Saglam Host Alacagım Firma Lazım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Kapanmayacak hicbir sorun olmayacak saglam biryer lazım arkadaşlar. Fiyatı sorun degil guzel.net.tr i kullanıyordum sorun cıkmaya basladı host firmasını degiştirecegim.

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Reklamcı.
    sezginari
    sezginari's avatar
    Erkek

turhost kurumsal al. Benim 3 tane hostum var turhost ta hiç bir zaman kapanmadı. Teknik destekleri ise ona keza çok iyi, ilgileniyorlar

Matbaa Baskı ve Promoyon İşleriniz Tbt'ye özel fiyat ile yapılır. Islak Mendil,Baskılı Kürdan, Baskılı Pipet, Baskılı Peçete, Baskılı Stick şeker üretim hanemiz mevcuttur.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ersn
    ersn's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

guzel.net.tr ıyı ama teknik servisi berbat , şuan işdeyim ilerleyen zamanlarda adamla aramda geçen bir konuşmayı paylaşıcam rezillik resmen.

küfrederiz villalara kulübeden
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

dreamhost.com

pingleri düşünüyorsan

sadecehosting.com

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    sezginari bunu yazdı

turhost kurumsal al. Benim 3 tane hostum var turhost ta hiç bir zaman kapanmadı. Teknik destekleri ise ona keza çok iyi, ilgileniyorlar

ne zamandır kullanıyorsun? yabancı varmı bıldıgın ? arkadaşlık sitesi kuracagım alacagım host a.

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    DrKill bunu yazdı

dreamhost.com

pingleri düşünüyorsan

sadecehosting.com

Natro nasil hocam ? kapanma felan herhangı bır sorun yaşarmıyım?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Reklamcı.
    sezginari
    sezginari's avatar
    Erkek
    h2run bunu yazdı
    sezginari bunu yazdı

ne zamandır kullanıyorsun? yabancı varmı bıldıgın ? arkadaşlık sitesi kuracagım alacagım host a.

üstad çalıştığım firmada daha önceden alınmış ona binayen bende 2 tane daha aldım kendim için bir seneye yaklaştı. Yurt dışı hostingleri varmı bilmiyorum canlı destekten bağlanıp öğrenebilirsin. Ama arkadaşlık sitesi için yurtdışı hostinge ihtiyacın yok diye biliyorum adult değil sonuçta

Matbaa Baskı ve Promoyon İşleriniz Tbt'ye özel fiyat ile yapılır. Islak Mendil,Baskılı Kürdan, Baskılı Pipet, Baskılı Peçete, Baskılı Stick şeker üretim hanemiz mevcuttur.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

Sorun istemiyosan server yada vds al

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek

Turhost hız bakımından uçak gibidir. 

Ayrıca kurumsal bir firmadır, aylık 25 tl veriyorum 10 tane sitem var. 

Şu ana kadar 6 ayda 5 dakika falan kesinti yaşadım, o da kadı kızında da olur yani.

Destek konusu da mükemmel.

İlk aldığımda database'i bir türlü import edemiyordum bu adamların hostuna tam 10 gün boyunca uğraştırdım.

En sonunda dayanamayıp birazda kızdım adamlara ama ne kelime yapıyorsun lan 25 tl vermişsin 10 gündür uğraştırıyorsun bile demediler.

Ben çalışan olsaydım, işten atacaklarını da bilsem sayardım yeminle.

Hepsi çok sabırlı çok anlayışlı çalışanlar.

Kesinlikle öneririm turhost'u.

Kurstanda bir arkadaş Türk ticaret'ten almış senelik 200 tl gibi bir rakama, süresi bitti geçen gün turhost'u önerdim oradan aldı, bir soru soruyor 2 dakikayı geçmeden cevabı geliyor adama..

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı

Sorun istemiyosan server yada vds al

Dedicated de alsan sorunlu olan yer sorunlu oluyor yaw amac duzgun fırma lazım

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

türk bir firmadan alırsan her türlü sorun yaşarsın...

http://www.tmdhosting.com/

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
Toplam Hit: 1538 Toplam Mesaj: 21