Sahte Dolar Almak İsteyenler...
-
Adamlar artık internet üzerinden sahte dolar satıyor bildiğin :)
Not : Arkadaşlar satan ben değilim.Sadece görünce komiğime gitti sizlerle paylaşayım dedim..
-
Bu işin iyice suyu çıktı.Kalpazanlık suçundan başınıza iş alırsınız.
-
Mustafa bunu yazdı
üstünde geçersizdir diye yazılmış. bi problem çıkmaz sanırm..
-
Mustafa bunu yazdı
Ben satmıyorum hocam..
sadece görünce komiğime gitti paylaşayım dedim
-
Olan bişe zati düğün için.
-
swordfish bunu yazdıMustafa bunu yazdı
Ben satmıyorum hocam..
sadece görünce komiğime gitti paylaşayım dedim
Yok biliyorum hocam.Almayı düşünenlere yazdım.
-
Yazik lan. Atabiliyorsan gerçeğini at. Gösteriş icin aq. Onu toplayan 7 yas alti cocuklarda olusan hayal kirikligini dusunebiliyonuz mu. Bakkala gidecek cocuk hemen bi cikilata ver diyecek ana para sahte ! O an bakkalin psikolojik durumu cocugun hayalleri nolacak ? Soruyorum size nolacak :'( anlayamazsiniz. ( oha asiri duygusala bagladim )
-
-
livane bunu yazdı
Yazik lan. Atabiliyorsan gerçeğini at. Gösteriş icin aq. Onu toplayan 7 yas alti cocuklarda olusan hayal kirikligini dusunebiliyonuz mu. Bakkala gidecek cocuk hemen bi cikilata ver diyecek ana para sahte ! O an bakkalin psikolojik durumu cocugun hayalleri nolacak ? Soruyorum size nolacak :'( anlayamazsiniz. ( oha asiri duygusala bagladim )
valla ilk başta bende öyle düşündümde geçen düğüne giden arabanın çocuklar yüzünden devrildiğini görünce aslında fena fikir değil gibi geldi.
arabaya yapıştımı bırakmıyor veletler. saçacaksın, kaçacaksın :)
-
bizim burada çalgıcılar yapıyor bu işi. kağıt 1 dolar kalkınca artık millet para atamıyor ortaya.
gidiyorsun çalgıcının yanına 50 tl veriyorsun bi tomar bu paralardan veriyor atıyorsun adam toplayıp sonra tekrar satıyor.
-
Kreyzi bunu yazdı
bizim burada çalgıcılar yapıyor bu işi. kağıt 1 dolar kalkınca artık millet para atamıyor ortaya.
gidiyorsun çalgıcının yanına 50 tl veriyorsun bi tomar bu paralardan veriyor atıyorsun adam toplayıp sonra tekrar satıyor.
çocuklar ne olacak çocuklar :'(