Samsung Galaxy SIII Almalı Mı ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cahitnuri
    cahitnuri's avatar
    Erkek

Şu anda İngiltere'deyim. En uygun bulduğum fiyatıyla Amazon'da  460 Sterlin (1280 Lira yaklaşık). Soracağım şey şu ki telefon ihtiyacım var ama  eylül ayında sanırım IPhone 5 çıkacak o zaman fiyatları düşer mi yoksa beklemeyip direk almalı mıyım? 1 ay kadar kendi telefonumla idare edebilirim sanırım.  kararını veremedim...
    Bu arada S3 alternatifsiz alacağım telefon. 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hezarfen
    hezarfen's avatar
    Erkek

nuri özledik kardeşim :D sen ne zaman döneceksin? Galaxy sIII için acelen yoksa biraz daha bekle derim ben, zaten zamanın da varmış. 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cahitnuri
    cahitnuri's avatar
    Erkek

hezarfen bunu yazdı:
    -----------------------------

nuri özledik kardeşim :D sen ne zaman döneceksin? Galaxy sIII için acelen yoksa biraz daha bekle derim ben, zaten zamanın da varmış. 

ben de sizi özledim de  daha var epey :D ocak gibi döneceğim. 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

s3 şuanda piyasadaki en iyi android cihaz, performans olarakta tüm telefonlar arasında en iyisi. 

iphone 5 de herkezin beklentisi büyük ama iOs okadar değişmedi ne kadar değişiklik yapabilirler bilmiyorum.

s3 alırsan en az 4 yıl telefonun güncel kalacaktır bunun 1 yılı samsung 3 yılı da özel romlar ile stabil bir şekilde gelir.

Bir cihazda destek arıyorsanız satış rakamlarına bakın , s3 en çok satan cihaz. Parasını da hak ediyor. Fiyatı ancak  iPhone 5 ve Note2 çıktığında düşecektir.

Hocam bu arada bana 1 şişe absinthe alırmısın freeshoptan parasını vereyim? 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cahitnuri
    cahitnuri's avatar
    Erkek

PanxeR bunu yazdı:

s3 şuanda piyasadaki en iyi android cihaz, performans olarakta tüm telefonlar arasında en iyisi. 

iphone 5 de herkezin beklentisi büyük ama iOs okadar değişmedi ne kadar değişiklik yapabilirler bilmiyorum.

s3 alırsan en az 4 yıl telefonun güncel kalacaktır bunun 1 yılı samsung 3 yılı da özel romlar ile stabil bir şekilde gelir.

Bir cihazda destek arıyorsanız satış rakamlarına bakın , s3 en çok satan cihaz. Parasını da hak ediyor. Fiyatı ancak  iPhone 5 ve Note2 çıktığında düşecektir.

Hocam bu arada bana 1 şişe absinthe alırmısın freeshoptan parasını vereyim? 

IOS karşıtlığı var zaten ben de Iphone 5 altın kaplamalı uçan bi telefonda olsa almam sadece derdim SIII ün fiyatının düşmesi. Buradaki bir arkadaşımda kullandım telefonu ve gerçekten inanılmaz. Note 2 ne zaman çıkar bilmiyorum ama onunla da birlikte SIII ün fiyatı çok düşecektir.

Şarj konusunda gördüğüm en iyi akıllı telefon...

Ayrıca alırım tabiki de ocakta döneceğim. Dönerken ses ederim sana :) 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

note 2  iphone 5 duyurulduktan sonraki samsung etkinliğinde duyurulacak büyük ihtimal ile 

4 çekirdek 1.6 ghz , 5.6 inc civarı ekran , diğer özellikler de aynı olma ihtimali yüksek.

Saolasın hocam haber verirsen, bu arada yurt dışında oturan bir tanıdıgın varsa (türk kimlikli)  telefonu 100 tl vermeden ücretsiz kayıt ettirebiliyorsun artık yeni kanun ile , bu sayede ülkeye memkeletini ziyarete gelen gurbetçilerin sıkıntı yaşaması önlenmeye çalışılmış.

Mesaj 31 Temmuz 2012 (Sali) Saat: 18:13'da PanxeR tarafından düzenlendi.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cahitnuri
    cahitnuri's avatar
    Erkek

PanxeR bunu yazdı:

note 2  iphone 5 duyurulduktan sonraki samsung etkinliğinde duyurulacak büyük ihtimal ile 

4 çekirdek 1.6 ghz , 5.6 inc civarı ekran , diğer özellikler de aynı olma ihtimali yüksek.

Saolasın hocam haber verirsen, bu arada yurt dışında oturan bir tanıdıgın varsa (türk kimlikli)  telefonu 100 tl vermeden ücretsiz kayıt ettirebiliyorsun artık yeni kanun ile , bu sayede ülkeye memkeletini ziyarete gelen gurbetçilerin sıkıntı yaşaması önlenmeye çalışılmış.

Mesaj 31 Temmuz 2012 (Sali) Saat: 18:13'da PanxeR tarafından düzenlendi.

bunu öğrendiğim iyi oldu ya eyvallah 100 tl derdinden kurtuldum :) IPhone 5 den sonra alırım olmazsa ya :) 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kararti
    kararti's avatar
    Erkek

samsung un yerine htc one x öneririm bir incele istersen

Bayram geçtikten sonra yak g.tüne kınayı
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek
    iphone al her zaman daha stabil calisir. gerci ideos demiyorsun s3 diyorsun ama iphone daha canli.

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    casey
    casey's avatar
    Erkek

S3 garanti al derim kardeşim süper ötesi arkadaşımda var fakat hassas telefon haberin olsun

Zamanı durduramazsın.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cahitnuri
    cahitnuri's avatar
    Erkek
    kararti bunu yazdı

samsung un yerine htc one x öneririm bir incele istersen

HTC yi inceledim de pek değiştirmedi kararımı gayet güzel telefon ona lafım yok ama SIII iyidir ya bayadır gözüm var onda. Ve Samsung hayranlığı var bende sanırım :D 

Toplam Hit: 2724 Toplam Mesaj: 23