Samsung Galaxy Mega
-
Merhaba hocalar.
Ben bu telefondan aldım da kendine has bazı özellikleri mi ne varmış bunlar nelerdir?
Bir de kullanan varsa kısaca bi özet geçebilirse çok makbule olur.(Telefonun genel özellikleri ile ilgili,yorumlar,kullanım vs.)
-

Samsung işin bokunu çıkardı.Tamam telefon büyük olsunda 6.3 inch ekran nedir abi ?
-
sim kartlı tablet
-
ehe eyvallah :D
-
tamam işte buna bide kulaklık takacaksın iş bilgisayartelefonu olacak :S
bunların şarj durumu nedir acaba az kullandınmı biter heralde
-
LethaLImpacT bunu yazdı
ehe eyvallah :D
Hocam bence şimdiden hazırlan telefonla konuşurken görenler sana uzaylı görmüş gibi bakacaklar. :D
-
samaccc bunu yazdı
tamam işte buna bide kulaklık takacaksın iş bilgisayartelefonu olacak :S
bunların şarj durumu nedir acaba az kullandınmı biter heralde
hocam 3200 mAH :)
-
yeni model kot pantolonlara buna göre cep dikerler mi(hipap donları hariç)
-
4 incten sonrası kötü abi kim ne derse desin. alırsan da cep bilgisayarı diye düşünüp alıcan 5 inci falan. iphone sevmem hatta ekranı uzatmasıyla bol bol dalga geçtik ama ekranı uzun yaparak büyütmek telefon olduğu gerçeğinden yola çıkarsak en mantıklı hareketti.
hayalimdeki esas telefon 4 veya 4.1 inch falan en fazla. buna sağlam bi resim kalitesi koy. kolaylaştırıcı tuşları ekle dayanıklılık ekle piyasayı göçert. tabi şu an sidik yarışı var. kiminki daha büyük diye yarışıyolar. fakat önemli olan işlevi bence. en azından telefon konusunda öyle =)
-
s3 bile çok büyük amk ya. alıp cebimde kırılcak diye tırsıyorum. bile kaplı telefon kullanma alışkanlığı yok bende. bunlara bide kap alsan cebinde tabletle dolaşıyor olacaksın :/
-
kendine has ozelligi oldugu belli hocam kullanirken allah sabir ve kolaylik versin ha birde canta iyi gider bu arada bataryasi saglammis