Sahibinden.Com‘Da Kitap Satmak
-
Elimde çok fazla roman var.Çoğunu elli defa okuduğumdan ezberledim artık.Kütüphenede hem yer açıp hemde 3-5 kuruş kazanmak için elimden çıkarmak istiyorum.Kitapların çoğu temiz ve hepsi bandrollü orijinal basım kitap.Şimdi bi kaç sorum var ;
-Kargo firması olarak hangi firmayı tavsiye edersiniz ? Kargo ücretini alan ödeyecek.
-Sahibinden get sistemini tavsiye eder misiniz ? 10 liraya satacağım kitap için bana 9.35 kuruş ödeme veriyor.Yani 65 kuruşu get sistemi diye alıyor.
-Birde gittigidiyor var ama sistemini tam anlayamadım.Bi anlatabilir misiniz ?
Not : Kitap alacaklara buradanda satabilirim.Stephen King kitapları çoğunlukta.
-
sen listeyi buraya da koysan hocam, belki almak isteyen olur .
-
hezarfen bunu yazdı
sen listeyi buraya da koysan hocam, belki almak isteyen olur .
Eve gidersem kitapların resimlerini ekleyeceğim.
-
Citizen bunu yazdı
Elimde çok fazla roman var.Çoğunu elli defa okuduğumdan ezberledim artık.Kütüphenede hem yer açıp hemde 3-5 kuruş kazanmak için elimden çıkarmak istiyorum.Kitapların çoğu temiz ve hepsi bandrollü orijinal basım kitap.Şimdi bi kaç sorum var ;
-Kargo firması olarak hangi firmayı tavsiye edersiniz ? Kargo ücretini alan ödeyecek.
-Sahibinden get sistemini tavsiye eder misiniz ? 10 liraya satacağım kitap için bana 9.35 kuruş ödeme veriyor.Yani 65 kuruşu get sistemi diye alıyor.
stephen king kamp kitabını uzun zamandır arıyorum eğer elinde varsa alabilirim. Birazdan yola çıkacam mesajı görünce cevap yazarsan sevinirim.
-
SeyhSamil bunu yazdıCitizen bunu yazdı
stephen king kamp kitabını uzun zamandır arıyorum eğer elinde varsa alabilirim. Birazdan yola çıkacam mesajı görünce cevap yazarsan sevinirim.
Maalesef yok. -
hocam sanalpazarda dükkan aç bence, kitaplardan ne kadar kazanıyosun bilmiyorum ama dükkan 50 lira, kitap satan dükkan ilgi çekebilir
hem komisyonu daha az hemde sanıyorum bazı kargolarla anlaşması var
-
freudSusHaksizsin bunu yazdı
hocam sanalpazarda dükkan aç bence, kitaplardan ne kadar kazanıyosun bilmiyorum ama dükkan 50 lira, kitap satan dükkan ilgi çekebilir
Bu 50 lira aylık mi veriliyor ? -
Citizen bunu yazdıfreudSusHaksizsin bunu yazdı
Bu 50 lira aylık mi veriliyor ?"'Gold Dükkan'a 1 aylığına abone olursanız 50 TL,
3 aylığına abone olursanız 150 TL yerine 145 TL,
6 aylığına abone olursanız 300 TL yerine 280 TL,
12 aylığına abone olursanız 600 TL yerine 550 TL ödersiniz;
hem de kredi kartlarına peşin fiyatına 12 aya varan taksit avantajı ile." -
Çok paraymiş kazandığım oraya gider.
-
Citizen bunu yazdı
Kitap max. 15 liradır alan adam kargo'ya 7,5Liramı ödeyecek ?
-
hacked75 bunu yazdıCitizen bunu yazdı
Kitap max. 15 liradır alan adam kargo'ya 7,5Liramı ödeyecek ?
ptt kargo en uygunu.