Salt.2010.R5.Line.Xvid-LAP
-
film fena değildi.Eğer beklentisiz izlerseniz pişman olmazsınız,fena değildi.Ama şahsen 2.si çıkınca(sonu öyle gösteriyor) gitmem.
-
Hotfile Linkleri Patlamış
Editleyemiyorum Konuyu
Sınırsız yapsınlar şunun süresini Arkadaş Bütün Zevkim Kaçtı :|
-
yokmu rapid link vericek
-
Dvdrip bekleyin bu sürümde kesilmiş sahneler var diye söylüyorlardı dp'de,ben sinemada izlemediğim için bilemiyorum ama söyleyeyim dedim..
-
http://www.divxup.net/salt-ajan-salt-2010-r5-line-xvid-lap-turkce-altyazi-t7566.html
-
ya ben zamundadan indirdim bu filmde ses rusça bunu değiştiremiyoruz mu ingilizce ses istiyorum ben
-
-*-*-*-*-*-*-SUPER SPOILER-*-*-*-*-*-*-
*
*
*
*
Aynen ya, git yakala oglum dediler saldilar kariyi :|
Bas bas Salt 2 geliyo dediler utanmadan :|
+ ben o adamin acan oldugunu taa en basinda anlamistim :B Hep boyle olur zati :B
*
*
*
*
-
anubisx bunu yazdı:
-----------------------------ya ben zamundadan indirdim bu filmde ses rusça bunu değiştiremiyoruz mu ingilizce ses istiyorum ben
-----------------------------orda 2 sürüm var Salt.2010.R5.LiNE.XviD-LAP sürümü ingilizce indirebiliyorsan tekrar indir.
-
yanak bunu yazdı:
-----------------------------
anubisx bunu yazdı:
-----------------------------ya ben zamundadan indirdim bu filmde ses rusça bunu değiştiremiyoruz mu ingilizce ses istiyorum ben
-----------------------------orda 2 sürüm var Salt.2010.R5.LiNE.XviD-LAP sürümü ingilizce indirebiliyorsan tekrar indir.
-----------------------------hocam indirdikten sonra yine indirilir de ben şuan izlemek istiyorum bu filmi ses dosyası yükleme falan gibi bi seçeneğim var mı üzerine yada bu filmin bu kalitede online ı var mı dır ?
-
anubisx bunu yazdı:
-----------------------------yanak bunu yazdı:
-----------------------------
anubisx bunu yazdı:
-----------------------------hocam indirdikten sonra yine indirilir de ben şuan izlemek istiyorum bu filmi ses dosyası yükleme falan gibi bi seçeneğim var mı üzerine yada bu filmin bu kalitede online ı var mı dır ?
-----------------------------ses dosyasını aradım ama bulamadım onlinelar hep sinema çekimi