Saglam Host Alacagım Firma Lazım
-
Kapanmayacak hicbir sorun olmayacak saglam biryer lazım arkadaşlar. Fiyatı sorun degil guzel.net.tr i kullanıyordum sorun cıkmaya basladı host firmasını degiştirecegim.
-
turhost kurumsal al. Benim 3 tane hostum var turhost ta hiç bir zaman kapanmadı. Teknik destekleri ise ona keza çok iyi, ilgileniyorlar
-
guzel.net.tr ıyı ama teknik servisi berbat , şuan işdeyim ilerleyen zamanlarda adamla aramda geçen bir konuşmayı paylaşıcam rezillik resmen.
-
dreamhost.com
pingleri düşünüyorsan
sadecehosting.com
-
sezginari bunu yazdı
turhost kurumsal al. Benim 3 tane hostum var turhost ta hiç bir zaman kapanmadı. Teknik destekleri ise ona keza çok iyi, ilgileniyorlar
ne zamandır kullanıyorsun? yabancı varmı bıldıgın ? arkadaşlık sitesi kuracagım alacagım host a.
-
DrKill bunu yazdı
dreamhost.com
pingleri düşünüyorsan
sadecehosting.com
Natro nasil hocam ? kapanma felan herhangı bır sorun yaşarmıyım?
-
h2run bunu yazdısezginari bunu yazdı
ne zamandır kullanıyorsun? yabancı varmı bıldıgın ? arkadaşlık sitesi kuracagım alacagım host a.
üstad çalıştığım firmada daha önceden alınmış ona binayen bende 2 tane daha aldım kendim için bir seneye yaklaştı. Yurt dışı hostingleri varmı bilmiyorum canlı destekten bağlanıp öğrenebilirsin. Ama arkadaşlık sitesi için yurtdışı hostinge ihtiyacın yok diye biliyorum adult değil sonuçta
-
Sorun istemiyosan server yada vds al
-
Turhost hız bakımından uçak gibidir.
Ayrıca kurumsal bir firmadır, aylık 25 tl veriyorum 10 tane sitem var.
Şu ana kadar 6 ayda 5 dakika falan kesinti yaşadım, o da kadı kızında da olur yani.
Destek konusu da mükemmel.
İlk aldığımda database'i bir türlü import edemiyordum bu adamların hostuna tam 10 gün boyunca uğraştırdım.
En sonunda dayanamayıp birazda kızdım adamlara ama ne kelime yapıyorsun lan 25 tl vermişsin 10 gündür uğraştırıyorsun bile demediler.
Ben çalışan olsaydım, işten atacaklarını da bilsem sayardım yeminle.
Hepsi çok sabırlı çok anlayışlı çalışanlar.
Kesinlikle öneririm turhost'u.
Kurstanda bir arkadaş Türk ticaret'ten almış senelik 200 tl gibi bir rakama, süresi bitti geçen gün turhost'u önerdim oradan aldı, bir soru soruyor 2 dakikayı geçmeden cevabı geliyor adama..
-
DJ_Alper bunu yazdı
Sorun istemiyosan server yada vds al
Dedicated de alsan sorunlu olan yer sorunlu oluyor yaw amac duzgun fırma lazım
-
türk bir firmadan alırsan her türlü sorun yaşarsın...
http://www.tmdhosting.com/