Samsung B7320

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tuzlu Kahve
    EricNorthman
    EricNorthman's avatar
    Erkek

Arkadaşlar Samsung B7320 Flas Player Bulabilirmiyiz Video İzlemek İçin Bilen Varsa Paylaşabilirmi ?

Bu plandan niye profil resmi değişmiyor
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CellyM
    CellyM's avatar
    Erkek

bende bulamadım banada lazım.

yeni aldım sayılır telefonu, tabiri caizse samsung un hatası B7320 :s

http://www.tahribat.com/Murit-CellyM/
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tbbsg.
    agrilion
    agrilion's avatar
    Erkek

bende b7320 kullanıyorum, skyfire ile flashlar oynatılıyormuş bende kurdum bi skyfire ama olmadı yapabilen yazarsa çok makbule geçer valla.

Ben Kapitalizmim ve bankacılar benim evlatlarım.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ecstatic_60
    ecstatic_60's avatar
    Erkek

azcık hortlatıcam ama 2 aydan fazla bişi olmaz..Memnun musunuz  bu telden? yakın zamanda alıcam da. 300 tl normal mi bu tel için?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    o6u2
    o6u2's avatar
    Erkek

ben kullandım o telefondan.

bu telefon flash oynatmaz, kasmayın.ancak skyfire browser kurarak youtube falan gibi sitelerdeki flash videoları güç bela izleyebilirsiniz. (skyfire kurduktan sonra internet explorerdan flash oynatmasını beklemeyin, skyfire'dan girip açın ne izleyecekseniz.)

bu telefondan alayım mı diye soran arkadaşa da alma diyeceğim.güzel bi telefon pek eksiği yok ama şu an için baya demode, ayrıca windows mobile berbat bişey.

biraz daha biriktirip basit bi androidli cihaz alırsan çok daha memnun kalırsın.

+ telefonu kullanan arkadaşlar windows mobile sp 6.1 kullanıyorsunuz tahminimce, samsung türkiye için güncelleme yayınlamadı ama internetten rom'unu indirerek windows mobile 6.5 e yükseltebilirsiniz, ben kurmaya falan üşenip değiştirdim telefonu ama daha hızlı ve daha stabil çalıştığını görsel olarak da daha güzel olduğunu söylüyorlar.

iyi akşamlar.

http://kocaer.me
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ecstatic_60
    ecstatic_60's avatar
    Erkek

faceten youtube dan video izlemek benim için çok çok önemli bişey de değil zaten..max.350 TL ye wifi olan, EDGE ya da 3G si olan hatta GPS i olan bi telefon bakınıyorum. En önemli şey benim için Wi Fi olması, kalanı çok önemli değildi ama bu telefonda onlar da var ve fiyatı da makul gibi geldi bana.

Hangi özelliklerinden hoşnut değilsin başka?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    o6u2
    o6u2's avatar
    Erkek

ecstatic_60 bunu yazdı:
    -----------------------------

faceten youtube dan video izlemek benim için çok çok önemli bişey de değil zaten..max.350 TL ye wifi olan, EDGE ya da 3G si olan hatta GPS i olan bi telefon bakınıyorum. En önemli şey benim için Wi Fi olması, kalanı çok önemli değildi ama bu telefonda onlar da var ve fiyatı da makul gibi geldi bana.

Hangi özelliklerinden hoşnut değilsin başka?

-----------------------------

ben flash oynatmamasını arkadaşın sorusuna yanıt olarak yazdım sadece.yoksa benim için de çok önemli değil flashplayer

wifi çok önemli demişsin ama bu telefonda wifi çok kötü çalışır dibindeki modeme bağlanmak 5-6 dk sürebilir onun da bağlanacağı kesin değildir.ben telefonu bırakırken hiç kullanamıyodum wifiyi valla.

sonra wifi açık olmasına rağmen telefon hattından internete bağlanmaya çalışırdı her seferinde telefonu uçuş moduna alırdım kontörüm gitmesin diye.

kapağı çok çabuk aşınıp eskiyor, içine çok toz alıyor 2 ayda bi ekran görünmez oluyor, açıp temizlemesi çok çok zor

kamerasında flaş ve otofokus yok.

3.5 inç kulaklık çıkışı yok, microusb'den güzel ses veren kulaklık bulamazsın, müzik olayı yalan yani

-en sinir olduğum şeylerin başında gelenler ise : mesaj geldiğinde titreşim ve zil aynı anda olamıyor, ikisinden birini seçmen gerek, ses ve titreşim modu var ama çalışmıyor
    asıl sinir bozan olay bi mesaj geldiğinde mesajı okumana rağmen bikaç defa daha titriyor, hatta okuyup kapattıktan sonra bile.

-windows mobile dediğim gibi iğrenç bi işletim sistemi.adamakıllı kurabileceğin uygulama sayısı 10u bulmaz.hiç bişey uyumlu değildir bu smartphone versiyonuyla.

bu saydığım şeyler benim telefonuma özgü değil tüm b7320 kullanıcılarının ortak sorunlarıdır forumlarda arama yaparsan görürsün.

artılarına gelirsek : klavyesi çok güzel ve çok rahat.alışması bikaç gün sürer ama sonra saniyeler içinde destan yazarsınız.
    sonra şık bi telefon, pek yaygın olmadığı için ilgi çekiyor.

