Sahte Banka Sitelerine Dikkat
-
Biliyorum Tahribat müridleri bu numarayı yemez ama teknolojiden anlamayan dayı, amca, hala vs uyarsak iyi olur.
Bankalar SMS ile şifre doğrulaması yapıldığı için dolandırılan parayı iade etmiyor.
Mod not. Konudaki alakasiz mesajlari temizliyorum. Tekrarinda seri ban atacagim. Insanlarin her seyi bilmek zorunda olmadigini, bu konunun bilmeyen varsa ogrensin, dikkatli olsun, dolandirilmasin diye acildigini unutmayin.
-
valla babacan bundan bişey anlamadım.neyi demek istemişsin.ziraat bankası Devlet bankası.bu bankadadamı dolandırıcılık oluyor
-
AnaKonda bunu yazdı
valla babacan bundan bişey anlamadım.neyi demek istemişsin.ziraat bankası Devlet bankası.bu bankadadamı dolandırıcılık oluyor
bu ziiraat bankasi kardesim. gerci hepsi dolandirici.
AMpul tarafından 27/Eki/17 03:48 tarihinde düzenlenmiştir -
Bu arada adamlar hem netten çalışıyor hemde telefondan. Mesajı gönderen numarayı arayın dediğimi anlayacaksınız.
-
babacan bu ziraat bankası bunda ne varki hiç büyük bi banka dolandırıcılık yaparmı
-
AnaKonda bunu yazdı
babacan bu ziraat bankası bunda ne varki hiç büyük bi banka dolandırıcılık yaparmı
:/
-
Hep aklına destan serverindeki çarım gelir aklıma bana çok iyi ders olmuştu . 3x8 krowaz 2x9 çhitin +2 takı set gabs8 Ahaha çok iyi para ediyordu .
Ahh ahh
Neyse konu dağılmasın .
Garanti.com
Garantim.com
Qaranti.com
Gibi olaylara aman dikkat affetmezler
-
Bu tarz scriptler ICQ kanallarında 50-100 TL'ye satılıyor çoğunu netten zaten temin edebiliyorsunuz geçtim yapmasında bir şey yok. Adamlar bu scripteri kurup başlıklı sms veya ilk postdaki nolardan atıyorlar veya veya facebook twitter instagram gibi yerlerden reklam çıkıyorlar. Dikkatli olunması lazım
x-t0xid tarafından 27/Eki/17 12:50 tarihinde düzenlenmiştir -
AnaKonda bunu yazdı
'' kim inanırki böyle şeylere '' diyenlere canlı örnek
-
x-t0xid bunu yazdı
Bu tarz scriptler ICQ kanallarında 50-100 TL'ye satılıyor çoğunu netten zaten temin edebiliyorsunuz geçtim yapmasında bir şey yok. Adamlar bu scripteri kurup başlıklı sms veya ilk postdaki nolardan atıyorlar veya veya facebook twitter instagram gibi yerlerden reklam çıkıyorlar. Dikkatli olunması lazım
Bu icq sohbet denetlen miyor mu?
-
Bu yazışmalar nerede geçiyor?