Sakarya Mı Kocaeli Mi? (Bilgisayar Mühendisliği)
-
GYTE'ye gel :)
-
Hocam iki şehri de bilen ve iki okulu da bilen birisi olarak Kocaeli diyorum. Ben kendim kocaelinde elektrik müh okuyorum ama sakaryada okuyan arkadşlarım var. Kaç kere sakarya ya gittim afedersiniz ama böyle yer olmaz olsun :D
Yerli erkeklerinin %90 ı apaçi kızlarının %90 ı kezban konumunda, bahar şenliklerinde giden görmüştür her zaman kavga çıkıyor bu dışarıdan gelenler yüzünden.
Kocaeli'nin insanı iyidir şehir olarak idare eder standart. Eğitim olarak Kocaeli üniversitesinde bologna var. Yani geçme notu 65, bu biraz zorluyor. Ayrıca bu sene müdek akreditasyonunu da aldılar.
Onun dışında iki kampüs de dağın başında, sakarya üniversitesinin kampüs biraz daha dağınık kocaelininki biraz daha derli toplu.
-
torpedo_XL bunu yazdı
Hocam iki şehri de bilen ve iki okulu da bilen birisi olarak Kocaeli diyorum. Ben kendim kocaelinde elektrik müh okuyorum ama sakaryada okuyan arkadşlarım var. Kaç kere sakarya ya gittim afedersiniz ama böyle yer olmaz olsun :D
Yerli erkeklerinin %90 ı apaçi kızlarının %90 ı kezban konumunda, bahar şenliklerinde giden görmüştür her zaman kavga çıkıyor bu dışarıdan gelenler yüzünden.
Kocaeli'nin insanı iyidir şehir olarak idare eder standart. Eğitim olarak Kocaeli üniversitesinde bologna var. Yani geçme notu 65, bu biraz zorluyor. Ayrıca bu sene müdek akreditasyonunu da aldılar.
Onun dışında iki kampüs de dağın başında, sakarya üniversitesinin kampüs biraz daha dağınık kocaelininki biraz daha derli toplu.
İki fakülte arası 5-10 dakka yürümen lazım hocam sakaryayada :D Hele mühendislikte okuyupta iibf kampüse gitmek isterseniz yarı yolda vazgeçebilirsiniz bu sevdadan :D
-
kocaeli.. neticede okuduğun yerde 4 5 yıl yaşayacaksın belkide hayatını orada kuracaksın ki sakarya hiç yaşanılası biryer değil.. kocaeli şehir olarak seni tatmin edebilecek imkanlara sahip ha tatmin olmazssan da istanbul bursa ulaşım imkanı çok kolay.. zaten okulların eğitim kalitesi yönünden çok fark olmadığından bence şehir üzerinden yapmalısın tercihini..
-
Hocam sakaryayı bilmiyorum ancak bir arkadaş istanbul bilgisayardan kocaeliye geçti. Eğitimi daha iyimiş galiba. Tabi istanbuldan da geldiği için bi pişmanlık var elemanda. Çocuk şimdi sabahtan akşama kadar proje yapıyo :)
-
GYTE>>>>Kocaeli>Sakarya
-
interfector bunu yazdı
Sakarya da Bilgisayar Mühendisliği okuyorum sakın gelme. Umarım bu kısa cümle sana yeter. Hocalar kaliteli falan değil 1-2 tane düzgün hoca var kalanı tırt. Slyatı açıyor gidiyor sonra anasının .mı gibi sorular soruyor. Burdan bir kaç kişi daha var Saü bilgisayar okuyan gelirler. wasd var aklımda olan.
interfectore katılıyorum. Gelmeyin. Ha başka yer tutmuyorsa o zaman gelin.
+erasmusa en çok öğrenci gönderen üniversite muhabbeti dönüyor. Gönderirler tabi, millet burdan kurtulmak için kasıyor, bu da okulu iyiymiş gibi gösteriyor :D
-
Şu konu bir up olsun hâla karar vermedim.
-
marka üniversiteler olmadığı için eğitim anlamında anlamlı bir fark olmayacaktır. biri diğerinden biraz daha iyi olabilir ama bu senin geleceğini etkilemneyecektir. klişe olarak kendini geliştirmen önemli kriter olacak yine. şehir olarak hangisi sıcak geliyorsa onu öne yaz bence.
-
üniversitenin bir vizyonu yoksa sakarya yada kocaeli farketmez. istanbula yakınlığı nedeniyle kocaeli derim. belki son sınıfta gebzede serbest bölgede iş bulma şansın olabilir.