Sakal-Bıyık Çıkaracak Bişeyler Var Mı?
-
compu abi yaw ben cukurova ünide yazmıstım tercihlere... şapmı atılıor yemeklere yaw :S :(
-
Cukurova ünide neler dönüyor bi bilseniz. Her gün sağ-sol, komunist-faşist, windows-linux, kde-gnome kavgası var. Taşlı sopalı, jiletli falan. 1 Gün compünün misafiri oldum illallah ettim.. Tabiki bunların hepsi yalan :) Cukurova üni güzeldir..
-
computerwolf hazır buralardayken 2-3 satır bişi döktürsene cukurova ünisi ile ilgili su sıralar tercih yapıorumda ne yazsam nerelere gitsem karar verme aşamasındayım biras bilgilendirsen iyi olur aslında
-
Bi Krem Var Popona Sürüyorsun Popondakileri Alıp Sana Sakal-Bıyık Olarak GEri Dönüyor
Kıvırcık Faln Biraz İdare Ediyorsun
:) :) :) :) -
hajı bendede wardı o problem ama geçti artık çıkıyo :D boşwer zamanla çıkar.. bi de jilet vurma.. bırak 1 buçuk ayda uzar zaten.. jilet vurursan ileriye dönük bi çalışma olur o.. 1 ayda işine yaramaz yani :D
-
Mesaj ComputerWolf tarafından 3 Ağustos 2006 (Perşembe) tarihinde yazıldı.
Bizim unide kizlar yemeklere sap atildigi icin sakal biyik cikiyor diye sikayet ediyorlardi...sende sap at yemeklere...ama kus otmez ona gore :)
--------------------------------------
hajı bildiğim kadarıyla şap ters etki yapıyo, yani çıkçaksa çıkartmıyo,çıkmıcaksa çıkarıyo :D -
Önce güzelce bi traş ol (çift traş eskilerin perdahlı dediği türden böyle sinek kaydı türü) Sonra 3-5 diş sarımsağı dibekte güzelce ez tuzla birlikte ezersen rahat ezilir iyice ez atomlarına ayır yani elde ettiğin sarımsak ezmesini suratına sür 10-15 dakika bekle bir süre sonra (1 ay gibi 1.5 ay gibi) ayı gibi kıllı bi suratın olur hatta sarımsağı istediğin modelde sür ona göre modelli çıkar sakalın. Denenmiş ve sonuç alınmıştır. 1.5 ay sonra çıkmazsa gel bana başka bi reçete daha var..Hadi hayırlı olsun kılların.. Çabuk bıkarsın ama neyse..
-
Compu sen kaç senedir çukurova üniversitesindesin..
Benimde orda teyzemin oğlu vardı rahmetli oldu.Büyük bi ihtimal bende oraya gelecem. -
Önce güzelce bi traş ol (çift traş eskilerin perdahlı dediği türden böyle sinek kaydı türü) Sonra 3-5 diş sarımsağı dibekte güzelce ez tuzla birlikte ezersen rahat ezilir iyice ez atomlarına ayır yani elde ettiğin sarımsak ezmesini suratına sür 10-15 dakika bekle bir süre sonra (1 ay gibi 1.5 ay gibi) ayı gibi kıllı bi suratın olur hatta sarımsağı istediğin modelde sür ona göre modelli çıkar sakalın. Denenmiş ve sonuç alınmıştır. 1.5 ay sonra çıkmazsa gel bana başka bi reçete daha var..Hadi hayırlı olsun kılların.. Çabuk bıkarsın ama neyse..
-----------------------
Turğrulbabacığım eğer dalga geçmiyosan bunu deniyecem.
Yalnız şakaysa boşuna kesmeyim 3-5 kıl var zaten?
Doğru mudur bu bilgi? -
TugrulBaba* ne zaman dalga geçti öneri işte dene :D sarımsak olmasaydı bende denicektim :P
Toplam Hit: 27890 Toplam Mesaj: 48