folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Saltokunur - Edergi

Saltokunur - Edergi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ucenmi
    ucenmi's avatar
    Erkek

Arkadaşlar sakarya üniversitesi bilgisayar topluluğu olarak saltokunur adında bir edergi çıkartıyoruz dergi uzun bi süredir çıkmıyordu sonunda temmuz 2011 sayısını çıkardık . dergiye yeni editör oldum ve sizin görüşleriniz benim için önemli dergimize bi göz atarsanız sevinirim :)

http://www.saltokunur.org/?p=44

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek
    çok önce bir sayısına denk gelmiştim gerçekten şaşırmıştım çok güzel konulara çok güzel değinilmişti. Sakarya üniv. tebrik etmiştim. Devamını getirmenize sevindim.

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ucenmi
    ucenmi's avatar
    Erkek

teşekkürler hocam dergiyi yeniden canlandırdık şimdi daha ileri götürmek daha güzel işler yapmak amacımız :) fikirlerinize açığız :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ucenmi
    ucenmi's avatar
    Erkek

up

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maxxis39
    maxxis39's avatar
    Erkek

Elinize sağlık hocam dergi çok hoşuma gitti. Flash oyun seçimleriniz de gözümden kaçmadı. En iyilerini seçmişsiniz :)

..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ucenmi
    ucenmi's avatar
    Erkek

teşekkürler hocam elimizden geldiğince güzel oyunları yazıları seçiyoruz :D

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    neron
    neron's avatar
    Erkek

navigasyon biraz kötü,

buffer overflow ve veri madenciliği konularını görünce bi an çok heyecanlandım ama buffer çok basit olmuş,

miningi okumaya sabrım bile yetmedi. 

Yani konular çok iyi seçilmiş olmasına karşın içerik çok kötüydü, gerçekten söylediğiniz kadar iyiyse yazarlar giriş seviyelerine link verip daha ilgi çekici şeyler yazmalılar.

hardware, oyun, film gibi şeyler çok ilgimi çekmediği için üstün körü baktım ama her üniversite gençliği gibi en düzgün içerik bunlarda sanırım :)

bunu sırf eleştiri olarak düşünme bence kolay yapılmayacak bi şey ortaya çıkarmışsınız ama bu içerikle 2 sayı daha ancak gidersiniz.

No Pasaran...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kafkavari
    kafkavari's avatar
    Erkek

Logoyu değiştirmekle başlayabilirsiniz :)

Mesele, Türkiye'nin şeftali yerine, motor üretmek istemesiydi. N. Erbakan
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ucenmi
    ucenmi's avatar
    Erkek

neron bunu yazdı:
    -----------------------------

navigasyon biraz kötü,

buffer overflow ve veri madenciliği konularını görünce bi an çok heyecanlandım ama buffer çok basit olmuş,

miningi okumaya sabrım bile yetmedi. 

Yani konular çok iyi seçilmiş olmasına karşın içerik çok kötüydü, gerçekten söylediğiniz kadar iyiyse yazarlar giriş seviyelerine link verip daha ilgi çekici şeyler yazmalılar.

hardware, oyun, film gibi şeyler çok ilgimi çekmediği için üstün körü baktım ama her üniversite gençliği gibi en düzgün içerik bunlarda sanırım :)

bunu sırf eleştiri olarak düşünme bence kolay yapılmayacak bi şey ortaya çıkarmışsınız ama bu içerikle 2 sayı daha ancak gidersiniz.

yorumların için teşekkürler dediklerini göz önünde bulunduracağım. ama şu 2 sayı gider kısmına katılmıyorum kalıcı bir dergi olacağız :D

logoyu değiştireceğiz :D

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bamboocha
    bamboocha's avatar
    Erkek

bende bi sakarya üniversiteli olarak ilk defa duyuyorum :D 3 senedir ünideyim :D

kızgın mermi namluda, azgın pipi donda durmazmış.derviş dervişe sırayla binermiş.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ucenmi
    ucenmi's avatar
    Erkek

bamboocha bunu yazdı:

bende bi sakarya üniversiteli olarak ilk defa duyuyorum :D 3 senedir ünideyim :D

ayıp ayıp :D :P artık öğrendin yorumlarını bekliyorum :D birazda paylaş elin deymişken :D

Toplam Hit: 1638 Toplam Mesaj: 12