Samsung J7 Alınırmı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    do_som
    do_som's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

acil telefon tavsiyesi lazım en fazla 1200 lira bu fiyata alıncak çin felan olmayan  en iyi telefon j serisi mi nedir ? oyun felan oynamıyorum zaten ?

tavsiyeniz nedir

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Konuda bir sar muhabbeti gitmiş. Sar değeri telefonun yaydığı radyasyon demektir. Sar değeri ne kadar yüksek olursa telefon o kadar iyi çeker. Yasal sınır AB yasaları gereği 2'dir. Bizde AB yasalarına tabiyiz. Samsung telefonların sar değeri düşüktür çünkü yazılımla çekim gücü düşürülmüştür hepsinde. Anten kısmını elinizle kapatın hemen şebeke göstergesi azalmaya başlar Samsungların.

Türkiye'de BTK bakıyor sar değerlerine. Firmalar telefonlarını Türkiye'de resmi olarak satabilmek için BTK'dan onay raporu almak zorunda. Telefonlar BTK'da mühendisler tarafından insan kafası şeklinde cansız mankenin kulağına tutturlarak ölçümleri yapılıyor.

Bu arada sar değeri için telefonda wifi, bluetooht, 3g falan her bi boku açıyorlar kablosuz ne varsa. Yani o değer telefonu vereceği maksimum değer.

Sar değeri ölçülürken ABD 1 gram dokuda 1.6 değerini max değer alırken Avrupa bilriği 10 gram dokuda 2.0 değerini max değer kabul ediyor. ABD değerine bakıp şaşırmayın.

Hadi öptüm.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek

bi kac gundur asus zenfone max bakiyorum sende bi bak istersen

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    do_som
    do_som's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

arkadaşlar kafam cok karısıyo yeni konuda açmak istemiyorum

asus zenfone 2

samsung a5 2016

j7 2016

asusun tasarımı kaba geliyor biraz alt kısmı  ama donanımı cok iyi  kullanan varmı bunu  hangisi alsam bilemedim aq

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adamhakli
    adamhakli's avatar
    Erkek

Yapıştır bi tane lenovo vibe p1 kafan rahat etsin. :) Yahut ay sonu p2 gelecek onu bekle. 10 numara telefona benziyor. Boşver diğer telefonları. Batarya çok önemli. Unutma şarjı bitince bütün telefonlar eşittir. :D

Hayat savaştır, ölümden korkan YAŞAMASIN. https://www.tahribat.com/forum/cekilis-2020-bal-satisi-basladi---siparisler-ali-247037
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    madrew
    madrew's avatar
    Erkek

Ben de bi süredir araştırıyorum ve 1000 lira altı arıyorsan gm 5 plus (910tl) , biraz üstü olsun dersen mi5 (1300tl) 'e bakabilirsin.

der die das
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    do_som
    do_som's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    adamhakli bunu yazdı

Yapıştır bi tane lenovo vibe p1 kafan rahat etsin. :) Yahut ay sonu p2 gelecek onu bekle. 10 numara telefona benziyor. Boşver diğer telefonları. Batarya çok önemli. Unutma şarjı bitince bütün telefonlar eşittir. :D

lenovo deme bana keske fotoraf çekcek birşey olsaydı k3 ün halini gösterirdim cok dandik cıkdı durduk yere dokunmatiği bozuldu yere bile düşmemişti şimdi pert ama :d

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    absconder
    absconder's avatar
    Erkek

A5 almayı düşünoyorsan yedek parça sıkıntısını da göz önünde bulundur hocam. Yarın bir gün ekran gittiği zaman şu an piyasa da pek bulunmuyor ve toptancıdan alsan bile 300-310 TL gibi bir rakama geliyor ekran fiyatı.

”Tanrım, değiştiremeyeceklerim için sabır, değiştirebileceklerimi değiştirmek için cesaret, aradaki farkı anlamam için akıl ver.”
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    absconder bunu yazdı

A5 almayı düşünoyorsan yedek parça sıkıntısını da göz önünde bulundur hocam. Yarın bir gün ekran gittiği zaman şu an piyasa da pek bulunmuyor ve toptancıdan alsan bile 300-310 TL gibi bir rakama geliyor ekran fiyatı.

http://www.gittigidiyor.com/yedek-parca?k=samsung+galaxy+a5

İstemediğin kadar ekran buyur. Amoled ekranların zaten eskiden beri değişimi pahalı üretimi maliyetli olduğundan.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    absconder
    absconder's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı
    absconder bunu yazdı

http://www.gittigidiyor.com/yedek-parca?k=samsung+galaxy+a5

İstemediğin kadar ekran buyur. Amoled ekranların zaten eskiden beri değişimi pahalı üretimi maliyetli olduğundan.

Ben Eminönü piyasasına bakaraktan söylüyorum hocam. Hiçbir telefoncunun şu ana kadar gitti gidiyor, n11 üzerinden aldığını görmedim. Eğer teknik parça alınacak ise Eminönü'nden dönüyor bu iş. Telefon versiyon seçiyor, dokunmatiğinde sıkıntı oluyor. Bunları daha rahat deneyip alabiliyorsun. Diğer türlü bende biliyorum n11, gitti gidiyor üzerinden yürümeyi.

Düzenleme: Son olarak o arkadaşlar A5 mi, A5 2016 mı ekran olduğunu yazmamışlar. Çünkü ikisinin ekranı farklıdır. 

absconder tarafından 08/Eki/16 19:47 tarihinde düzenlenmiştir

”Tanrım, değiştiremeyeceklerim için sabır, değiştirebileceklerimi değiştirmek için cesaret, aradaki farkı anlamam için akıl ver.”
Toplam Hit: 4410 Toplam Mesaj: 59
tel j 7