Sahtemail.Com | Beta
-
Sahtemail beta servisi açıldı :)
@ErotikPanda'nın hediyesi olan domaine sistemi kurdum şuan hazır :) Google'a eklenmesiyle sizce geliri ne olur bana ?
Tutulma ihtimali ?
/*********** EKLENECEK SERVİS VE MODÜLLER *****************/
--- Anonymail
--- İleri tarihli mail
/*******************************************************/
Eklenecek servislerede fikir ve öneride bulunursanız sevinirim.
-
türkçe karakter sornu var maillerin konu kısmında. :)
-
Shephard bunu yazdı
türkçe karakter sornu var maillerin konu kısmında. :)
:) Evet düzenliyorum şuan hocam.
-
insanlar şifre unuttuğunda ne olucak? bence şifre sıfırlama maili geldiğinde 15 dakikalık mail tekrar aktif olup işlem yapılıp sonradan tekrar kapatılabilir. saygılar.
-
ArduouS bunu yazdı
insanlar şifre unuttuğunda ne olucak? bence şifre sıfırlama maili geldiğinde 15 dakikalık mail tekrar aktif olup işlem yapılıp sonradan tekrar kapatılabilir. saygılar.
Sahtemaili sürekli kullanılacak yerlerde kullanmazlar benim bildiğim?
Bir kere girer çıkar o kadar.
-
pSkpt bunu yazdıArduouS bunu yazdı
lazım oldu belki tekrar :) çok başıma gelmişliği oldu ondan diyorum
-
ArduouS bunu yazdıpSkpt bunu yazdıArduouS bunu yazdı
lazım oldu belki tekrar :) çok başıma gelmişliği oldu ondan diyorum
tam o modülü yazarken üstüne bastın hocam :)
-
Hayırlı olsun.
Bu arada arrkadaşlar geçici mail bu adına kapılmayın domainin.
kullan at yani.
Edit : bu arada bu daha beta değil olsa olsa alfa sürüm olur :D Bi türkçeleştir bağlantıları ayarlada öyle görelim.
iLLuMiNaTi tarafından 29/Ağu/12 17:33 tarihinde düzenlenmiştir -
Sahte mail deyince fake mail sandım hani önceden vardı :D
Fakat hocam bu sistem fazla uzun sürmez. <%if instr(email,"@sahtemail.com") then response.write "Geçersiz e-posta"%> Yazdırmak kaç dakikamızı alır ki? :) İleride büyüdüğünü herkesin kullandığını düşün ki (1 aya yayılır) bu geçiş sürecinde de faydalanabildiğimiz kadar faydalanırız. Sen en iyisi fake mail sistemi filan kurcala :)
-
by_Tet bunu yazdı
Sahte mail deyince fake mail sandım hani önceden vardı :D
Fakat hocam bu sistem fazla uzun sürmez. <%if instr(email,"@sahtemail.com") then response.write "Geçersiz e-posta"%> Yazdırmak kaç dakikamızı alır ki? :) İleride büyüdüğünü herkesin kullandığını düşün ki (1 aya yayılır) bu geçiş sürecinde de faydalanabildiğimiz kadar faydalanırız. Sen en iyisi fake mail sistemi filan kurcala :)
Bundan daha kolay ne var ?
git r10.net gibi sitelere banlı domainler işte ne biliyim kullanılmayan domainler satılıyor 1 tl den
scripte anında multi domain desteği eklenebilir. her ay al 5-10 tane sıkıyosa takip etsinler bakalım
-
Hocam güzel bir hizmet. Domain de güzel. 15 dk lık mail veren farklı siteler de var. Ancak 15 dk boyunca sadece mail alma değil mail gönderme de yapabileceğimiz bir sistem yapsan yada modül eklesen olur mu ? Böyle birşey çok daha fazla ilgi çekerdi.