Samsung Galaxy S9'un Tasarımı Sızdı

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaan
    Kaan's avatar
    Kayıt Tarihi: 23/Mayıs/2007
    Erkek

    2 gün önce 2 yıldır kullandığım S6 Edge plus'a kamyon çarpması sonucu veda ettim.

    2 yıl boyunca ekran filmi olmadan, incecik ve sadece 4 köşeyi koruyan bir kılıfla kullandım. Ekranda kılcal bile çizikler yoktu ki cebimde anahtar, vida vs varken gezdirirdim.

    Defalarca düştü, yüz üstü, köşesine vs. Canavar gibi telefondu. Kamerası da gayet başarılıydı.

     

    Şimdi note8'e geçtim. Kalem konusunu ayrı tutarsak pek de major bir farklılık yok. Kamerası, ekran renk derinliği daha iyi ama s6'dan s7'den geçmeyi gerektirecek bir fark yaratamamışlar. S9'un da S8'den bir farkının olacağını düşünmüyorum.

     

  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sancaks
    sancaks's avatar
    Kayıt Tarihi: 27/Kasım/2010
    Erkek

    walla samsung severim,s3'ten itibaren tüm serisini kullandım,açıkçası çıktığı zaman alırım

  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trampfd
    trampfd's avatar
    Kayıt Tarihi: 10/Mayıs/2006
    Erkek

    Samsung’dan nefret etsem de böyle devrimsel güzellikte görünen bir telefon yaparlarsa düşünmeden alırım, hiç üşenmem vanilla androide çevirip temizleyip kullanırım.

    Her ne kadar sahip oldukları potansiyele göre ürettiklerini görüp onca teknolojinin boşa gidişine üzülerek “öküzce olmuş” dan başka bir yorum yapamasam da, telefonun önüne kocaman SAMSUNG yazma devrini geçtiler nihayet. Şimdi yeni trendle ön paneller sadece ekran oldu da ayıplar kapanmaya başladı, sırada işletim sistemi ayıpları kaldı, onlar da yontulacak umarım.

    Telefonlara 2k ekran koyup, o çözünürlüğe rağmen butonlara yazı sığdıramayan, “Uyglmlr” gibi “Sçnklr” gibi ucube şeyler yazmayı uygun gören “teknoloji devi” nin daha çok yol alması gerekli Apple’dan vazgeçemeyen takıntılı insanları çekebilmek için.

    Telefonun ramini ve ekran çözünürlüğünü büyütmek kullanıcı deneyimini iyileştirmiyor, “Apple” diye bir gerçek var ortada.


    Ehl-i Byte
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Kayıt Tarihi: 19/Mayıs/2010
    Erkek

    epil 🍏


    Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Kayıt Tarihi: 11/Mayıs/2007
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

    İnceliğe çok takılmayı manasız buluyorum. Sonuçta bu telefon ilk çıktığı yıl 4-5 bin liradan satılacak. O kadar para verilen bir cihazı kılıfsız kullanmak zengin değilseniz saçma olur.

    Bu arada hep diyorum bir daha diyeyim. Teknolojiyi 1 sene geriden takip edin. Çıktığı gibi almayın. Hem fiyatı düşüyor hemde üretici firma uzun kullanımda ortaya çıkan sorunları görüp yeni çıkarttığı seride düzeltiyor. Şuan S7 alınacak zaman geçen gün tanıdığa Vatan'dan 1.950 liraya Samsung TR garantili cihaz aldık. Seneye bu zamanda Galaxy S8 alınacak zaman olacak.

     

    Aynen katılıyorum dostum... 


    Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Kayıt Tarihi: 27/Mayıs/2011
    Erkek

    Cihazın donanımıda sızdı. Telefon Galaxy S8'den kasa ve ekran olarak büyük olacak. Kulaklık girişide kalkacakmış. Ya harbi mal mal işler. Apple camdan aşağı atlasa bunlarda atlar. 

    mkyb tarafından 30/Eki/17 17:32 tarihinde düzenlenmiştir

    Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
Toplam Hit: 2808 Toplam Mesaj: 24
güzel telefon ama note 7 her türlü patlatır