Samsun Buluşması Ve Tahribat Dernekleri Açılışı
-
Hep başkalarımı buluşcak kardeşim bizde biraz buluşalım yokmu sitede hiç samsunlu mürit samsunlu tahribat müritler derneği kuralım hatta büro falan tutalım diğer illerden tatile veya samsuna ziyarete gelenlere mekan ayarlayalım yardımcı olalım benim var mekan bi tabela ayarlayim.İlk açılış samsundan olsun...
-
bende gümüşhaneliyim ama trabzon buluşması dedik orda tolanmamız daha iyi olur trabzon uygunsa 5-6 kişi gelirler var öle tbt liler.
-
Hocam dernek kuracaksanız ve ciddiyseniz,tüzük hazırlanmasında size yardımcı olabilirim,ancak Derneğin amacında ne yazacaksınız merak ettim,sonuç itibariyle,ahlaka ve hukuka aykırı olmaması gerekiyor,ve amacın süreklilik arz etmesi gerekiyor misal "bilmem ne camii yaptırma ve yaşatma derneği" gibi...
Amaç olarak ne yazacaksınız?
-
sizde yine bikaç grup çıkar bizim buralarda bırakın tahribatçıyı insan yok aq :D bi ben, andy, clkj35 ve real_kürdo var :D:D:D
-
Yok abi yok koskoca samsunda bi kişi çıkmadı
-
yplım emmioğlu ayıp ediyon
-
ben varım ulan samsun dan
yaw ne derneği kardeşş de bi samsun buluşmasıı düzenleyelim yaw
kardeş sen neresinden sin ya
beni eskiler tanır GeRiLLa_SaGoPa
tbt t-sihirt yle azmı gezmiştim be :D
bu aralar takılamıyorum pek foruma iş ve okul var :(
ama bi buluşma olursa ben varım :P
-
tamam kardeş yaaa nerde buluşuyoz daha varmı samsundan katılcak
-
soyle sacma sapan konular acmayın buluscaksanız eywallah bulusun yok tuzuk yok dernek bi tarafımla guluyom walla ve cogu kısıde aynı tarafıyla guluyo
-
mesut589 bunu yazdı:
----------------------------- soyle sacma sapan konular acmayın buluscaksanız eywallah bulusun yok tuzuk yok dernek bi tarafımla guluyom walla ve cogu kısıde aynı tarafıyla guluyo -----------------------------geçen konu adamın konusuna doru düzgün cevap verin diye ahkam kesiodun şimdi ne diosun:Disteyen istediğini açar çok da güzel açar isterse tbt stadyumu bile yaptırır 2 kişiylen tek kale maç yapar içinde sanane:D
-
bak kurarım derneği sizde çay içmeye gelirsiniz beraber güleriz soraaa