Samsung Galaxy S3 Satılık & Hakkında
-
Teknopat00 bunu yazdı
tosun özelden sana telefon numaramı yazdım eğer ulaşırsan bana daha detaylı görüşebiliriz kardesim .
Ben sana hesap numaranı yolla diyorum sen telefon numaranı yolluyorsun.Vazgeçtim
-
23 - 24 yasında adamsın kardesim dassakmı geçiyon
-
Teknopat00 bunu yazdı
23 - 24 yasında adamsın kardesim dassakmı geçiyon
neyse daşşak geçildiğini anlayabilmende bişeydir sonuçta.
12 taksit telpa garantili fiyatı zaten 1798 lira. ama senin tam üç tane kılıfın var, bu şartlar altında senin telefonu 1800 nakit paraya almak en mantıklısıymış; bende şimdi farkettim.
-
yorumlar bomba ya :D
-
Limango'da da 1600 TL taksit imkanı var ve 2 yıl garantili..
-
lafı bi taradınızdan anlarmayın diye açıklıyorum halen anlamakta zorluk çekiyorsunuz .. ben 1854 tl aldım kullanmadım .. yatıyor telefn 39 * 3 117 tl de klif aldım telefon zaaten sıfır pakette açılmadı .. 2 yıl da garantisi var zaten başka yerde daha ucuz olabilir .. bendeki fiyatı bu . boş adam takliti yapmayın bana maliyeti1971 tl oldu .. gerek yok x6 mı kullanmaya devam .
-
beyler telefon satışları devam edıyor verdıgın grantının aynısını bende verıyorum :P
-
o değil de; adam tbt ye küsmüş :D son giriş 16 Ağustos :D
edit: koduuum. keriz sandı burdakileri heralde.
moi tarafından 27/Ağu/12 23:13 tarihinde düzenlenmiştir -
Kendi MAL ya müridleride mal sandı :D
-
tosun bunu yazdıTeknopat00 bunu yazdı
tosun özelden sana telefon numaramı yazdım eğer ulaşırsan bana daha detaylı görüşebiliriz kardesim .
Ben sana hesap numaranı yolla diyorum sen telefon numaranı yolluyorsun.Vazgeçtim
o kadar daşşakdan sonra utanmadan numarasını yollamış he :D