folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Sakarya İle İlgili Birkaç Sorum Var

Sakarya İle İlgili Birkaç Sorum Var

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hezarfen
    hezarfen's avatar
    Erkek

aylık 25 liraya kyk da ki wirelessten bağlanbiliyormuşsun hoca, ayrıca bazı odalardan kampüsün internetide çekiyormuş

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pisibaliqi
    Pisibaliqi's avatar
    Erkek

la priz yok kyk da bak benden sölemesi :D

Fiat Justica Et Ruat Caelum...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pc_worm
    pc_worm's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Pisibaliqi bunu yazdı:
    -----------------------------

istanbulda kalıyordum geçen sene ikinci dönem geldi priz, 21 yüzyıl tabi medeniyet çağı :)

Hoca ne internet kafesi, ne öğlen akşam yemeği ne saçmalıyosunuz harbiden :D

kahvaltı ve kahvaltı sonrası için yemek fişi verirler toplam  bilmyorum ama 5-6 lira falan olması lazım. İnternet kafesi yemekhanesi falan vardır ama hepsine para verirsin, yok öyle odamda masa olsun, yok wirelessi olsun, arada bide hatun getireyim diyosan kyk yurdu sana göre bi yer değil. Mecbur olmasa kimse kalmaz zaten oralarda...

jack daniels 160 yaşında
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek

Pisibaliqi bunu yazdı:

haydaaa :F o ne ya net yok priz yok...suda yoktur mutfakta yoktur,ilk insan gibi bahçeye çıkar ateş yakarım,terledimmi yağmurla yıkanırım amq oldu olcak :D özel yurtlar 250-300 arası demekkii..yemek,internet ve elektrik olsun yeter bana :D üniye ulaşım zaten 2-3gün gitceim için sorun olmaz 20-30dklık yol,ki izmirden gidicem yani paso otobüsten otobüse git gele alışkınım :)

yurt 300 desem 300de yol parası kişisel gider fln desem senede 10 ay orda olsam eder 6milyar...harç ve aidat toplamıda yıllık 3milyara yakın...toplamda 9milyar eder...aylık 200-300 lira bile kazansam yeter :) cidden iş imkanı varmı yani? ailem büyük bi kısmını karşılar ama tamamını karşılayabilirlermi bilmiyorum,ki karşılayabilseler bile yük olmamak lazım fazla :)

:)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek

up

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smirnoff
    Smirnoff's avatar
    Erkek

Sakaryalıyım ve burada yaşıyorum her türlü yardımcı oluruz..

Yanlız şunu söliyim bende bu sene üni seçicem bizim bi akraba var ünide çalşıo yar. doç . tercihlerimden knuşurken bana sakın bu uzaktan eğitimi yazma filan dedi ben sebebini sormadım ama aynen böyle dedi..

He sen şimdi illa gelcem diosan anlatıyım..

Ucuzdur Hoca..

Döner yersin doyarsın 2 lira bayılırsın ki istanbulunkinden güzeldir.. Ulaşımda 1 lira ile 1.5 lira arasında değişyio heryere ortalama.. Öğrenciyi Genelde maddi yönden sikerler sakarya halkı nadir anlayışlılarla karşılaşırsın.. Ev kiraları 500 tl filan merkezde .. Öğrenciye daha fazla çekenlerde mevcut tabi.... Kira olarak pahalıdır ama genel olarak ucuzdur.. Daha fazla bilgi için pm..

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pisibaliqi
    Pisibaliqi's avatar
    Erkek

hafız 5 senedir buradayım bööle ucuzluk görmedim :D

ne ucuzu la allasen Buharaya git çıkamazsın :D

Adapazarlıyız hafız

Fiat Justica Et Ruat Caelum...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smirnoff
    Smirnoff's avatar
    Erkek

Pisibaliqi bunu yazdı:

hafız 5 senedir buradayım bööle ucuzluk görmedim :D

ne ucuzu la allasen Buharaya git çıkamazsın :D

Adapazarlıyız hafız

Lezzete git ? Ona bakarsan efendide var konakta var daha pahalı .. Ucuz yerler var Hoca..

Hem bu arada bluşmaya nie gelmedin len ? :)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek

ya ben gezip tozma niyetiyle gelcem demiyorumki :D okuyucam diyorum.part time iş bulabilirmiyim yada bu konuda bana yardımcı olabilirmisiniz? bide özel yurt ücreti ne kadar işte?

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smirnoff
    Smirnoff's avatar
    Erkek

wasd bunu yazdı:

ya ben gezip tozma niyetiyle gelcem demiyorumki :D okuyucam diyorum.part time iş bulabilirmiyim yada bu konuda bana yardımcı olabilirmisiniz? bide özel yurt ücreti ne kadar işte?

Part time ben bulamam ona göre bi işle uğraşmıoruzda ajan1111 e sorarız.. yurtların fiyatnı blmiorum.. bence cemaat evnde kal yemek içmek herşey bedava üstne burs bile verrler :)

Toplam Hit: 2040 Toplam Mesaj: 28