çorabı da yeni giymiştim.

aga eve geldim benim ayak bir kokuyor anlatamam sana. sanki ayakkabının içinde kedi ölmüş. yıkadım kuruttum. ayağı da yıkadım yeni çorap giydim ayak deodorantı falan sıktım.

giydim tekrar. 2 3 saat çarşıya gittim geldim. Neredeyse kokudan bayılcam o derece. iade etmeye giydim hepi topu 4 5 saat giydiğim şeyi. almadılar hakem heyeti filan derken iade ettim. 

sonradan araştırdım ki üretilirken kullanılan bir maddeye alerjim varmış o yüzden köpek ölüsü gibi kokuyormuş ayak.

sonradan baya araştırma yaptım ve %100 iç dış deri olan ürünlere alerji çok nadir oluyormuş. ben de öylesini aldım şimdi bi çorabı denemek için 7 gün giydim gene koku yapmıyor.

Lakin soğuğa alerjim varmış nasıl bir işse. kışları yazdan daha çok terliyorum. elimin dışı soğuktan morarsa bile avuç içim leş gibi terliyor.

kısaca senin de alerjin olabilir normalden çok terliyorsa.

koku için 3 4 günde bir geceleri ayakkabının içine torba içinde karbonat koyabilirsin kokusunu alır bakterileri öldürür.

terlememesi içinse çorap önemli. ben mesela naylon katkılı çorap giyemem %100 pamuk olmak zorunda.

sen de böyle bişey deneyebilirsin.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek
    MsXLaBs bunu yazdı

Hocam Lumberjack Motorex giyiyorum 3. kışımdayım hem kaliteli hem de şık (bana göre). Yağmurda karda kışta (Rize'de) giydim gayet sıcak tutuyordu ama eksi 20-30 larda nasıl bir performans verir bilmiyorum.

Lumberjackler iyi mi hocam son zamlardan sonra ucan ayyakabi fiyatlarindan dolayi lumberjack alicam bundan sonra 

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

mobil pubg için bot istiyon sandım bian 

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
Toplam Hit: 4731 Toplam Mesaj: 33
bot