Samsug Note II Mi? Yoksa Htc One X+ Mı? (Son Konu Açısım Telefon Uzerıne)
-
Selam dostlar :)
Şimdi bazı arkadaslar actıgım konulardan dolayı yıne Halıl sezai İssyyeeeaaaaaaan moduna baglayacak ama ciddi bir soru sorucam ve fıkrınıze ıhtıyacım var :)
Bugun aksam S3 cihazı verıcem ve yerıne ... Note II yada HTC ONE X+ alıcam ...
Tavsıyenıze ıhtıyacım var ... Hangısını onerırsınız?Note II yı az cok kurcaladım ama HTC hakkında pek bılgım yok fakat herkez HTC ye daha agır basıyor...
Gercekten tavsıyelerınız onemlı ... Lütfen fırça kaymadan :) Düşüncenıızı paylasın :) -
hocam geçen konunun silinme sebebinde şu yazıyodu
eğer bu arkadaş bir daha telefonla ilgili konu açarsa ab'ye kadar banlancak diye
ee ban geliyorum dedi artık
-
iQsuz bunu yazdı
hocam geçen konunun silinme sebebinde şu yazıyodu
eğer bu arkadaş bir daha telefonla ilgili konu açarsa ab'ye kadar banlancak diye
ee ban geliyorum dedi artık
Hocam o uyarıyı gormedım ama gercekten müridlerden tavsıye ve admınlerden son defa bır ŞANS ıstıyormm :)
Bir daha konu acrsam telefonla ılgılı tamam yapsınlar ama bu cıhazı aksam alıcam fıkırlerınıze ıhtıyacım var :)
Hem zaten benım için degıl bu soru bir arkadas ıcın soruyorum :P Lüftennn :) Admınler :) -
Hocam hayatının amacı telefon olmuş. S3 u verip note2 veya HTC almanın sana ne artisi olacak?
-
mataramasuko bunu yazdıHocam hayatının amacı telefon olmuş. S3 u verip note2 veya HTC almanın sana ne artisi olacak?
Elımdekı cıhazlardan Para kazanıyorum desem? En hızlı olandan daha fazla kazanıyorum ... Umarım acıklama yeterlı olabılır...
Tamam cok konu acmıs olabılırım ama son kez bır fıkır alısverısı yapmak ıcın soru sordum hemen baltalıyorsunuz ...
Tamam yazmasın kımse sorun degıl admınler konuuy sılebılır... Verdım kararımı bosverın .... -
Ab banini hakettin sen.
-
suha abi ne adamsın ya :D
-
24 saat yatarı var :)
-
KaRaKuLe bunu yazdı
suha abi ne adamsın ya :D
Olm HTC cısın fıkır ver len :) aksama gıdıp alıcam ya Note II 16 Gb yada One X+ 64 GB :) Ne dıyorsun?
-
DJ_Alper bunu yazdı
24 saat yatarı var :)
Sigorta yaptırma ımkanım var mı? :)
BAN ımı karsılar mı Alper hocam? :) hehe -
bence htc