Samsung Galaxy S5 Ne Ara Çıktı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    g2k
    g2k's avatar
    Erkek

http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/SAMSUNG-Galaxy-S5-16-GB-Beyaz-Ak%C4%B1ll%C4%B1-Telefon,103452,504172,1211809.html?langId=-14

ne ara çıktı ya galaxy s5 hiç duymadık s4 yeni çıkmadı mıydı zaten? avea ve vodafone'un reklamlarını görmüştüm galaxy s5 yakında bizde diye ama mediamarkt satışa sunmuş resmen.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Samsung'ta artık Apple gibi yapıyor. Senede bir defa Note ve S serisi telefon çıkarıyor. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek

26 Mart ve 8 Nisan arası ön siparişe sunuldu ...

10 Nisan dan itibaren de satışa başlandı diye biliyorum ...

İmza YOK !!!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Erkek
    g2k bunu yazdı

http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/SAMSUNG-Galaxy-S5-16-GB-Beyaz-Ak%C4%B1ll%C4%B1-Telefon,103452,504172,1211809.html?langId=-14

ne ara çıktı ya galaxy s5 hiç duymadık s4 yeni çıkmadı mıydı zaten? avea ve vodafone'un reklamlarını görmüştüm galaxy s5 yakında bizde diye ama mediamarkt satışa sunmuş resmen.

pc fişi çek hoca sen olmadı at camdan aşşa.

Mart'ın sonunda tanıtımı yapıldı MWC'de, 10 nisanda da satışa başladı.

Asosyal hayatta yaşanan, Yasal bir masalım ..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tahref156
    tahref156's avatar
    Erkek

Bu paraya bu telefon değmez. Alınık tek telefon note3'tür... Samsung yavaşça piyasaya ve kaliteye sıçaçacak.

🥒
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    g2k
    g2k's avatar
    Erkek

s3 ün s4 ün bi ton geyiği döndüydü şöyle olcak böyle olcak şurda tanıtılacak diye bunda hiç görmedim öyle birşey galiba problem bende :D

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek
    tahref156 bunu yazdı

Bu paraya bu telefon değmez. Alınık tek telefon note3'tür... Samsung yavaşça piyasaya ve kaliteye sıçaçacak.

Aynen öyle Samsung un s5 i 5 para etmez ...

Ama NOTE III şuanda alayıyla kapışacak cihaz ...

(Yeni çıkacak Sony Z2 ve HTC M8 dahil)

Özellikle de alsaydım N9005 alırdım ... N9000 (Türkiye Modelinden 1 gömlek daha üstün)

İmza YOK !!!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

almanya da fiyatı 1900 tl ye geliyor 

http://www.mediamarkt.de/mcs/product/SAMSUNG-Galaxy-S5-16-GB-schwarz,48353,506021,1176395.html?langId=-3

isviçre de 1680 tl ye geliyor

http://shop.mediamarkt.ch/fr/photo-telephonie/telephonie/cellulaire-smartphones/samsung-galaxy-s5-16go-noir/idpjvu83jckb#tab1

isteyene alıp gönderebilirim, burada var mediamarkt mağazası.. posta ile gidip gidip gitmediği konusunda çok fikrim yok..

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

node III ün fiyatları şöyle

en baştaki kırmızı olanı 1437 TL 

ortadaki beyaz olanı 1330 TL

en alttaki siyah olanı da 1317 TL

ye geliyor..fiyat farkı sadece renkten mi kaynaklanıyor yoksa başka şeyler mi var bilmiyorum.. Fiyatlar frank olarak gösteriliyor, euro değil

unbalanced tarafından 13/Nis/14 15:07 tarihinde düzenlenmiştir

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    g2k bunu yazdı

s3 ün s4 ün bi ton geyiği döndüydü şöyle olcak böyle olcak şurda tanıtılacak diye bunda hiç görmedim öyle birşey galiba problem bende :D

Taksit kaldırıldı ondandır nakit 2.200 lirayı şak diye verecek götlü adam pek yok Türkiye’de. Ek olarak zaten halihazırda Galaxy S4 yeterli bir telefon. Varsın su geçirsin,  nabız ölçeri olmasın. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

benim GMD ye  kalp ölçer bantlarsam eline verrrim s5 in.

ek olarak kondom un içine koyarım su geçirmez al sana s5 ten öte cihaz.

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
Toplam Hit: 2038 Toplam Mesaj: 15