Sahte Para
-
Harbi mudurun malmış.
Print et 10 tane de sen geçir firmaya aq
-
marketlerde akşam kasada eksik varsa yine kasiyerden kesiliyor, bu yüzden biraz problem kasiyer olmak,
ben anlamam diyorsan sahte para makinesi aldır mor ışık görünmeyen bi yere koy hemen kontrol edersin.
Mesaj 24 Temmuz 2012 (Sali) Saat: 11:17'da nolanded tarafından düzenlendi. -
hocam herzaman yanında 3-5 tl lik kalem war sahte para kalemi die anında çıkartıyor bankalar felan hep kullanır vezneler hemen çıkartıyor kalemi paranın üstüne ufak bi çizik at normal sarı ise hiç problem yok ama siyah çıkarsa % 100000 sahtedir 3-5 tl bişi ya :S
-
nolanded bunu yazdı:
-----------------------------marketlerde akşam kasada eksik varsa yine kasiyerden kesiliyor, bu yüzden biraz problem kasiyer olmak,
ben anlamam diyorsan sahte para makinesi aldır mor ışık görünmeyen bi yere koy hemen kontrol edersin.
Mesaj 24 Temmuz 2012 (Sali) Saat: 11:17'da nolanded tarafından düzenlendi.
-----------------------------bende carfourda calsyrm bir kere bende yemiştim bi 100 lira sahte ama bişey olmamişti bizde öyle bişey yok yani.
ama arkadaşin dediği gibi mor ışık aldır madem maaştan kesiyorlar o zaman techizatida tam olmasi gerekiyor marketin .
-
sen kazıklandın diye bu mübarek günlerde sende başkasını kazıklama
-
panpa sende git pazarda markette yazla birine gitsin hak hukkuktu yemişim bunlari...
paraya ihtiyaçin yoksa yapma ama eğri oturup düz konuşalim ben yapardim %90 yaptiklarindan pişman ol bence.
Mesaj 24 Temmuz 2012 (Sali) Saat: 11:25'da AmoR tarafından düzenlendi. -
daha öncede böyle konu açılmıştı bi müridin yorumu vardı sahte yüz lira ile geneleve gitmiş işini halletmiş üstünede para üstü almış dı :D
-
kardeş o parayı tüm müşterileri görebileceği bir yere yapıştır ve bundan sonra aldığın tüm paraları kontrol et nasıl mı ? önce çaktırmadan rengini... sonra parayı baş parmağın ön yüzüne orta parmağın arka yüzüne gelecek şekilde ortasından tut tabi sol elinde paranın sol tarafında sağ elini sağa doğru sürterek çek.. paranın ön yüzü ile arka yüzü aynı değildir.. bi tarafı kaygan diğer tarafı farklıdır.. şerite ve hologram ata ya dikkat et.
-
işi resmiyete dök polise bildir
hiçmi kamera yok orada
polisler hem sağı solu kurcalar,hemde o semtteki bu işi yapabilecekleri toplar
konuşturur onları.bu tip insanlar sıksık nezareti ve kodesi ziyaret ettikleri için
polis ezberlemiştr bu tipleri.bari başkalarınında canı yanmasın
-
a.q müdürü.
halbuki bu tür işletmelerin aylık bok yoluna ayırdığı extra para vardır, kırılan dökülen vs için. 100 lirayı kesmesi tam bir şerefsizlik.