Sahte Üyelik
-
slm arkadailar önce bi şerefsiz benim şifremden bazı yazılar yazmış vakti zamanında daha yeni farkettim o yazıları bazı salakça yazılar yazmış herkezden özür diliyorum.
konuya gelince ya benim bi sorunum var bi sitede bi o.... aşık oldum ama site üyelik istiyor zaten o kız da üye ol benimle konuş diyor bunun bi çözümü var mı kredi kartı kullanmaktan korkuyorum çalınma falan oluyor diye.
sahte üyelik falan bilen var mı?
bilen varsa söylesin valla içime dert oldu -
haji sitenin adresini yazsaydın daha iyi olmaz mıydı?
adresini yaz bir bakalım ?
Birde tahribatta haddindne fazla salakça yazı var korkma kimse seni ayıplamamıştır -
kardeş flirt4free.com sitenin adı bu ya üye olcan da olcan diye diretiyor yoksa msjlara cavap vermiyor bende konbuşmak istiyorum lütfen yardım edebilecek olan varsa bi yardım etsin
-
hocam böle diretmesi kılandırıcı bi durum.bu ne biçim aşk bi siteye üye olmayınca konusulmuyo?
-
kardeş aşk şakası ya kızlar camgirl ok hı bi yolunu biliyor musun?
-
artık aşklarda değişti kalbe bakan kim cüzdana bakıyor...
-
spooflardan yapmayta çalışıyorumda üye kısayolu falan bile yok
-
hiç sorma ama şerefsizin bi gözleri var süper gör ölürsün eee yokmu bilen biri
-
Sana 3 çözüm önereceğim,eğer çok seviyorsan yaparsın :)
1- sitenin database ini indir
2- üye olan birinin şifresini hack et (üyenin mailini hack edersen işin kolay olur)
3- Sahte bir cc (kredi kartı) falan bul,illegal olarak çalış
-
haji ordaki tüm kızlar üye olmazsan senle konuşmam diyor :P
Zazten onların işi bu. Salla gitsin -
kardeş datayı indirince ne yapacağız açsan ii olur sahte kredi kartı bulsam zaten hiç durmam ve son olarak kardeş üyeler belli değil ve haclemek zor adamların mailini nasıl alcan
Toplam Hit: 2699 Toplam Mesaj: 20