Samsung D820 + Cowon F2 2Gb = 400 Ytl Pazarlıksız Yada Pda Takas
-
evet arkadaşlar 3-4 aylık samsung d 820 yurtdışından aldım ukraynadan menüsü ingilizce bütün kutu içerikleri full tertemiz telefon kayıtlı ve sorunsuz satma ve takas nedenim samsungu sevmedim + bilen bilir Cowon F2 2 gb dünyada sınırlı mp3 playerde bulunan bbe bas sistemi 60 mw ses çıkışı ve 262.000 renk ekran gerçekten çok güzel bir mp3 player satma ve takas nedenim mp3 çalardanda sıkıldım muzik dinlerim diye aldım 5-10 kez dinledim kenera koydum bununda kutusu full sadece ekranın altına azcık toz kaçtı bütün cowon f2 lerin genel sorunuymuş o tozlar dışında full tertemiz alet istenirse resimlerini koyabilirim ikisininde pazarlıksız 400 ytl istiyorum ikisine yada ufak bi pda istiyorum q klavye tuş takımlı olması iyi olur benqp50 yada şu qtek mi nedir mobile işlemcili telefon tipinde pda lar sony ericsonn p900i altını düşünmüyorum birde sp5 wiraless li olanda olabilir özel mesajdan ulaşabilirsiniz
-
ikisine 110 ytl vereyim
-
yok sağol
-
en son yapacağın fiyat nedir
400 ytll yazma boşuna.
o kadar etmez bunlar
-
ya sen piyasayı bilmiyorsun :D yada dalga geçiyorsun abi sadece mp3 playerin sıfırı 310 ytl civarı samsungunda 500 ytl civarı 810 ytl eder toplamda ve iki alette çok temiz 3 er aylık aletler samsung yurtdışı diye toplamın yarısına satıyorum yani son fiyat 400 ytl başka ederi göçeri yok
-
2 sine sony erricson P900i mi istiyorsun ben mi yanlış anladım ?
Bir de p900 ler eski biliyorsun, ne kadar temız olmasını beklıyorsun ?
-
-
dostum sen ikinci elde düşüyor felan diyorsun ama bende etrafdaki fiyatlara baktım ona gore fiyat verdim şimdi herkes bu fiyatları vermiş ben altınımı vereyim yani
-
-
Cowon'u tek kaça veriyorsun ?
-
zaten p 900 sıfırını piyasada çok zor bulursun baya iski telefon oo
Toplam Hit: 3700 Toplam Mesaj: 14