folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Sakarya Mı Kocaeli Mi? (Bilgisayar Mühendisliği)

Sakarya Mı Kocaeli Mi? (Bilgisayar Mühendisliği)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek

GYTE'ye gel :)

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Hocam iki şehri de bilen ve iki okulu da bilen birisi olarak Kocaeli diyorum. Ben kendim kocaelinde elektrik müh okuyorum ama sakaryada okuyan arkadşlarım var. Kaç kere sakarya ya gittim afedersiniz ama böyle yer olmaz olsun :D

Yerli erkeklerinin %90 ı apaçi kızlarının %90 ı kezban konumunda, bahar şenliklerinde giden görmüştür her zaman kavga çıkıyor bu dışarıdan gelenler yüzünden.

Kocaeli'nin insanı iyidir şehir olarak idare eder standart. Eğitim olarak Kocaeli üniversitesinde bologna var. Yani geçme notu 65, bu biraz zorluyor. Ayrıca bu sene müdek akreditasyonunu da aldılar.

Onun dışında iki kampüs de dağın başında, sakarya üniversitesinin kampüs biraz daha dağınık kocaelininki biraz daha derli toplu.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Homo
    torpedo_XL bunu yazdı

Hocam iki şehri de bilen ve iki okulu da bilen birisi olarak Kocaeli diyorum. Ben kendim kocaelinde elektrik müh okuyorum ama sakaryada okuyan arkadşlarım var. Kaç kere sakarya ya gittim afedersiniz ama böyle yer olmaz olsun :D

Yerli erkeklerinin %90 ı apaçi kızlarının %90 ı kezban konumunda, bahar şenliklerinde giden görmüştür her zaman kavga çıkıyor bu dışarıdan gelenler yüzünden.

Kocaeli'nin insanı iyidir şehir olarak idare eder standart. Eğitim olarak Kocaeli üniversitesinde bologna var. Yani geçme notu 65, bu biraz zorluyor. Ayrıca bu sene müdek akreditasyonunu da aldılar.

Onun dışında iki kampüs de dağın başında, sakarya üniversitesinin kampüs biraz daha dağınık kocaelininki biraz daha derli toplu.

İki fakülte arası 5-10 dakka yürümen lazım hocam sakaryayada :D Hele mühendislikte okuyupta iibf kampüse gitmek isterseniz yarı yolda vazgeçebilirsiniz bu sevdadan :D

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi allah cenneti, ona bile etmezlerdi secde..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akenaton
    akenaton's avatar
    Erkek

kocaeli.. neticede okuduğun yerde 4 5 yıl yaşayacaksın belkide hayatını orada kuracaksın ki sakarya hiç yaşanılası biryer değil.. kocaeli şehir olarak seni tatmin edebilecek imkanlara sahip ha tatmin olmazssan da istanbul bursa ulaşım imkanı çok kolay.. zaten okulların eğitim kalitesi yönünden çok fark olmadığından bence şehir üzerinden yapmalısın tercihini..

biz sarımsak tarlasından vazgeçmeyiz..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    banneduser
    banneduser's avatar
    Erkek

Hocam sakaryayı bilmiyorum ancak bir arkadaş istanbul bilgisayardan kocaeliye geçti. Eğitimi daha iyimiş galiba. Tabi istanbuldan da geldiği için bi pişmanlık var elemanda. Çocuk şimdi sabahtan akşama kadar proje yapıyo :)

ride or die..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KuZeTaR
    KuZeTaR's avatar
    Erkek

GYTE>>>>Kocaeli>Sakarya

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek
    interfector bunu yazdı

Sakarya da Bilgisayar Mühendisliği okuyorum sakın gelme. Umarım bu kısa cümle sana yeter. Hocalar kaliteli falan değil 1-2 tane düzgün hoca var kalanı tırt. Slyatı açıyor gidiyor sonra anasının .mı gibi sorular soruyor. Burdan bir kaç kişi daha var Saü bilgisayar okuyan gelirler. wasd var aklımda olan.

interfectore katılıyorum. Gelmeyin. Ha başka yer tutmuyorsa o zaman gelin.

+erasmusa en çok öğrenci  gönderen üniversite muhabbeti dönüyor. Gönderirler tabi, millet burdan kurtulmak için kasıyor, bu da okulu iyiymiş gibi gösteriyor :D

:)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rajooonn
    rajooonn's avatar
    Erkek

Şu konu bir up olsun hâla karar vermedim.

Gece! Vampir değilim ama geceyi çok severim. Yalnızsın, oyun oynuyorsun monitörün ışığı ve kendin.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek

marka üniversiteler olmadığı için eğitim anlamında anlamlı bir fark olmayacaktır. biri diğerinden biraz daha iyi olabilir ama bu senin geleceğini etkilemneyecektir. klişe olarak kendini geliştirmen önemli kriter olacak yine. şehir olarak hangisi sıcak geliyorsa onu öne yaz bence.

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tagext
    tagext's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Başarı Madalyası
    Erkek

üniversitenin bir vizyonu yoksa sakarya yada kocaeli farketmez. istanbula yakınlığı nedeniyle kocaeli derim. belki son sınıfta gebzede serbest bölgede iş bulma şansın olabilir.

ftw
Toplam Hit: 4155 Toplam Mesaj: 21