Samsung Galaxy S5 Ne Ara Çıktı?
-
ne ara çıktı ya galaxy s5 hiç duymadık s4 yeni çıkmadı mıydı zaten? avea ve vodafone'un reklamlarını görmüştüm galaxy s5 yakında bizde diye ama mediamarkt satışa sunmuş resmen.
-
Samsung'ta artık Apple gibi yapıyor. Senede bir defa Note ve S serisi telefon çıkarıyor.
-
26 Mart ve 8 Nisan arası ön siparişe sunuldu ...
10 Nisan dan itibaren de satışa başlandı diye biliyorum ... -
g2k bunu yazdı
ne ara çıktı ya galaxy s5 hiç duymadık s4 yeni çıkmadı mıydı zaten? avea ve vodafone'un reklamlarını görmüştüm galaxy s5 yakında bizde diye ama mediamarkt satışa sunmuş resmen.
pc fişi çek hoca sen olmadı at camdan aşşa.
Mart'ın sonunda tanıtımı yapıldı MWC'de, 10 nisanda da satışa başladı.
-
Bu paraya bu telefon değmez. Alınık tek telefon note3'tür... Samsung yavaşça piyasaya ve kaliteye sıçaçacak.
-
s3 ün s4 ün bi ton geyiği döndüydü şöyle olcak böyle olcak şurda tanıtılacak diye bunda hiç görmedim öyle birşey galiba problem bende :D
-
tahref156 bunu yazdı
Bu paraya bu telefon değmez. Alınık tek telefon note3'tür... Samsung yavaşça piyasaya ve kaliteye sıçaçacak.
Aynen öyle Samsung un s5 i 5 para etmez ...
Ama NOTE III şuanda alayıyla kapışacak cihaz ...
(Yeni çıkacak Sony Z2 ve HTC M8 dahil)
Özellikle de alsaydım N9005 alırdım ... N9000 (Türkiye Modelinden 1 gömlek daha üstün) -
almanya da fiyatı 1900 tl ye geliyor
isviçre de 1680 tl ye geliyor
isteyene alıp gönderebilirim, burada var mediamarkt mağazası.. posta ile gidip gidip gitmediği konusunda çok fikrim yok..
-
node III ün fiyatları şöyle

en baştaki kırmızı olanı 1437 TL
ortadaki beyaz olanı 1330 TL
en alttaki siyah olanı da 1317 TL
ye geliyor..fiyat farkı sadece renkten mi kaynaklanıyor yoksa başka şeyler mi var bilmiyorum.. Fiyatlar frank olarak gösteriliyor, euro değil
unbalanced tarafından 13/Nis/14 15:07 tarihinde düzenlenmiştir -
g2k bunu yazdı
s3 ün s4 ün bi ton geyiği döndüydü şöyle olcak böyle olcak şurda tanıtılacak diye bunda hiç görmedim öyle birşey galiba problem bende :D
Taksit kaldırıldı ondandır nakit 2.200 lirayı şak diye verecek götlü adam pek yok Türkiye’de. Ek olarak zaten halihazırda Galaxy S4 yeterli bir telefon. Varsın su geçirsin, nabız ölçeri olmasın.
-
benim GMD ye kalp ölçer bantlarsam eline verrrim s5 in.
ek olarak kondom un içine koyarım su geçirmez al sana s5 ten öte cihaz.