Salona Kral Tahtı Fikri
-
Boş boş oturuken eşimden çaydı kahveydi oydu buydu isterken aklıma bu fikir geldi , neden benimde bir tahtım olmasın dedim . Satılık tahtlara bakınırken acaba salonuna taht kurmus arkadaşlar varmı ve varsa hem fikir verme açısından hemde güzel diyaloglu esprili paylaşım olması açısından konu iyi olur gibime geldi.Bekar olsam odama vampir tabutu alıp içinde uyuyup vampir olmak nasıl bir şeymiş tecrebe edecektim aklımda vardı ama evlendik işte , spor totodan büyük ikramiyeyi kazanırsam ilk iş karımı boşarım ve o zaman yapabilirim.Şimdilik taht olayına gireyim diyorum.Ona oturup eşimden çay kahve ıvır zıvır istemek o getirirken de gururla tahtın üzerinde oturmak duygusu beni heyecanlandırıyor.Boş boş duracagıma çalışsammı diye içimden geçirdim ama ayda en az 150-200 bin vermiyorlar öyle olunca da yaptığın işten zevk alamıyorsun en iyisi ekonomi düzelene kadar çalışmadan beklemek o sırada da salona taht kurdurup mutluluğu evimde arayıp buldum demek.
Hiç evine taht kurmuş olanınız varmı ?
-
Görmemişin evi olmuş, gitmiş salonun ortasına taht kurdurmuş....
-
Ne yazdığınıda hatırla ona göre yalan söyle ona göre saçma hikayeler üret. Sen sakatım diye ağlaya ağlaya kefillik istemedin mi ?
Dikkate almayın Troll hesap.
https://www.tahribat.com/forum/tahribat-daveti-isteniyor-259952
-
İyi güzelde canım kardeşim sakatlara taht satışı yok diye bir kaidemi varmış :)
Ne kadar kefilliğe takılındı , kız ister gibi büyüklerimizi,çiçeğimizi,çikulatamızı alıp mı istememiz lazımdı :))
Engelli bir çok hükümdar yaşamış.Adamlar ülkelerini yönetmişler , ben bir evi yönetirim , ahıska türkü rüstem abinin evi çok güzeldi ve evinde otantik eşyalar vardı , marangoz atelyesinde hepsini yapabilir ve kaplamacıda iyi bir kaplama ile ortaya güzel eşyalar çıkıyor .
Benim çalışmaktan kastım fiziki işler değil bu halde yapamam , işten kastım bilgisayarlı telefonlu işler falan
ACY tarafından 26/Haz/25 16:42 tarihinde düzenlenmiştir -
Yakışır karşime
-
Eş değil köle almışsın sanırım
-
SerYolcu bunu yazdı
Görmemişin evi olmuş, gitmiş salonun ortasına taht kurdurmuş....
Ev kira , beleşe bir evim olsun isterdim ,parası olanlar tokiden alıyorlarmış ama aylık taksit ödemek gerekliymiş , her ay ona verecek parası olanlar almış ,bende her ay ödeyecek para yok , altı üstü mütevazi bie taht yaptırıp oradan eşimden çay,kahve istemektir tek arzum
-
hocam ekşi sözlükte 103 diye biriyle akrabalığın var mı?
-
mantık evliliği olmuş gibi.
hoşgeldin hocam https://www.tahribat.com/forum/tahribatcom-kullanici-engelleme-chrome--firefox-259447
-
bu neyine yetmiyor

-
tavsiye için sağolun bu sandalyenin aynısından iki tane balkonda var , onlara oturduğum zaman kendimi güvende hissediyorum ve o kadar rahatlar ki geçmişinizdeki sizi hala rahatsız eden şeyleri bile unutturuyor. Fen bilgisi öğretmeninizin tüm sınıfın önünde tokatlaması gibi.Hiç unutulmayanları hatırlamıyorum bu sandalye ile.deprem korkusu bende sallanma fobisi yaptı.sürekli tavan lambasına bakıyordum dediler ki lamba sallanırsa deprem olur bende evin lambalarını sallanmayanla değiştirttim . Karım bana köle oluyor öyle bir yapısı var bende bu durumdan yararlanıp kendimi evin kralı yapayım dedim taht ondan lazım tabi nabudhacnezzar gibi elime asa falan da almak isterim sonra göbek dansı olayına da sokucam onu hem eski zamanlarda kadınlar kocalarını eğlendirmek için türlü çalgı çalarlarmiş bu da dans etsin