Sahte Dolar Almak İsteyenler...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

Adamlar artık internet üzerinden sahte dolar satıyor bildiğin :)

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-diger-her-sey-ozel-gun-kutlama-dugun-dolari-100-adet-1-dolar-dugun-nisan-kina-parti-ozel-gunler-166894462/detay/

Not : Arkadaşlar satan ben değilim.Sadece görünce komiğime gitti sizlerle paylaşayım dedim..

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Bu işin iyice suyu çıktı.Kalpazanlık suçundan başınıza iş alırsınız.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek
    Mustafa bunu yazdı

üstünde geçersizdir diye yazılmış. bi problem çıkmaz sanırm..

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek
    Mustafa bunu yazdı

Ben satmıyorum hocam..

sadece görünce komiğime gitti paylaşayım dedim

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek

Olan bişe zati düğün için.

matematik24.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    swordfish bunu yazdı
    Mustafa bunu yazdı

Ben satmıyorum hocam..

sadece görünce komiğime gitti paylaşayım dedim

Yok biliyorum hocam.Almayı düşünenlere yazdım.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    livane
    livane's avatar
    Erkek

Yazik lan. Atabiliyorsan gerçeğini at. Gösteriş icin aq. Onu toplayan 7 yas alti cocuklarda olusan hayal kirikligini dusunebiliyonuz mu. Bakkala gidecek cocuk hemen bi cikilata ver diyecek ana para sahte ! O an bakkalin psikolojik durumu cocugun hayalleri nolacak ? Soruyorum size nolacak :'( anlayamazsiniz. ( oha asiri duygusala bagladim )

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek
    livane bunu yazdı

Yazik lan. Atabiliyorsan gerçeğini at. Gösteriş icin aq. Onu toplayan 7 yas alti cocuklarda olusan hayal kirikligini dusunebiliyonuz mu. Bakkala gidecek cocuk hemen bi cikilata ver diyecek ana para sahte ! O an bakkalin psikolojik durumu cocugun hayalleri nolacak ? Soruyorum size nolacak :'( anlayamazsiniz. ( oha asiri duygusala bagladim )

valla ilk başta bende öyle düşündümde geçen düğüne giden arabanın çocuklar yüzünden devrildiğini görünce aslında fena fikir değil gibi geldi.

arabaya yapıştımı bırakmıyor veletler. saçacaksın, kaçacaksın :)

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

bizim burada çalgıcılar yapıyor bu işi. kağıt 1 dolar kalkınca artık millet para atamıyor ortaya.

gidiyorsun çalgıcının yanına 50 tl veriyorsun bi tomar bu paralardan veriyor atıyorsun adam toplayıp sonra tekrar satıyor.

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    livane
    livane's avatar
    Erkek
    Kreyzi bunu yazdı

bizim burada çalgıcılar yapıyor bu işi. kağıt 1 dolar kalkınca artık millet para atamıyor ortaya.

gidiyorsun çalgıcının yanına 50 tl veriyorsun bi tomar bu paralardan veriyor atıyorsun adam toplayıp sonra tekrar satıyor.

çocuklar ne olacak çocuklar :'(

Toplam Hit: 1635 Toplam Mesaj: 12