350 liraya alınır mı ? alınabilir ama biraz daha para ekleyip daha güzel bişey almanı öneririm.

http://kocaer.me
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ecstatic_60
    ecstatic_60's avatar
    Erkek

çok teşekkür ederim yorumların için. Tekrardan düşüneceğim bu söylediklerinden yola çıkarak=)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CellyM
    CellyM's avatar
    Erkek

dostum git sony ericsson p1i al, qwerty klavye + dokunmatik ekran, b7320 de bulduğun özelliklerin 2 katı bunda mevcut.

ben p1i den sonra b7320 aldım da almaz olaydım, attan inip eşşeğe bindik anlıyacağın, yukarda yorumumun arkasındayım hala, 3 kelimeyle özetliyim Samsung'un üretim hatası.

300 lira değmez. derim bende o fiyata aldım, ama çok istiyosan ben satabilirim :))

kutusu faturası her bi boku yanında.

ama yinede alma derim.

edit: o6u2 un dediklerine de harfiyen katılıyorum, aynı sorun b7320 de genel olarak var.

telefonda msjı okuyosun cevaplayp koyuyosun kenara hala durup dururken titriyo, ses ve titreşim aynı anda kullanamıyosn, tercihlrden anımsatmayı kapatıyosun bu defa da msj geldiğinde hiç titremiyo ses çıkarmıyo, anlican telefonu isteğine göre yönetemiyosun, o seni yönetiyo, çok iğrenç ya.

3 sms üzeri mesaj yazmaya devam ettiğinde telefn çok geç algılıyo yavaşlıyo, yavaş yazıyo.

flaşı yok, telefnla konuşacağın zaman yes tuşuyla açıyosun ama otomatik olarak hoparlörden geliyo ses ahizeden değil, tabi hep böle değil bazen oluyo ama çok gereksiz. misal konuştuğunu bilmesini istemediğin bi kişi varken yanında, konuştuğun kişi aradığında açtığın anda hoparlörden ses geliyo, kötü bi durum :))

http://www.tahribat.com/Murit-CellyM/
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ecstatic_60
    ecstatic_60's avatar
    Erkek

çok sağolun iyi oldu valla bu yorumlar

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeliMermi
    DeliMermi's avatar
    Erkek

bende kullanıyorum çok memnunum dokunmatik bana göre değil diyenler için iyi ayrıca içine şu programları kurmanızı tavsiye ederim

Windows Mobile 6.5 işletim sistemini Samsung sitesindeki New PC Studio http://techblissonline.com/samsung-pc-studio-download/  ile kurabilirsiniz, Güncelleme seçeneğinde kurdum ben, Dikkat edin elektrik giderse yanar telefon (Doğal olarak)

https://skydrive.live.com/?cid=1594c99d6ff7f43f&sc=documents&uc=1&id=1594C99D6FF7F43F%21168#

Bu verdiğim linkte en iyi bir kaç program var SK Tools full, antivirüs full, nimbuzz, fring, gdata, Startup Manager full, Application Manager full Opera Mini, IBE File manager full, Google Maps gps var olan, Core Player vs. Pocket  isminde olan line tıklayın indirin

Ayarlardan kısayol tuş ayarlarını kendinize göre ayarlayın çok kullanışlı olur Örneği Alt + P tuşunu Winows Medya playera kısayol yaptım

Gps var İnternet var çif kameradır dolayısıyla 3g var

yalnız nedense bu telefonlarda kamerada 2 mp olanı var bi 3 mp olanı var bide 3.2 mp olanı var, ona göre kazıklanmayın benim bahsettiğim 3.2 kamera olan

youtube, facebook gibi videoları izlemek için Streamin Oynatıcıda ayarlardan internet ayarını internet olarak ayarlayın böle yaparsanız wifi varsa wifiden yoksa hattan çeker neti

Edit:

1. wifi bağlantısı 5800 dan iyi bence çünkü arkadaşlarda var burda ınca diye bi wifi var şifresi olmayan önce benimki bulur hep
    2. mesajlaşma zor değil bana göre bildiğin q klavye ve tombul tuşları sayesinde çok rahat yazabiliyorum Kİ düşün ben elleri nasır tutmuş bi marangozum
    3.Ayarlarda Profiller(Tercihler) kısmında profillerden herhangi birinin üzerindeyken sağ(o an menu yazann) tuşa basıp düzenle dediğimizde Çalma Türü var orada "Çal" ," Bir kez Çal", "Artarak çal", "Titret", "Darbeli Titret", Çoklu Titret", "Titret ardından çal", " Titret ve çal", "Sessiz"  seçeneklerini oka sağ ve sol tıklayarak görebilirsin

Ayrıca internete zırt bırt bağlanmasını engellemek için GData adlı program var. Yukardaki linkte onuda verdim. MMS, İnternet, Wap bunları istediğin an ayrı ayrı veya topluca kapatıp açabiliyorsunuz yani MMS hariç engelle gitsin, Not: Wifi de problem yaratmaz ve Bu işlemi yaparken telefon reset falan atmaz saniyelik olay..

Toplam Hit: 2644 Toplam Mesaj: 12