Sahibinden.Com Yeni Bug
-
Hocam e devlet senin ise nasıl onay verildi ise ordan kaldırabilmen lazım. Her türlü kontrol sende olması lazım. Yada şöyle bir yol izlesen sahibinden e mesaj atıp hesabımı kapatmazsanız savcılığa gidecem desen.
-
EcHoLL bunu yazdıblackhorror bunu yazdıwatervay bunu yazdı
İlanı kaldırmayı denedin mi?
hocam ilanı kaldırsan bile özelden biri gelip kapora vermek istiyorum derse ya da hesaptaki diğer kişi iban atıp para istese sorun çıkıyor
para bizim hesapta olan adamın bankasına geçince müşteri gidip şikayetçi olsa sen ben mağdur olucaz
100 kere yazdım sahibindene ne hesabı kapatıyorlar ne bilgilerimi siliyorlar e devlet onaylı olduğu için
iban senin değilse koy ..ne rahmana döne iban senin ise şikayet edilirse eyy ibannn edenlere karışırsın
ismin bi şekil dosyaya yazılırsa uğraşırsın. hakimler o kadar kolay laftan halden anlayan insanlar değiller benim gördüğüm.
-

İlan üzerinde herhangi birşlem yaptırmıyor.
Adam resmen benim yıllarca kullandığım hesabı kendi üzerine almış ve bununla ilgili hiç bir bilgilendirme olmadı sahibinden.com aracılığı ile.
DjBlueMaN tarafından 02/Haz/24 22:56 tarihinde düzenlenmiştir -
Enteresan. Mantığı kuramadım. Edevlet üzerinde mi bir açık mevcut. Çünkü kayıt olurken senden bir telefon numarası istiyor. Tuhaf...
-
Bunlar feci sıçcmış heralde.
-
wordros bunu yazdı
Enteresan. Mantığı kuramadım. Edevlet üzerinde mi bir açık mevcut. Çünkü kayıt olurken senden bir telefon numarası istiyor. Tuhaf...
İki taraflı da bir sıkıntı mevcut hocam.
Kullanmış olduğum telefon zaten sisteme kayıtlı,ve yanlış hatırlamıyorsam sahibinden.com ilan verirken kimlik bilgilerini hatta fotoğraflarını istiyordu.
E-devlet üzerinden onay çekerken telefon numarasının adına kayıt olmayan bir adam nasıl olurda kendi üzerine onay alabilir.
Sahibinden tarafından ise sıkıtı şu,yıllardır kayıtlı olan bir numarayı nasıl başka birinin üzerine geçirir.
Çok pis sıçtıkları belli.
-
watervay bunu yazdı
Hocam e devlet senin ise nasıl onay verildi ise ordan kaldırabilmen lazım. Her türlü kontrol sende olması lazım. Yada şöyle bir yol izlesen sahibinden e mesaj atıp hesabımı kapatmazsanız savcılığa gidecem desen.
E devlette öyle bir menü bulamadım hocam sahininden.com a ait
-
Takip deyim
Konu çok enteresan
Galiba çerezlerden veya sensionlardan sahte giriş yapıyorlar veya ilan girişi
Hocam sahibinden.com paneline girdiğinden de ilan görünüyor mu ?
İlan no dan ilanı bulamadım
C-force tarafından 03/Haz/24 00:56 tarihinde düzenlenmiştir -
Müşteri hizmetleri ara ana avrat söv abartmıyorum bak gerçekten böyle yap, benim sicilimi sizin boktan sisteminiz bozamaz de,
-
Dolandırıcılık konusunda başınız belaya girer. Sahibinden, açıklama yapmaz ve dosya bazlı yasadışı erişim yapıldığını bildirmezse, bu tip durumlarda yüzlerce insanın başı yanar. IP-PORT üzerinden gelen veride, hesap sahibinin ve üçüncü kişinin erişimi görünecek, banka hesabını kullandırtanlar gibi sahibinden hesabını kullandırtmış denecek ve 4 yıldan başlayan aşklar yaşanacak.