Şamil Baseyev
-
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.
sizinde yurdunuz işgal altında olsa siz ne yapacaksınız savaşmayacakmısınız.
türkiye cumhuriyeti kurtuluş savaşında kaç devlete karşı savaştı. -
Sovyetler yıkılmıi ve toprakları paylaşılmış bağımsızlık ilan etmeye çalışmışlar.Ve güçlü olan diğer bir devlet rusya işgal etmiş.Sizce son derece rutin bir olay değilmi.Tarih bu zaten.Bugün ırak paramparça yarın türkiyede savaş çıktı amerika saldırdı bize ülke dağıldı bizde yeni bir devlet kuracaz bu devleti kurarken musul ve kerkük ü niye dahil etmeyelim?.Kurdistan diye geçen oraları biz alınca oradaki kürtler çeçenlerin konumunamı düşecek ..hayır.Yani bunlar doğal bence.Büyük balık küçük balığı herzaman yer.Yedikten sonra sindirme kısmına biz karışamayız.Biz kendi ülkemizin devamlılığı ve bütünlüğü için çalışalım.
-
okul basmışmış rusların yaptığı katliamları hiç araştırmadın herhalde rusları mı savunuyon :)
-
ya kes saçmalama aq kaynak verdik okuman için hala zırvalıosun.
çeçen davası kutlu ve mübarek bi davadır.
gelipte bi gavurun müslüman katliamı yapmasını sen hazmedebiliosan bişey demiyorum -
Ben kendi görüşümü söyledim.Rusları savunmuyorum.Onu bunu savunmam zaten kendimce ruslar haklı burada.Madem öyle o zaman Azerbaycan-Türkmenistan-Kazakistan-Kırgızıstan gibi Türki cumhuriyetler neden bağımsızca yaşayabiliyor.Bunlar müslüman ve Türk devletler neden Rusyaya karşı mücadele etmiyor.Madalyonun öbür yüzü var birde.
-
ALLAH Basayevin şehadetini kabul etsin inş. Onlar bedirin kardeşleri, ahirzamanın sahabeleridirler. Onlar İSLAM'ın yükünü omuzlamış yiğittirler. Acım çok büyük arkadaşlar. BASAYEV şehitler kervanına katıldı. yorgundu, gaziydi, hicret edenlerdendi. BASAYEV arkadaşlarına ( HATTAB, HAKEM, GÜVEN, BİLAL, MUSAB, DUDAYEV ......................) gitti. Onlara kabir sorgusu yoktur. Sırattan carcabuk gececek olanlardandırlar. ALLAH BİZİ ONLARIN ŞEFAATINA NAİL KILSIN.
ALLAHU EKBER :::((((((( -
adam hallen ruslar haklı diyor yaw.
petrol için demir yolu için ruslar gelip müslüman katliamı yapsın,ama çeçen davasının en büyük destekçisi Türkiyenin bi vatandaşı gelip rusları haklı bulsun.
saygı duyuyorum aq -
Abi haklı bulmakla ilgisi yok.Orada bizden daha yakın olan Türki cumhuriyetler uyuyormu?.Azerbaycana biz subay yetiştiriyoruz orada ne iş yapıyorlar?...Ben sorğuluyorum sadece.Verdiğin kaynağıda okudum yukardaki yorumlarıda ondan sonra yaptım zaten.
-
orda ki Türk devltleri ABDnin arka bahçesi oldu8.onlar destekler çeçenleri merak etme sen
-
Diatonic ne dediğin anlaşıldı hoca çeçenlerlerin mücadele etmesi yanlış! teslim olsunlar ırak gibi olsun orası ?
Toplam Hit: 8292 Toplam Mesaj: 62