Samsung İ5
-
Marka
SAMSUNG Model R580 Serisi Ürün Kodu R580-JS01TR İşlemci Markası INTEL İşlemci Tipi Core i5 Processor 520M İşlemci Hızı 2,40 GHzİşlemci Cache 3 MB İşlemci FSB (Veri Yolu) 1066Mhz Ekran Boyutu 15.6" Ekran Tipi LED HD 16:9 Gloss Ekran Çözünürlüğü 1366X768 Ekran Kartı Nvidia Ekran Kartı Hafızası 1 GB gDDR3 Paylaşımsız Grafik İşlemcisi GeForce GT 330M HDMI Var Sistem Belleği 4 GB ( 2 x 2GB ) Bellek Tipi DDR3 Max Bellek - Disk Kapasitesi 500 GB Disk Hızı 5400 RPM Disk Arabirimi Sata Optik Sürücü DVD-RW Modem YOK Ethernet GIGABIT ETHERNET Wireless 802.11B/G Bluetooth Yok FireWire Yok E-Sata Var Seri Port Yok Usb Portu 4X USB2.0 Express Kart EXPRESS CARD 54MM Video Portu 15 pinli VGA video konnektörübu model pc Cal Of Duty 7 ve benzeri oyunları rahat çalıştırır mı arkadaşlarKlavye NUMERİK Q TR Hoparlör 3 W Stereo Speaker (1.5 W x 2) Kart Okuyucu 3-in-1 (SD, SDHC, MMC) Kamera Var Parmak İzi Okuyucu Yok Yüz Tanıma Yok Touchpad Var Uzaktan Kumanda Yok 3G Yok Diğer Özellikler - İşletim Sistemi (Yazılım) WİNDOWS 7 HOME PREMIUM Paket İçeriği Notebook,Adaptör,Pil, Çanta Yok Boyut 379.8 X 255.5 X 30.3 ~36.7MM Pil Teknolojisi 6 HÜCRELİ Pil Ömrü - Ağırlık 2.6 KG -
çalıştırır hocam
-
ya çok fazla anlamıyorum özelliklerinden dün akşam gittim aldım yanlış mı yaptım acaba diye düşünmüştüm zaten o oyun için aldım resmen bu bilgisayarı :) o sebeple sormak istedim
-
bilgisayarında sorun olmazda olursa garanti biterse parana kıyacaksın okadar samsungun parcası falanda az bulunuo lg gibi pahalı oluo ama simdi düşündümde bu güne kadar 1 tane bile samsung gelmedi servise:| demekki saglam makina yapıolar:D
-
marka ve modelini yazdığın pcyi geçen ay internetten aldım, aynı özellikteli pc lere daha fazla para vermeyip daha üstün performans aldığım için gayet memnunum. en son oynadığım oyunda Medal of Honor 2010 hiç bir sıkıntı yaşamadım cayır cayır oynadım. için rahat olsun kardeşim. tek eksi yanı klavyesi bence.
-
oyun oynarken kendi klavyesini kullanmam zaten harici klavye takarım dikkat ederim biraz
-
Çalıştırır hiç bir sorun yaşamazsın.
-
ne kadara aldın?
-
2200 tl
-
EnerJiC bunu yazdı:
-----------------------------
2200 tl
-----------------------------aynısı acerın var 1500 lira la :|
-